ВАГІТНІСТЬ І СТИЛЬ УЗИМКУ: ДОБІРКА ТЕПЛИХ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 743

Влітку FASHIONISTA вже розповідала про те, як важливо турбуватися про себе під час вагітності, зокрема й через створення зручних стильних аутфітів. Настав час продовжити й розширити тему зимовими образами, що створені спеціально для дівчат при надії. Цей особливий стан – одна з найцінніших окрас, яку нам залишається тільки вдало підкреслити.

ОБРАЗИ З ПІДЖАКАМИ ТА КАРДИГАНАМИ

Дві вертикальні лінії, що опускаються до середини стегон або й нижче – прекрасний спосіб урівноважити округлість форм. З їх допомогою не укорочуватиметься, а, навпаки, дещо витягуватиметься тулуб і загалом об’єднуватиметься силует. Чудово впораються з таким завданням розстібнуті піджаки й кардигани.

Так, затишний молочно-пісочний ансамбль створює подовжений кардиган грубого в’язання, вдягнений поверх сукні міді в рельєфну комбіновану смужку. Контраст темнішого внутрішнього й світлішого зовнішнього шарів дарують додатковий ефект витягування.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Для більш елегантних аутфітів поєднуємо чорну мінімалістичну сукню й білий піджак, чітка лінія плечей якого додатково збирає і структурує образ. Доповнюємо їх класичними туфлями з широкими стійкими підборами – оптимальним варіантом взуття на каблуках для вагітних.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Сумка-багет з асиметрією – цікавий завершальний штрих в обох комплектах, змінюється тільки колір.

ТРИКОТАЖ – ФАВОРИТ СЕРЕД МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ ВАГІТНИХ

Зимовий трикотаж від FASHIONISTA – м’який і теплий матеріал, що турботливо огортає поставу, не сковує й підлаштовується до природних змін у тілі. Не радимо в цей період купувати мішкуватий одяг невизначеного розміру і форми. Прямий чи вільний крій трикотажних речей адаптується до змін силуету. До прикладу, плавні лінії мідісукні кольору пудри дбайливо оповиють стан і підкреслять вашу красу. А подовжений верхній одяг, як-от куртка INSPO з поясом-зав’язкою, допоможе акумулювати максимум тепла. Коли животик округлиться більше, її можна стилізувати і без поясу.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Взимку светри, гольфи, світшотиджемпери й інші верхи з трикотажу стають базовими атрибутами стилю, зокрема й для вагітних. FASHIONISTA пропонує створювати з ними цікаві кількашарові комплекти, а в ролі нижнього шару обирати невагомі сукні.

Квітчаста синя красуня зі спідницею кльош має драпірування на спині, що в контексті вагітності неабияк важливо. Довжина міні акцентуватиме увагу на ваших ніжках – загалом чудовий прийом для балансування об’єму у верхній частині тіла. Сукні в casual-стилі легко стилізувати і з легінсами або теплими колготками.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

ОБРАЗИ З ТРИКОТАЖНИМИ ШТАНАМИ

Елемент гардеробу дівчини при надії, з яким виникає найбільше труднощів, – це штани. Головний виклик – вони не повинні перетискати живіт. Одним зі способів вирішити це завдання є вшиття у свою улюблену пару джинсів чи брюк еластичного поясу. Однак якщо ви не сковані офісним дрес-кодом, пропонуємо придивитися до трикотажних штанів різних форматів. Запевняємо, для зимової пори вони потрібні.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Це можуть бути утеплені штани-джогери з флісом, штани-кльош з високою посадкою чи ще якісь варіанти. Ключовий чинник вибору – широкий еластичний пояс. А до пари їм будуть пуловери й кардигани, стьобані куртки й пальта різної довжини, зручні черевики.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Загалом питання взуття для вагітної дуже важливе. Утеплені моделі чобіт і черевиків, що легко застібаються, на зручній масивній підошві – пріоритетний вибір для зими.

ОБРАЗИ З ТРИКОТАЖНИМИ КОСТЮМАМИ

В асортименті FASHIONISTA також представлені зручні штани в складі костюмів. Так, злегка розкльошену модель з високою посадкою, розрізами й еластичним поясом ви знайдете у парі з подовженим пуловером. Такий верх дає запас для росту живота й не відкриватиме його навіть на останніх місяцях вагітності. Зісподу такого костюму можна вдягти термобілизну, аби гарантовано утеплитися.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Костюм зі спідницею – ще один прекрасний варіант для продуманого аутфіту. Мініспідниця сірої трикотажної двійки має прямий крій і ґумку на талії. Класичний орнамент арґайл додає геометрії округлим формам, а високі чоботи і трикотажні колготки – тепла до образу. Прозорі варіанти доречні, якщо ви проводитимете мінімум часу надворі.

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

PREGNANCY STYLE BY FASHIONISTA

Наостанок нагадаємо про універсальний інструмент, що завжди вигідно доповнить комплект, – сумку структурованої форми. Її чіткі контури збалансують обтічні лінії постави й гармонізують лук.

Усім майбутнім мамам FASHIONISTA щиро бажає мати насолоду від свого особливого стану, бути повними сил та енергії і пам’ятати, що піклування про найрідніших починається з уваги і турботи про себе.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ