ВЕСНЯНО-ЛІТНЯ КАПСУЛА ’ 2022 BY FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 3688

Уже традиційно FASHIONISTA складає сезонну капсулу. Не втомлюємося нагадувати, що навіть невеличка, але продумана капсула – це чудова інвестиція у свій стиль, а також турбота про власний час, бюджет і емоційне здоров’я. Збираючи в ній образи, ви точно не прогадаєте: усі речі гармонійно поєднуються і з новими партнерами розкриваються по-іншому.

Збираючи в ній образи, ви точно не прогадаєте: усі речі гармонійно поєднуються і з новими партнерами розкриваються по-іншому.

Капсула для теплої пори ’ 2022 складається з тринадцяти елементів. Як і решта наших капсул, вона про комфорт і функціональність, casual-стиль.

Виконана в нейтральних світлих і синьо-блакитних відтінках з жовтим вкрапленням, зокрема включає:

З десятків можливих луків FASHIONISTA покаже вісім: з кожним видом низу – по два комплекти. Ще більше образів малюйте у своїй уяві та створюйте власну капсулу для теплого сезону.

Капсула від FASHIONISTA

САТИНОВА СПІДНИЦЯ НА ЗАПА́Х

Ніжний невагомий сатин вписується в найрізноманітніші образи. Цей струменистий матеріал ладнає з різними матеріалами, зокрема й бавовною, – гладенькою і цупкою (як наша сорочка Basic) або ж текстурованою і пружною (як жовта майка в рубчик).

У першому випадку вільний крій, опущені плечові шви, довгі об’ємні рукави сорочки не перетягуватимуть усю увагу на себе, при цьому додаючи образу вишуканості й балансу. Завершить аутфіт структурована сумка з родзинкою в дизайні. На ваш вибір, нею стане або бірюзова сумка з асиметрією, або блакитна сумка з квадратним тисненням.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

Для більш повсякденного комплекту до спідниці й майки ми додали кеди. Мінлива погода травня змушує думати про верхній шар. Та й улітку зайвим він не буде. Для нашої капсули ми дібрали два варіанти: затишний кардиган з тонкого трикотажу й структурований піджак. Останній чудово впишеться в жовто-блакитну гаму і витягне силует.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

КВІТЧАСТА СУКНЯ

Спокуслива і грайлива чи легковажна і розслаблена? Якою відчуваєте себе сьогодні ви? З нашою  квітчастою мінісукнею можна легко відтворити обидва настрої. Глибокий виріз ззаду з двома декоративними зав’язками, прямокутне декольте й короткі рукава-волани з тонкими манжетами співають оду романтичній жіночності й інфантильності.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

Вирішальним елементом для визначення настрою стане взуття – босоніжки на зручних підборах або ж текстильні кеди з рельєфною підошвою. Оскільки на сукні багато вирізів, не забувайте додати верхній шар, допоки надворі ще не надто спекотно. Кардиган можна просто пов’язати на плечі.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

ВИСВІТЛЕНІ ДЖИНСИ

Навесні і влітку більше, ніж в інші пори, хочеться додати кольорів. Тому, окрім нейтральних відтінків, у капсулі є й ніжні, не надто яскраві блакитний з жовтим. Так, текстурована жовта майка розбавляє й оживляє комплект джинсами, кедами і білою сумкою.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

Водночас базове єднання «джинси + топ» стає цікавим, об’ємнішим і завдяки невеличким деталям. На джинсах – це мінімалістичні ґудзики, а на нашій бежевій футболці – затяжки по боках. При цьому важливо, що джинси виконані з цупкого деніму. Він робить образ більш зібраним і стильним. Підбори й містка сумка довершують справу.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

КЛАСИЧНІ ШТАНИ-КЛЬОШ

З цими ж топами гармонійно з’єднуються і наші класичні штани-кльош із запрасованими стрілками. Хочете додати трохи більше графіки в образ, одягайте піджак. Що до того ж кольором оживить комплект. Прямокутна металева пряжка, декоративні розрізи зверху і шкіряна ручка із зав’язкою, що на білій сумці Fancy, чудово виглядають на фоні мінімалістичного аутфіту.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

Для м’якшого і більш плавного в лініях комплекту обирайте кардиган. Якщо ще взуєте кеди, всю відповідальність за структуру й геометрію візьме на себе сумка.

Капсула весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Капсула від FASHIONISTA

Капсула «весна-літо» ’ 2022 by FASHIONISTA – про цікаві, але прості поєднання одягу, відтінків і настроїв. Можливо, у вас є мініспідниця, але вона не сатинова, а з деніму. Чи штани не кльош, а силуетні, що більше пасують до пропорцій вашого тіла. Кардиган не однотонний, а з геометричним принтом. Підставляйте в капсулу свої речі й створюйте нові комплекти. Так, аби почуватися впевнено і гармонійно. Залишайтеся собою разом із  FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ