ЗБИРАЄМОСЬ НА ПОБАЧЕННЯ РАЗОМ ІЗ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 697

На почату стосунків ми помічаємо все найкраще в іншій людині, нас переповнюють радість, хвилювання, інтерес. Та й самі докладаємо зусилля, аби виглядати на всі сто, відкритися з найкращого боку. Про цей прекрасний романтичний період багато з нас мріє, хоче повернутися в нього. Що, власне, ми й пропонуємо зробити!

Створити нагоду й запросити чоловіка чи хлопця на побачення. Або маму, подругу, друга чи сестру – рідну людину. А можливо, ви вже дістали пропозицію й ламаєте голову, що ж одягти? Адже формат побачень може бути будь-яким: активним, розслабленим у міському стилі, романтичним.

Ловіть добірку із семи образів від FASHIONISTA. Нове вбрання, гарна зачіска і ненав’язливий макіяж здатні перемкнути нас із буденності, допомогти глянути на себе й близьку людину по-іншому. Зарядитися енергетикою перших побачень.

ПОБАЧЕННЯ В МІСТІ

Розпочнемо розглядати образи для побачень із тих, де є лляні речіМинула публікація цілковито присвячена цьому літньому матеріалу. Якщо ви її пропустили, радимо повернутися. Там докладно розглянуто лляну колекцію by FASHIONISTA, описані секрети догляду за льоном, ідеї його стилізації.

Для побачень у місті ви можете обрати будь-що з льону: сукню, топштани тощо. Похід у кіно чи в кафе, прогулянка парком, відвідини виставки – льон завжди доречний.

Найменше труднощів із сукнями: підібрали взуттясумку і образ готовий. Так, жовтій лаконічній мінісукні, що створює чарівний розслаблений настрій, додаватимуть чіткості й структури чорні шльопанці та сумка.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Блакитний топ з V-подібним вирізомсамодостатня одиниця гардеробу, яка опиняється в центрі уваги завдяки зав’язці спереду й об’ємним рукавам. У пару до нього краще обрати щось мінімалістичного крою – наприклад,  світлі джинсові бермуди. Водночас пограємо з кольорами: робимо вкраплення фуксії ( босоніжки) і синього ( сумка). Льон, денім, шкіра – гра фактур на вищому рівні.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Штани-палацо яскравого синього кольору поєднуємо з кремовим топом, що повторює силует тіла, відкриває плечі. Тонкі бретелі підкреслюють делікатність лінії ключиць, що дуже важливо з вільним низом.

Пам’ятайте, що штани-палацо, як й інші довгі моделі, ми добираємо під конкретне взуття. Їх не вдасться носити то з високим каблуком, то з пласким ходом. Тому, якщо ви купували такі брюки для зручних шльопанців чи сандаль без каблуків, взувайте їх і цього разу.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

РОМАНТИЧНИЙ ВЕЧІР

Попереду романтичний вечір і ви рушаєте до ресторану? Маємо для вас два варіанти суконь. Перша – біла романтична міні. Перфорація, спідниця-кльош, бретелі-зав’язки – ідеальна річ для створення дівочого, трошки легковажного, але неймовірно чарівливого луку. Босоніжки на підборах, маленька сумочка – від вас не відірвати погляду!

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Протилежна за настроєм, жіночна і вишукана – гірчична силуетна сукня з вирізом ззаду. Фактура тканини, що струменить по тілу й підкреслює плавність ходи, приковуватиме до вас погляди, ви відчуватимете себе зіркою вечора. Тільки не забудьте про зручні підбори й лаконічні аксесуари.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

АКТИВНИЙ ВІДПОЧИНОК

Перша порада, якою хочемо поділитися – залишайтеся собою! Якщо підбори й романтичні сукні не лежать вам до душі, є безліч інших способів підкреслити свою вроду і заявити про себе.

Якщо вас переповнюють експресія і драйв, обирайте яскраві костюми від INSPO. Вільні шорти і вкорочена сорочка кольору фуксії якнайкраще передаватимуть вашу вибухову енергетику й запал. Натуральний склад костюму дбатиме про комфорт. У партнери пропонуємо: текстурований молочний топ, білі кеди й структуровану сумку.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Текстурований топ + мініспідниця – ваша улюблена комбінація? Тоді останній образ добірки – для вас. Джинсова спідниця з рюшем-плісе і топ-бра повертають нас у початок 2000-х. За модними правилами нового часу доповнює цей тандем біла сорочка вільного крою. Плетена сумка і сандалі-в’єтнамки – незмінні атрибути спекотної пори. Це прекрасний лук для побачень, якщо ви разом вирушили на відпочинок за місто.

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Образи на побачення BY FASHIONISTA

Бути жіночною і романтичною? Спокусливою і непередбачуваною? Чи жартівливою бунтаркою? Наша команда переконана: хай яким буде ваш вибір – залишайтеся собою. Якщо образ вам близький, ви почуваєтеся в ньому органічно і впевнено – він вам личитиме. І навпаки, не видавайте себе за іншу, навіть коли хочете вразити партнера. Адже завжди є інший, ваш аутфіт, у якому ви виглядатимете неперевершено. Складайте свої образи разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ