СТИЛЬНІ ФОРМУЛИ ЛІТА ’2023

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 565

Позаду екватор літа, а отже, слід поквапитися, аби насолодитися стильними літніми аутфітами! На додачу до чотирьох формул by FASHIONISTA пропонуємо ще п’ять, які активно носять інфлюенсерки світу моди. Якщо не вистачає «доданків», заходьте на потрібний розділ нашого сайту. Трендові й базові новинки INSPO вже чекають на вас!

МАЙКА + ДЖИНСИ

Розпочнемо з базової формули: майки (tank top) і джинсів вільного крою. Нема нічого простішого й надійнішого, аніж поєднати просту ахроматичну майку з денімом актуального фасону. Як і будь-який мінімалістичний лук, він потребує особливої уваги до якості тканин, посадки на тілі. Тут нема нічого «зайвого», що відвернуло б увагу від недоліків.

Tank top + jeans

Tank top + jeans

Tank top + jeans

ДЖИНСОВА МАКСІСПІДНИЦЯ + ТОП

Не відходячи далеко від деніму, ловіть ще одну актуальну формулу на літо ’2023: довга джинсова спідниця + топ. Останній – це будь-який легкий варіант верху. Головним в аутфіті все одно буде максіниз. Якщо для вас він не надто практичний, обирайте спідницю міді. Коли топ силуетний, то пропорції розкладуться самі собою. Коли ж ні, не забувайте окреслити талію (паском, заправивши верх).

Denim maxi skirt + top

Denim maxi skirt + top

Denim maxi skirt + top

СУКНЯ В БІЛИЗНЯНОМУ СТИЛІ + САНДАЛІ/ШЛЬОПАНЦІ

Бачити поєднання суконь-комбінацій з підборами ми звикли, а от опановувати більш кежуальне поєднання – виклик, який радимо прийняти. Допасовуйте до довгих плать у білизняному стилі зручне взуття на плоскому ходу: сандалі з перехресними ремінцями, в’єтнамкишльопанці з геометричною підошвою тощо.

Slip dress + sandals / flat slides

Slip dress + sandals / flat slides

Slip dress + sandals / flat slides

ДЖОРТИ + ВІДКРИТИЙ ТОП

Джинсові шорти, або джорти, – базова пара на літо, яку легко стилізувати. Це не коротенькі обтислі моделі, а доволі вільні довгі варіанти (такі, як бермуди). Якщо у вашій шафі висять джинси, які ви не носите, перетворіть їх з допомогою ножиць на трендову пару шортів. Балансуйте її, за звичаєм, більш відкритим і вузьким топом. Працюючу основу доповнюйте цікавими аксесуарами і деталями.

Denim jorts + top

Denim jorts + top

Denim jorts + top

ШОРТИ-БОКСЕРКИ + ПІДЖАК ВІЛЬНОГО КРОЮ

Наостанок розповідаємо про найсвіжішу комбінацію сезону: шорти-боксерки + піджак вільного крою. Тепер трохи конкретики. По-перше, шорти-боксерки – це короткі вільні моделі, що нагадують білизняний стиль (у лляному, бавовняному і навіть сатиновому виконанні). По-друге, піджак краще обирати подовжений, що майже або цілком перекриває довжину низу. По-третє, проміжний шар може бути різним, але найбільш трендовий варіант – з сорочкою.

Boxer shorts + jacket

Boxer shorts + jacket

Boxer shorts + jacket

Сукні з в’єтнамками, об’ємний денім і силуетні топи, контрастні поєднання білизняного і класичного стилів – які формули луків цього літа готові відтворити ви? FASHIONISTA допоможе в модних експериментах і задасть стильний тон вашому літу!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ