ТРЕНД НА КОМПЛЕКТИ: ВТІЛЮЄ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 451

Тренд на комплекти переходить з сезону в сезон і вже став довготривалим. Що цілком зрозуміло: костюми-двійки і трійки надзвичайно зручні й багатофункціональні. Обираєте набір і носите його або разом, або розпаровуєте, комбінуєте з різними низами й верхами, граєте у багатошаровість, добираєте різні аксесуари. Поле для творчості й експериментів безмежне.

Нині уявлення про комплект вийшло за межі звичних піджака і штанів. FASHIONISTA переконує у цьому власною лінійкою костюмів INSPO. Їх розмаїття проявляється через цікаві формули:

  • піджак з короткими рукавами + бермуди;
  • акцентний топ + шорти / штани;
  • сорочка + шорти / штани;
  • жилет + спідниця / штани та ін.

З різних тканин, у відмінних фактурах і колірних рішеннях – розглянемо частину з них докладніше, решту ж знайдете в розділі КОЛЕКЦІЯ INSPO / КОСТЮМИ.

УНІВЕРСАЛЬНІ ЛІТНІ ДВІЙКИ

Влітку чи не найзручнішим видом низів є шорти вільного крою: свобода рухів, зручність і акцент на ніжках. Важливо, аби виконані вони були з натуральних матеріалів – льону або бавовни. Тоді спека переноситиметься куди легше. Радимо придивитися до двох костюмів від INSPO, що здатні оновити вашу літню базу: лляного – з піджаком і бермудами або ж бавовняного смугастого – з сорочкою і шортами.

УНІВЕРСАЛЬНІ ЛІТНІ ДВІЙКИ від FASHIONISTA

УНІВЕРСАЛЬНІ ЛІТНІ ДВІЙКИ від FASHIONISTA

Є особливий шик у тому, аби носити звичні речі по-іншому, ніж зазвичай: піджак без рукавів як топ, а сорочку – поверх футболки чи іншого першого шару. Та й узагалі смугаста сорочка влітку стала один із оптимальних верхніх шарів, а піджак з короткими рукавами цього статусу ніколи й не втрачав.

УНІВЕРСАЛЬНІ ЛІТНІ ДВІЙКИ від FASHIONISTA

УНІВЕРСАЛЬНІ ЛІТНІ ДВІЙКИ від FASHIONISTA

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ

Минулорічна колекція Jacquemus у пшеничних полях залишила слід у модній індустрії, який триває й досі. Натуральні відтінки й тканини, силуетність, прямий крій низів, укорочені топи із зав’язками на талії – прикметні ознаки того показу.

Наш бавовняний костюм із топом на затин із зав’язками і короткими шортами пройнятий стилем того незабутнього показу. У білому чи блакитному відтінках – обирайте ближчий серцю колір.

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

Бавовняний муслін – літня тканина, що приємна для тіла і дає шкірі дихати. Якщо шукаєте базовий комплект з цього матеріалу, обирайте мусліновий костюм із сорочки і коротких шортів. Коли ж вам до вподоби вплітати в повсякдення трендові новинки, костюм-двійка з укороченим топом і штанами-кльош стане чудовим модним вибором.

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

МУСЛІНОВІ КОСТЮМИ від FASHIONISTA

АКЦЕНТНІ КОСТЮМИ З СОРОЧКАМИ

Створювати особливий настрій FASHIONISTA пропонує через колір і принт. Так, чорний, блакитний і зелений костюми з сорочки і шортів своїм рослинним візерунком задають настрій відпочинку й розслабленості. Недарма наша команда включила його у компактну капсулу для курорту ’ 2022.

АКЦЕНТНІ КОСТЮМИ З СОРОЧКАМИ від FASHIONISTA

АКЦЕНТНІ КОСТЮМИ З СОРОЧКАМИ від FASHIONISTA

Ще один акцентний аутфіт забезпечать двійки від INSPO – костюми в стилі casual зі вкороченої сорочки і шортів. Для тих, кому ближчі пастельні барви, – блакитний, а от для яскравих і драматичних образів згодяться фуксійний і чорний комплекти.

АКЦЕНТНІ КОСТЮМИ З СОРОЧКАМИ від FASHIONISTA

АКЦЕНТНІ КОСТЮМИ З СОРОЧКАМИ від FASHIONISTA

КОМПЛЕКТИ BUSINESS CASUAL

Нетривіальне рішення в стилі business casual – комплекти з жилетом. Вкорочену модель від INSPO влітку носіть на голе тіло або ж поверх топу без рукавів / вкороченого топу. З наближенням холодів за перший шар обирайте футболки, сорочки чи водолазки. У компаньйони жилету наша команда пропонує молочні штани з декоративними швами або ж бежеву мініспідницю з розрізом.

КОМПЛЕКТИ BUSINESS CASUAL від FASHIONISTA

КОМПЛЕКТИ BUSINESS CASUAL від FASHIONISTA

ПЛІСЕРОВАНИЙ ПУДРОВИЙ КОСТЮМ

На противагу сучасній повсякденній класиці пропонуємо не менш стильну, але все ж більш розслаблену плісировану двійку з сорочки і штанів у пудровому відтінку. Цей комплект універсальний: згодиться і для виходів у місто, і для ролі домашнього вбрання. Вільний крій, опущена лінія плечей, еластичний широкий ремінь на штанях, приглушений спокійний тон і нетривіальна фактура – все для зручності й упевненості в собі.

ПЛІСЕРОВАНИЙ ПУДРОВИЙ КОСТЮМ від FASHIONISTA

ПЛІСЕРОВАНИЙ ПУДРОВИЙ КОСТЮМ від FASHIONISTA

Костюми в різних варіаціях ніколи не стануть «антитрендами». Вдало підібраний комплект вірно служитиме не один сезон, якщо зупинити вибір на нейтральній базовій моделі. Якщо ж прагнете насолодитися серпнем в обновці від FASHIONISTA – наполегливо радимо зважати на наші яскраві, акцентні двійки. З ними останній місяць літа буде ще стильнішим і таким, що закарбується в пам’яті. Наповнюйте життя фарбами. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ