П’ЯТЬ ОБРАЗІВ ІЗ CАТИНОВИМ ТОПОМ-КОРСЕТОМ ВІД INSPO

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 761

Корсети – модний тренд ще з минулих сезонів. У XXI сторіччі він вже не змушує жінок непритомніти і страждати заради примарних ідеалів, а тільки відтіняє нашу вроду і створює особливий шарм. Ним легко замінити топ у білизняному стилі, додати його до романтичного чи кежуального аутфіту.

Переконані, такий елемент – справжня знахідка для гардеробу. Саме тому під брендом INSPO з’явилася новинка – сатиновий топ-корсет з імітацією бюстьє. Він виконаний у п’яти відтінках, з кожним з яких FASHIONISTA створила оригінальний лук. Для різного настрою та різних потреб.

БЛАКИТНИЙ – ПОВСЯКДЕННА НІЖНІСТЬ

Якщо для вас корсети асоціюються з образами фатальної жінки, погляньте на стилізацію нашого блакитного топу-корсету. Легкий, як подих весняного вітру, він ніжно доповнюватиме повсякденні луки. До прикладу, образ із смугастого піджака BASIC, білих джинсів MOM STRAIGHTбілих кедів на липучках і блакитної сумки LACONIC.

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

РОЖЕВИЙ – ЯСКРАВА РІШУЧІСТЬ

Корсети дивовижно розкриваються на контрасті: спробуйте комплект total black розбавити насиченим рожевим тоном. Нехай усі елементи залишаються базовими і лаконічними – класичний піджак, вузькі джинсивисокі чоботи і структурована сумка. А от відповідальним за яскравість призначимо корсет і розфарбуємо будні!

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

СИНІЙ – ЗВАБЛИВА ВПЕВНЕНІСТЬ

Хочете додати трохи більше провокації і звабливості? З’єднайте синій сатиновий топ-корсет зі шкіряною світло-бежевою мініспідницею. Згладити такий високий градус пропонуємо чоботами без підборів і вільним кардиганом Two Colors. Тут буде доречним і масивний верхній одяг, наприклад, пальто або бомбер.

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

МОЛОЧНИЙ – РОЗКІШНА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

Ми часто пишемо, що костюм-двійка – універсальний комплект, який легко стилізувати не тільки для ділових, а й святкових зустрічей. А ось й ідеальний партнер до вечірніх тандемів – сатиновий корсет. Туфлі на підборах, сумка з покриттям металік – ці деталі складуть компанію молочному топусиньому піджаку оверсайз і штанам палацо, аби ви випромінювали розкішну елегантність на особливому для вас заході.

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

ЧОРНИЙ – РОМАНТИЧНА ЖІНОЧНІСТЬ

Костюм-двійка – не тільки про звичну формулу «піджак + штани». Розширюємо горизонти й обираємо нетривіальні дуети. Як-от сатинову спідницю і топ. Ця тканина підкреслюватиме вашу жіночність, огортатиме вас шлейфом романтичності й таємничості. А пограти на контрасті можна через взуття. Зокрема – високі чоботи зі шнурівкою. Новенький тренч кольору хакі завершить образ.

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Стилізуємо сатинові топи-корсети INSPO

Якщо ви давно заглядаєтеся на корсети, але не знаєте, як їх стилізувати, відтворюйте котрусь із наших формул. Ми певні, такі топи – деталь, на котру спершу наважуєшся, а тільки примірявши – розквітаєш від упевненості. Спробуйте і ви додати нового звучання своїм комплектам через сатиновий топ-корсет INSPO. Обирайте відтінок, чаруйте і зачаровуйтеся разом із style="text-decoration: underline;">FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ