ВЗУТТЯ ДЛЯ СПЕКОТНИХ ДНІВ: П’ЯТЬ ТРЕНДОВИХ ПАР BY FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 250

Пригадуєте, на початку квітня ми розповідали про тренди взуття на цю весну? Маємо добру новину: всі вони переходять у літній сезон. Балетки, кеди, слінґбеки і сяйво продовжуємо носити найближчі три місяці. Однак для по-справжньому спекотних днів потрібно щось іще. Тож ми склали для вас добірку з п’яти трендових сандаль, босоніжок і шльопанців by FASHIONISTA. Влітку без них – ніяк!

САНДАЛІ CASUAL З ПЕРЕХРЕСНИМИ РЕМІНЦЯМИ

Трендовою деталлю наших новеньких сандаль Casual є петелька навколо великого пальця. Цей невеличкий нюанс на моделі з низьким ходом і перехресними ремінцями додає їй свіжого звучання. Обирайте сандалі Casual, якщо шукаєте зручну і лаконічну пару, з котрої не захочеться вилазити. Її легко вписати до повсякденних комплектів, тож проблем зі стилізацією також не виникне.

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

САНДАЛІ TRENDY З КОМБІНОВАНИМИ РЕМІНЦЯМИ

Тривалий тренд на рибацькі сандалі втілився в нашій парі Trendy, що має комбіновані ремінці. Інколи цю масивну модель ще називають сандалями дідуся. Якщо остерігаєтесь, аби на вашій ніжці воно не виглядало надто грубо, обирайте світлі варіанти. Ніжно-рожевий тепер взагалі на піку популярності. Однак і чорний варіант добре балансуватиме ніжні літні тканини, зокрема в сукнях і спідницях, а також стильно перегукуватиметься з класичними елементами в луці.

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

ШЛЬОПАНЦІ-В'ЄТНАМКИ З МАСИВНОЮ ПРЯЖКОЮ

Вже кілька сезонів в’єтнамки не здають своїх позицій: чи на пласкій підошві, чи на підборах. Серед наших новинок ви знайдете шльопанці-в’єтнамки на низькому ходу і з масивною пряжкою. Це універсальна пара як для відпочинку, так і для міських образів, а все завдяки не надто тонкій підошві. Вона прекрасно «працюватиме» з лляними комплектами чи світлими джинсами.

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

БОСОНІЖКИ FANCY З МАСИВНИМИ ПІДБОРАМИ

Босоніжки Fancy з їх високою підошвою і підборами є алюзією на взуття в стилі 70-х. Ремінець навколо щиколотки добре фіксує стопи, що важливо під час носіння каблуків. Підніміть собі настрій завдяки трендовій парі босоніжок, адже підбори, якщо вони зручні, не тільки для вечірніх виходів. Ваша черга переконатися в цьому!

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

МЮЛІ З ОБ'ЄМНИМИ РЕМІНЦЯМИ І ПІДБОРАМИ

Мюлі – на підборах і без, із закритими і відкритими пальцями – літнє взуття на всі часи. Витончені мюлі від INSPO є і базовою, і трендовою парою завдяки тонким об'ємним ремінцям, квадратному мису і стійким підборам, що формою нагадують трапецію. До романтичних, кежуальних і навіть класичних луків – ідеальний варіант взуття на літо!

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

SHOE TRENDS BY FASHIONISTA

У цій добірці FASHIONISTA показала п’ять трендових пар взуття для спекотних днів. Це лиш невеличка частка усього взуттєвого асортименту INSPO, котрий багатий і на базові моделі, і на яскраві варіанти для вечірніх виходів. У нас ви знайдете зручне і якісне взуття на різні запити, адже все воно виконане з натуральних матеріалів. Певні, в них літо 2023-го промайне в комфорті для ваших ніжок.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ