СУКНІ НА ЛІТО ’2023: АКТУАЛЬНІ МОДЕЛІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 2557

Літо-літечко – чекаєш його дев’ять місяців, а воно збігає як мить. Аби сповна насолодитися не тільки погожими днями, а й своїми стильними образами, поговорімо про трендові сукні прийдешнього спекотного сезону. Обравши котрусь із новинок, розтягуйте задоволення від літа разом із FASHIONISTA.

ЛЬОН

Поза сумнівами, звання «Фаворитка сезону» виграє лляна тканина. Без неї влітку ніяк! Ми цінуємо льон за порятунок від спеки і розслаблений круїзний настрій. Та, звісно, носити його можна не тільки на пляжах, а й у міських джунглях, далеких від морських узбереж. У лляній колекції INSPO зверніть увагу на сарафан Naturel або ж сукню Laconic із драпірованим корсетом. Зачаровуйтеся їх невагомістю й легкістю разом із нами.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

РЮШІ

Відкриті плечі, плавні спадні лінії мусліну і, звичайно ж, рюші – так виглядає ідеальна літня сукня від INSPO. Вона дихає легкістю й підкреслює вашу природну вроду. Її склад максимально натуральний, а колір наповнює флористичною енергією. Те, що треба для гарного літа.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

КВІТКОВИЙ ПРИНТ

У трендах нині не тільки квіткові тони, а й візерунки, що з весни переходять у літо. Синя сукня Total Flowers – втілення елегантної жіночності. Вона сягає частини ноги, що йде на звуження, а це важливо для виграшних акцентів і підкреслення стрункості ваших ніг.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

ЧОРНИЙ ВЛІТКУ

Чорний влітку – чому б і ні? Він дарує більш драматичний і контрастний образ на тлі сонячного дня. Створіть свій розкішний лук разом із мінісукнею з V-подібним вирізом і рукавами-воланами. Волосся ж зберіть у трендовий нині пучок балерини, що відкриває шию і плечі.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

МІНІМАЛІЗМ І ДОВЖИНА МІНІ

Довжина міні з нами цілий рік, але влітку вона доречна як ніколи. Придивіться до наших суконь Minimalism зі спідницею кльош. Вони представлені у двох тонах: молочному і блакитному, які так розкішно підкреслюють легку засмагу. З ними цікаво експериментувати через їх лаконічність: надягайте цікавіші аксесуари, підбори, на вечір – верхній шар. Створювати жаданий настрій так просто!

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

ДЕНІМ

Тотал денім у тренді, а найпростіший спосіб його відтворити – одягнути джинсовий комбінезон або ж плаття. Сукня Stylish від INSPO – це statement-річ, в якій ви опиняєтеся центром уваги. Актуальний фасон tube (без бретелей), асиметрична застібка з ґудзиками і силуетний крій – все для вашого ефектного образу.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

ПЕРФОРАЦІЯ

Самодостатньою одиницею сукню може зробити кілька речей – цікава форма, особливий колір або ж незвична фактура. Наша сукня Perforated виділяється завдяки останньому пункту. Однотонна вишивка і перфорація – примітні деталі, що дуже популярні літньої пори.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

БІЛИЗНЯНИЙ СТИЛЬ

Наостанок згадаємо про білизняний стиль, що тримається на піку трендів. Наша зваблива сукня-комбінація довжини міді з глибоким розрізом спереду має хороший склад (100 % віскоза), позачасовий крій і здатність допасовуватися до найрізноманітніших нагод. А її блакитний тон – один із фаворитів подіуму в сезоні «весна-літо ’2023». Гадаємо, тут достатньо причин, аби ви звернули на неї свою увагу.

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

TRENDY_SUMMER_DRESSES_2023

Влітку без сукні не обійтися. Однак яку обрати? Якої довжини, крою, складу, відтінку і стилю? Це справжнє випробування, знайти ту саму, свою. Та FASHIONISTA певна, серед наших новеньких сукенок ви точно знайдете потрібну. Спитайте себе: «Куди я її вдягатиму?», «Яка модель личитиме мені найбільше?», «З яким взуттям і аксесуарами допасовуватиму?». А тоді обирайте й насолоджуйтеся.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ