ТРЕНДИ КОЛЬОРІВ ВЕСНИ-ЛІТА’ 2023 ЗА ВЕРСІЄЮ PANTONE: ЛОНДОНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МОДИ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 2019

Нью-Йоркська і Лондонська палітри трендових кольорів весни-літа ’2023 від Pantone неабияк схожі. В них зібралися представники більшості сегментів кольорового кола, що віщує нам багато соковитих образів.

Нинішня публікація FASHIONISTA – про яскраві модні барви теплої пори. Цій десятці Інститут кольору Pantone прогнозував популярність перед стартом нових весняно-літніх колекцій Лондонського тижня моди. Прогноз справдився – розгляньмо ж трендові кольори уважніше! А по ще більшу порцію колірного натхнення переходьте за активним посиланням.

СПЕКОТНІ ОСНОВНИ

Червоний і жовтий – два основні кольори, що заряджають енергією. Cherry Tomato (помідор чері) спокушає соковитістю і миттєво опиняється в центрі уваги. І не дивно, адже відтінки червоного завжди асоціювалися зі сильними почуттями – пристрастю, гнівом, коханням. Blazing Yellow (полум’янисто-жовтий) – розігрітий променистий відтінок, що символізує сонячне тепло. В очікуванні погожих днів хочеться загорнутися в нього з ніг до голови.

PANTONE_2023_LONDON Cherry Tomato BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON Blazing Yellow BY FASHIONISTA

ВІДТІНКИ ПОМАРАНЧЕВОГО

Поєднання червоного з жовтим народжує помаранчевий, а зміна пропорцій – найрізноманітніші відтінки. Persimmon (хурма) – шовковистий кораловий з медовим відтінком. Iced Mango (крижане манго) – фруктово-помаранчевий з тропічним відтінком. Такі смачні тони – як тут залишатися осторонь?

PANTONE_2023_LONDON Persimmon BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON Iced Mango BY FASHIONISTA

ТРОХИ ПРОХОЛОДИ

Синій – третя основна барва, яка, на противагу червоному і жовтому, заспокоює і дарує живильну прохолоду. У цьогорічній палітрі весняно-літніх тонів він представлений двома варіантами: ніжно-невагомим і яскравим. Airy Blue (повітряно-блакитний) – легкий блакитний, що нагадує безхмарне небо. Electric Blue Lemonade (електричний синій лимонад) – наелектризований блискучий синій. Полярні відтінки – полярні настрої.

PANTONE_2023_LONDON Electric Blue Lemonade  BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON Airy Blue BY FASHIONISTA

ЖИТТЄДАЙНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Передусім зелений асоціюється з природою, котра навесні оживає пагінцями, бруньками і травинками. Titanite (титаніт) – життєдайний і блискучий жовто-зелений. Його назва походить від назви мінералу. Andean Toucan (андійський тукан) – екзотичний зелений, що нагадує високогірний ліс. Залишається визначити, котрий із відтінків більше личитиме вашому колориту.

PANTONE_2023_LONDON Titanite  BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON Andean Toucan BY FASHIONISTA

КВІТКОВИЙ САД

Квітково-романтичні тони у весняно-літній палітрі від Pantone представлені двома спокійними барвами:

- Spring Crocus (весняний крокус) – фіолетова квітка, що безтурботно розквітає ранньої весни;

- Pink Cosmos (рожевий космос) – садовий рожевий, що контрастує з рештою відтінків у палетці. Одягайте не тільки сукні, а й костюми двійки, сорочки у цих весняних тонах, складайте тотал-луки.

PANTONE_2023_LONDON Spring Crocus  BY FASHIONISTA

PANTONE_2023_LONDON Pink Cosmos BY FASHIONISTA

Оновіть свій весняно-літній гардероб яскравими трендовими барвами. FASHIONISTA розповіла про найпопулярніші з них. Певні, ви знайдете чимало втілень цієї колірної моди. Зокрема на нашому сайті. Цікавих і успішних пошуків вам, fashionista-girls!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ