ТРЕНДИ ВЗУТТЯ НА ВЕСНУ ’2023

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 653

Розглядаючи цьогорічні взуттєві тренди, вкотре переконуєшся в циклічності моди. Кожна пара вже була в центрі уваги, а тепер знову – це свіжий і модний вибір 2023-го року. Сьогодні FASHIONISTA розповідає про п’ять моделей взуття, що додаватимуть нашим втомленим зимою гардеробам сонячного сяйва і настрою.

БАЛЕТКИ

Вже не перший сезон, як балетки повернулися із забуття. Однак цієї весни між іншими варіантами виділяються плоскі пари з делікатних тканин, як-от оксамит і атлас. Сталося це з легкої подачі бренду Miu Miu, яких далі наслідували бренди всіх цінових сегментів. Шкіряні моделі, зокрема із закритим декольте (коли пальці повністю заховані), також тримаються на вістрі моди.

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

Носити балетки можна з будь-чим: трикотажними сукнями, прямими джинсами, максіспідницями, карго і бомберами. Не варто надто буквально наслідувати естетику балету.

MARY JANE

Варіацією на тему балеток є Mary Jane Flats – ті ж балетки, але з перемичкою через ногу. Як і всі балетки, таке взуття найкраще пасуватиме власницям тонких щиколоток і субтильної постави. Важливо витримувати баланс взуття і тіла. Якщо ви бачите, що пара на тонкій підошві – не ваша історія, зупиняйте вибір на лоферах з середньою підошвою. Останній варіант – вже наша база! Або ж придивіться до туфельок Mary Jane на акуратних підборах.

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

МІНІМАЛІСТИЧНІ КЕДИ

Грубі кросівки не відходять у минуле, але велику частку уваги від них крадуть більш мінімалістичні кросівки і ретрокеди. Це ідеальна пара спортивного взуття для тандемів з жіночними луками (з сукнями, спідницями), лаконічними костюмами тощо.

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

Таке взуття можна витримати в ахроматичній гамі, але, якщо ви хочете з однією парою перевести свої образи у весняний сезон, обирайте моделі у більш яскравих відтінках. Тим паче, коли левова частка вашого одягу виконана в нейтральних тонах. І не гребуйте футбольною естетикою, додаючи до образів високі шкарпетки.

СЛІНҐБЕКИ НА СТІЙКИХ ПІДБОРАХ

Серед торішніх взуттєвих трендів слінґбеки були серед найпомітніших. Часто вони поєднувалися з підборами kitten heels із загостреним носиком, але 2023 року слінґбеки, ймовірно, стануть більш грубими, на масивніших підборах і з різним мисом. Прекрасний варіант перехідного взуття, коли частина ноги вже відкрита, а частина ще захована. Готуємося показувати свої стопи сонцю вже тепер.

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

ОСЯЙНЕ ВЗУТТЯ

Наприкінці розповімо трохи про сяйво і блиск. На подіумах у весняно-літніх колекціях прослідковувалася увага до сріблястого фінішу взуття, а також використання камінців і стразів. Примітно, що така смілива пара здатна закривати різні гардеробні потреби: і святкового взуття на вихід, і розбавлення базових аутфітів.

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

SHOE TRENDS` SPRING 2023

У першому варіанті вибір може впасти на босоніжки на підборах із зав’язками чи ремінцями, у другому – на ті ж слінґбеки, балетки чи мюлі, виконані з мерехтінням. І хоч срібло – це тотальна заява, воно поєднується з різноманітними кольорами. Байдуже, вдягнете ви квітчасту струменисту сукню, чорний тренч чи спортивну куртку, металевий акцент підніме градус завершеності й стилю вашого образу.

Готуйтеся до по-справжньому теплих днів з FASHIONISTA, обираючи зручну й сучасну пару взуття. Так, аби вона вплелася у вашу весняну капсулу і в якій ви могли б насолоджуватися довгими прогулянками містом без втоми. Адже сезон тільки розпочався!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ