КАПСУЛА ЧЕРВНЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 4779

Вільні силуети і жіночність, легкі тканини і структура, соковитість і ніжність переплела в собі червнева капсула by FASHIONISTA. У її палітрі є насичені барви (синій і жовтий), але вони дозовані. Основу ж утворюють пастельні блакитні й бежеві відтінки, ахромати. У чорно-білій гамі витримані й усі пари взуття, сумки. Знайшлося місце для романтичного квітчастого візерунку. Разом з них малюється по-справжньому літня капсула з шістнадцяти елементів у шести категоріях, а саме:

З десятків можливих луків FASHIONISTA покаже одинадцять: з кожним видом низу – по два комплекти. Ще більше образів малюйте у своїй уяві та створюйте власну капсулу для теплого сезону.

Комбінацій тут багато, покажемо ми, звичайно, не всі. Для зручності: з кожним видом низу – по два комплекти.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Нагадуємо, що сукня – це також низ, бо легко замінить спідницю, штани чи шорти і при цьому поєднується з верхами. Тією ж футболкою чи сорочкою.

САТИНОВА МІНІСУКНЯ

Фактура, яку продовжуємо носити, не оглядаючись на дату в календарі, – сатин. Невагома сатинова сукня INSPO з бретелями-зав’язками, прямокутним вирізом і квітчастим принтом – втілення ідеального вбрання для літа. Обирайте для неї будь-який верхній шар, сумку і взуття з капсули. Ми в обох варіантах зупинили свій вибір на прямокутній сумці з квадратним тисненням і білих кедах. Масивна підошва останніх візуально зробить ваші ніжки стрункішими, витягне зріст, створить баланс об’ємів із верхнім шаром.

Того ж ефекту досягнете зі стьобаними сандалями. А якщо хочете створити легший силует, обирайте сандалі-в’ятнамки з тоненькими ремінцями, а за верхній шар – сатинову сорочку.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

ЛЛЯНИЙ САРАФАН

А от фактурою літнього сезону заслужено вважається льон. Він пропускає повітря, додає особливого шарму образам. У бренді INSPO з’явилося багато лляного одягу, зокрема сарафан міді. Лаконічний і вишуканий, він створює чарівливий образ завдяки V-подібному вирізу й ґудзикам з навісними петельками, що переходять у розріз.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Аби лляні речі служили вам максимально довго і не втрачали свого шарму, поділимося кількома рекомендаціями щодо їх догляду:

- оптимальний спосіб прання – ручний;

- використовуйте для прання засоби без хлору, наприклад, дитячий пральний порошок;

- максимальна температура води для кольорового і чорного лляного одягу – до +30 градусів. Для білого – може бути вищою;

- аби вивести пляму, замочіть річ у воді, до якої додали трохи оцту або лимонної кислоти. Так удасться зберегти відтінок;

- висушуйте льон подалі від сонячного проміння і тепла, аби одяг «не сів»; без віджиму – якщо все ж використовуєте дбайливе машинне прання;

- прасуйте лляні речі зі зволоженням, поки вони ще не до кінця висохли або паром. Оптимальна температура прасування – 110 градусів;

- зберігайте лляні речі горизонтально, подалі від сонця і тепла.

ЛЛЯНІ ШТАНИ-ПАЛАЦО

Ще одна порада від FASHIONISTA: не шукайте речі спеціально для пляжу, якщо хочете створити функціональний і непереповнений гардероб. Ультракороткі шорти згодяться хіба для відпочинку, а от довші бермуди або ж лляні брюки закриватимуть різні потреби – і для пляжу, і для прогулянок містом, і навіть для роботи.

Такий прагматичний підхід зекономить місце в шафі і бюджет, подарує більший простір для створення луків. Адже занадто відкритий одяг ви носитимете не так часто і далеко не всюди.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Придивіться до лляних штанів-палацо, якщо прагнете візуально додати до зросту кілька сантиметрів, видовжити ноги відносно тулуба. Це стає можливим завдяки високій посадці брюк і їх довжині до підлоги.

ДЖИНСОВІ ШОРТИ-БЕРМУДИ

Гадаєте, що багатошаровість не для літа? Тоді згадайте про перепади температури, коли заходите знадвору в банк, магазин чи офіс, де працюють кондиціонери. Або ж виходите з дому зрання, коли ще роса на траві не висохла. Влітку нам дуже часто доводиться мати справу з відчутними коливаннями тепла і прохолоди. Тому так часто стає в пригоді верхній шар: лляна сорочкаджинсова куртка чи худі.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

До того ж образ із трьох елементів автоматично виглядає складніше, а від того більш стильно. Джинсові бермуди + майка – базова формула, що стає цікавішою від додавання верхнього шару.

ЖОВТІ ШТАНИ-ДЖОГЕРИ

Деякі речі кочують з сезону в сезон. У нашій червневій капсулі – це жовтий трикотажний костюм. У прохолодну погоду носимо його з кедами, накинувши худі поверх футболки. Або ж залишаємо тільки джогери й міксуємо їх з літніми атрибутами: сатиновою сорочкою, майкою і сандалями-в’єтнамками. Також чудово виглядає у тандемі з сатиновою сукнею, тож сміливо поєднуйте його і з іншими низами.

Обираючи ж сорочку, зважайте, щоб її рукава не сковували рухів. Якщо модель з довгими рукавами, вони повинні сягати зап’ясть; короткими – майже ліктя. Ледь спущені плечі сорочки створюватимуть правильний силует. Чітка лінія плечей на «своєму» місці більше пасуватиме чоловікам.

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Жарке й п’янке, мінливе і непередбачуване літо ’ 2022 набирає обертів. Життя кипить, у ньому хочеться почуватися впевнено. Нехай не на все ми впливаємо, але приймаємо виклики і з надією вглядаємося у майбутнє. Важливо шукати точки опори, сфери, в яких ми можемо щось спланувати. Тоді і гормон дофамін не забариться з винагородою. Продумати капсулу для теплої пори – чудова нагода запустити його в роботу. Замінюйте позиції, виключайте й додавайте нові – результат стане вашим досягненням. Спробуйте разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ