ТРЕНДИ НА ЗНИЖКАХ: ОБИРАЙТЕ ОБНОВКУ НА РОЗПРОДАЖІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 197

Модні тренди надихають нас на експерименти з барвами, фасонами, акцентними деталями й аксесуарами. Так ми вправляємося в креативності, ліпше пізнаємо себе. Водночас «інвестувати» у щось поза базою ми не поспішаємо – і воно не дивно. А от придивитися до обновок на розпродажі – прекрасний компроміс. Погляньте, що для вас підготувала FASHIONISTA.

ПРИВІТ З НУЛЬОВИХ

Мода 2000-х має великий вплив на сучасну естетику, а дизайнери нині генерують безліч трендів, натхненних стилем Y2K. У нульових суттєво зріс вплив технологій на фешн-сферу. Активно почали використовуватися штучні матеріали, яскраві кольори, відблиски, ставали популярними текстильні інновації, відчувалася розкутість у демонстрації тіла. Якщо не проти позагравати з трендами Y2K, обирайте наші комбіновані джинси МОМ або трикотажний топ-корсет, представлений аж у сімох тонах.

Summer sell by FASHIONISTA

Summer sell by FASHIONISTA

БІЛИЗНЯНИЙ СТИЛЬ

Ще один помітний тренд 2023-го – білизняний стиль. Ніжний і спокусливий, зручний і відвертий – у ньому зачаїлося багато суперечностей. Залишилося обрати, які прояви вам більше до душі. Та й завжди можна дібрати партнера, протилежного за настроєм. Наприклад, до топу-корсету з імітацією бюстьє – зручні базові джинси прямого крою. Чи доповнити сукню-комбінацію спортивним взуттям.

Summer sell by FASHIONISTA

Summer sell by FASHIONISTA

ПОДВІЙНИЙ ДЕНІМ

Double denim – це тренд на total denim look, коли вбрання цілком виконане з джинсу, який ми обожнюємо за його міцність і довговічність. Звісно, можна окремо поєднати денімовий топ із верхом або схитрувати, обравши джинсовий комбінезон. Так ви точно не прогадаєте, добираючи відтінки тканин. На розпродажі FASHIONISTA пропонує два варіанти: комбінезон зі штанами й комбінезон із шортами. Перший ідеально впишеться в міські будні, другий – стане улюбленцем для відпочинку.

Summer sell by FASHIONISTA

Summer sell by FASHIONISTA

ЯК БАРБІ

Нині світом несеться промотур фільму «Барбі» з Марґо Роббі в головній ролі, а модний світ не залишається осторонь. Стиль відомої ляльки виходить на новий виток популярності. Яскравий і пастельний рожевий вийшли у тренд ще до цього, а тепер – і поготів. Топи й міні, рюші й сукні з пишними спідницями, силуетний крій і грайливість – все це про естетику всесвітньовідомої білявки. Чудово в неї впишуться і рожеві костюми від INSPO. Аби завершити ляльковий образ, допасовуйте до них взуття на підборах, прикраси зі стразами, бантами, пір’ям тощо.

Summer sell by FASHIONISTA

Summer sell by FASHIONISTA

ВИРІЗИ І РОЗРІЗИІ

Ну як ми могли обійтися без них? Вирізи й розрізи не виходять із моди, тому сміливо додавайте їх до свого гардеробу. Та й часто вони «йдуть у комплекті» з іншим трендовим елементом – драпіруванням! Якщо вам близький стиль сафарі, придивіться до бежевої сукні-сорочки з вирізом на талії, що наче просякнута духом пригод і далеких захопливих подорожей. Якщо ж полюбляєте силуетні трикотажні плаття – блакитну сукню на бретелях з драпірованими вирізами на талії. Тут ще й довжина – суперактуальна максі.

Summer sell by FASHIONISTA

Summer sell by FASHIONISTA

Літній розпродаж by FASHIONISTA у розпалі. Поспішайте придбати трендові обновки за привабливими цінами, давши волю своїй творчій натурі. Для зручності всі позиції зі знижками поділені на категорії. Не зволікайте – настав час себе потішити!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ