СПІДНИЦІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 395

У трендах 2022-го – прямі спідниці міді й різні варіанти мініспідниць. Асортимент FASHIONISTA поповнився багатьма модними новинками, про які сьогодні й поговоримо. Тримаємо на згадці, що старанне відтворення одного стилю (романтичного, гранжу тощо) – не про сучасну стилістику. Актуальний стайлінг – це невимушене поєднання речей, що часто мають різний настрій і посил. Без довгих церемоній переходимо від слів до реальних образів зі спідницями INSPO!

МІДІСПІДНИЦІ

Образи з будь-якою нашою спідницею можна розділити на два види – для особливої нагоди та для повсякдення. Сатинову спідницю для вечірнього виходу доповнять такі ж елегантні, підкреслено жіночні речі – силуетний топ, туфлі, маленька сумочка. Важливо, аби вони залишалися мінімалістичними. Увагу акцентуйте на аксесуарах – сережках, перснях, намисті.

На кожен день додаємо гендерно-нейтральні речі – сорочку вільного крою, спортивні деталі, трикотаж грубої в’язки, взуття на масивній підошві, містку сумку. Поєднуйте сатинову спідницю з піджаками чітких форм, якщо вам не хочеться відкривати зону стегон, обирайте подовжені варіанти.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Інша модель міді – картата спідниця-олівець. Її висока посадка малює тонку лінію талії, а отже, й витончений силует. Сучасний варіант таких юбок не звужується донизу, як колись у 2010-х, а високий розріз на простій спідниці – безпрограшна комбінація.

Додаємо гольф, об’ємну сорочку чи светр. Носимо її з високими чоботами, грубими черевиками, кедами чи ботфортами. Спідницю-олівець від INSPO легко інтегрувати як у діловий стиль, так і в менш формальний аутфіт.

ШКІРЯНІ СПІДНИЦІ

Восени і взимку хочеться додати більше цупких тканин, різних фактур. FASHIONISTA пропонує обрати для себе шкіряну спідницю INSPO. Так, міні з розрізом розкішно поєднається з маскулінним об’ємним верхом. Наприклад, одягненими на випуск сорочкою і піджаком. У нижній частині образу створюємо однотонну вертикаль, озувши щось чорне. Така спідниця пасуватиме будь-якому колориту, бо віддалена від портретної зони.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Шкіряна спідниця може бути базовою, якщо вона:

  • - прямого чи А-силуету;
  • - з мінімумом або зовсім без декору;
  • - виконана у спокійних барвах;
  • - без акцентної фурнітури.

Мініспідниця-трапеція у чорному й коричневому відтінку відповідає кожному пункту і задовольнить ваші гардеробні потреби, якщо ви носите міні.

ПЛІСИРУВАННЯ І КАРТАТИЙ ПРИНТ

Плісирування – трендова деталь 2022-го. На спідницях будь-якої довжини, зі складками різної ширини, різноманітних силуетів. Бестселерами by FASHIONISTA є мініспідниці-плісе. Пропонуємо носити їх з ботфортами і об’ємним светром, як в образі з сірою спідницею. Таке плісе підтримає спортивний дух світшоту, підіграє впевненому настрою груба підошва взуття – в аутфіті з чорною.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Якщо не сірий і не чорний, обирайте коротку спідницю-плісе у молочному чи пісочному кольорі! Їх А-силует також підкреслить стрункість ніг. Завдяки тому, що вони вільно лягають на стегна, такі спідниці не підтягуватимуться під час ходи. Оптимальною довжиною міні буде така, що закінчується на рівні кінчиків пальців, коли ви стоїте, витягнувши руки вздовж тіла.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Додавайте шкарпетки до луків зі спідницями-плісе. Добре, коли вони збігаються забарвленням зі спідницею або взуттям, дублюють колір верху чи аксесуару. Або ж вводьте яскраву пару до ахроматичного луку. Шкарпетки акцентуватимуть увагу на щиколотках і гомілках. Якщо хочете скоригувати цю зону, то добирайте їх відтінок до черевиків чи поясного виробу.

Щодо актуального і безпрограшного принту – клітинка не здає позицій. Обираючи колір візерунку, стежте за тим, аби він перегукувався з палітрою решти гардеробу. Тоді без проблем введете її в образи.

Витягує силует вибір близьких відтінків для одного комплекту. Аби візуально себе не розширювати, уникайте великої кількості горизонтальних елементів: грайте з монохромом або підберіть в одному відтінку топ до юбки / топ – до взуття / взуття – до спідниці.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Залишиться подбати про правильний вибір колготок. Нагадуємо кілька простих рекомендацій:

  • • добирайте колготи в тон взуттю – це безпрограшний варіант;

  • • якщо тілесні колготки, то дуже тонкі, матові, що збігаються з тоном вашої шкіри;

  • • кольорові колготки в тон одному зі складових образу. Але майте на увазі, що світлі відтінки робитимуть ноги більш об’ємними, а темні – стануть альтернативою чорним;

  • • принтовані моделі також додаватимуть об’єму, але градус стилю зросте, якщо вони гармонійно складуться з комплектом;

  • • ажурні моделі будуть акцентом образу;

  • • універсальні варіанти: чорні, графітові, темно-сині чи темно-бордові, кольору моко.

Якщо хочете заправляти у спідницю теплий верх, обирайте тонкий трикотаж, як у нашого кардигана Two Colors. Або ж компонуйте високу посадку з укороченим верхом. При обох розкла́дах ніжки виглядатимуть нескінченними. Об’ємний верх + міні + плоский хід – ідеальна формула для повсякденного використання.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

ДЕКОР З ҐУДЗИКАМИ

Що робить спідницю акцентною? Складність і незвичність крою, фактури, колір чи принт, цікаві деталі. Важливо, аби ви зупинилася лише на одному, максимум – двох пунктах. Так, коротка спідниця з декоративними ґудзиками від INSPO – чудовий акцентний варіант. Асиметрія і ряд ґудзиків спереду перетворять звичне поєднання в оригінальний образ. Глибока зелена міні з рядом ґудзиків збоку у тандемі з кардиганом у тон привертатимуть до себе увагу.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

До короткої спідниці легко підібрати довгий верхній одяг, адже вона ховатиметься і «не сперечатиметься» з ним. Стьобана куртка, пуховик, пальто – необхідні компаньйони, якщо ви носите міні в холодну пору. А допоки жовтень тішить нас теплими днями, компонуємо такі спідниці, наприклад, з жакетами і ботильйонами.

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Трендові спідниці by FASHIONISTA

Спідниці – це не тільки літній елемент гардеробу. Важлива стилізація і деталі, фактура, матеріали, крій. А також правильно дібраний верхній одяг. Ми створюємо наші образи, аби вам було легше зрозуміти: яка стилізація ваша, а яка ні. Тож довіртеся своєму чуттю й робіть вибір разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ