СТИЛЬНІ СЕРІАЛИ ДЛЯ НАТХНЕННЯ. PART II

list Розділ: З турботою про себе: психологія і культура Дата публікації: favorite Вподобання: 247

Мода ХХ століття змінювалася карколомно: від flapper dresses у ревучих 20-х до неону і power dressing 80-х років. Відчути дух і шарм модних десятиліть запрошуємо через серіали, що вміло оживляють шарм своєї епохи, продумуючи кожну деталь. FASHIONISTA доповнює свій список стильних серіалів – подорож в історію моди продовжується.

«PEAKY BLINDERS»

Перший серіал, де мода є не лишень декорацією, – кримінальна драма «Гострі картузи». Її дії розгортається у 1920-х роках, пізніші сезони – у 1930-х. Повернувшись з війни, Томас Шелбі проходить шлях від вуличного гангстера до успішного бізнесмена й політика. Зростання статусу родини Шелбі простежується і в одязі. У серіалі очевидною стає еволюція чоловічої і жіночої моди, перехід від більш яскравих 20-х до приглушених 30-х, велика увага приділяється аксесуарам.

Movietime with FASHIONISTA_PEAKY BLINDERS

Movietime with FASHIONISTA_PEAKY BLINDERS

«FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS»

На початку 2024-го світ побачив другий сезон серіалу «Ворожнеча», занурюючи нас у світський Мангеттен 70-х років. Розкішні інтер’єри і вбрання, скандали і плітки, залежності й самотність – «Ворожнеча: Капоте проти лебідок» розповідає про стосунки відомого американського письменника (автора «Сніданку у Тіффані») Трумена Капоте з його подругами – світськими левицями і модними інфлюєнсерками тих часів Бейб Пейлі, Ненсі Слім Кіт і C.Z. Guest.

Movietime with FASHIONISTA_FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS

Movietime with FASHIONISTA_FEUD: CAPOTE VS. THE SWANS

«STRANGER THINGS»

«Дивні дива» – науково-фантастичний серіал, події якого відбувається у 80-х у вигаданому місті Гокінсі штату Індіана. Зникнення хлопчика (Вілла Байєрса) і поява дівчинки з надприродними здібностями (Одинадцять) якось пов’язані з таємничими експериментами урядової лабораторії. Теми дорослішання і сімейних стосунків розвиваються на тлі протистояння з монстрами паралельного виміру.

Movietime with FASHIONISTA_STRANGER THINGS

Movietime with FASHIONISTA_STRANGER THINGS

Яскраві барви і геометричні принти, об’ємні зачіски і масивні аксесуари, багато деніму і спорту, – насолодіться майстерно відтвореною модою 1980-х років, якщо наукова фантастика вам до душі.

«THE CROWN»

Серіал «Корона» охоплює 1950–1990-ті роки й буде цікавим кожній, хто цікавиться королівською родиною Великобританії, зокрема й королівською модою. Чудова гра акторів передає манери, звички і характери персонажів, а довершують справу костюми монаршої родини на всі випадки життя. Стриманість їх стилю підкорює своєю вишуканістю, елегантністю й тихою розкішшю, що з плином часу і розширенням сімейства також піддається змінам.

Movietime with FASHIONISTA_THE CROWN

Movietime with FASHIONISTA_THE CROWN

Творці кожного із серіалів добре попрацювали й над захопливим сюжетом, і над правдивим відтворенням моди неоднорідного й мінливого ХХ століття. Обравши свій жанр, вам буде ще цікавіше спостерігати за перипетіями на екрані: ви вглядатиметеся в історію моди, що є невичерпним джерелом натхнення для всієї індустрії краси. Розширюйте свій «модний» кругозір разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ