ПРИМІРЯЄМО ОСІННІ ТРЕНДИ: ДОБІРКА ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 936

У нашому блозі розповідь про тренди осені ’ 2022 вийшла в трьох частинах (Частина 1, Частина 2, Частина 3). Команда FASHIONISTA тішиться, що сучасні модні тенденції такі різноманітні, часом контрастні, часом взаємодоповнювальні і, що не менш важливо, довготривалі. Їх цікаво досліджувати й аналізувати, але ще цікавіше приміряти і вплітати у власні образи. Чим сьогодні і займемося! Сім трендів, що зачіпають різні аспекти вбрання (від кольорової палітри до речей-фаворитів), втілилися в десяти образах by FASHIONISTA, які ми докладно й розглянемо.

ЯСКРАВІ БАРВИ

Модні дизайнери і психологи кольору закликають у похмурі осінні дні вбиратися у яскраві барви. Як маленькі діти зафарбовують малюнки насиченими кольорами, так і ми доповнюємо чорно-білу гаму живильними весняно-літніми тонами.

Чисті відтінки для контрастної зовнішності, тепліші з жовтим підтоном – для теплого колориту, холодніші з синім – для холодного. Рожевий, помаранчевий, синій, ліловий, жовтий, зелений – який завгодно колір можна адаптувати до своєї зовнішності, вгадавши з відтінком і стилізацією.

Для початку FASHIONISTA склала яскраві образи з жовтим і зеленим кольорами. У першому луку ми об’єднали чорні джинси МОМ, черевики зі шнурівкою і прямокутну мінісумку з жовтим силуетним джемпером із V-вирізом. Таке декольте робить лінію плечей ширшою, а верх тіла масивнішим, тому чудово пасуватиме «дівчатам-грушам».

Осінні тренди від FASHIONISTA: Яскраві барви

Осінні тренди від FASHIONISTA: Яскраві барви

Яскравий образ № 2: салатовий светр з високою горловиною + молочна сатинова спідниця + молочна сумка-багет + білі лофери з масивною підошвою. Щодо добору кольору: темноволосим дівчатам зі смаглявою шкірою пасують майже всі відтінки зеленого, в тому числі й салатовий. Білявкам зі світлою шкірою такий колір також личитиме, особливо якщо в макіяжі використати рожеві тони.

Якщо ви білошкіра брюнетка, для портретної зони обирайте глибокі холодні тони, аби теплий салатовий не робив ваше обличчя блідим. Його ж можна використати в аксесуарах.

Це, звісно, тільки теорія. Якщо є змога, піднесіть відтінок до обличчя і вдивіться у відображення. Коли на його фоні погляд оживає, а все обличчя розквітає, – ви знайшли свою барву!

TOTAL BLACK

Total black – протилежний полюс колірних трендів. Цілком чорний аутфіт не про нудьгу чи ординарність. Коли до справи береться FASHIONISTA, цей ахромат розкриває усі свої сильні сторони.

Він магічний і загадковий, спокусливий і брутальний, розкішний і навіть трохи зловісний. Улюбленець мінімалістів і фанатів гранжу обожнює гру фактур і комбінацію стилів.

За основу нашого total black образу ми взяли лаконічну трикотажну сукню міді з глибоким розрізом на нозі, а далі – додали шкіряних елементів. Верхній шар – піджак вільного крою з заокругленим низом; взуттячорні черевики; ключовий аксесуар – текстурована сумка-багет.

Чорний – доволі контрастний для наших облич. Тому найкраще пасуватиме власницям контрастної зовнішності:

  • - світлої шкіри, темного волосся і яскравих очей з білосніжними білками;
  • - світлого волосся і темних яскравих очей.

Осінні тренди від FASHIONISTA: Total black

ТВІД ТА ШКІРА

Нещодавно ми вже стилізували твідовий двобортний піджак INSPO, сьогодні до скарбнички комплектів додамо ще один лук. Дослухаючись до власних порад, компонуємо зелений твідовий верх з довжиною міні, аби не робити образ надто консервативним. Такі ошатні і статусні фактури найкраще розкриваються у парі з чимось протилежним за настроєм.

Картата твідова спідниця перегукується з білою футболкою і зеленим піджаком, утворюючи органічну однорідну біло-зелену гаму, що витягує поставу, а розстібнутий верх робить її ще стрункішою. Завершальні штрихи – чорні черевики зі шнурівкою і чорна мінісумка Laconic.

Осінні тренди від FASHIONISTA: Твід

Осінні тренди від FASHIONISTA: Шкіра

Ще один ідеальний матеріал для осені – шкіра. У нашому асортименті багато шкіряного одягу, для нього ми використовуємо якісні замінники натуральної шкіри. Одна з наших новинок – тренч зі штучної шкіри. Він зберіг впізнавані елементи цього класичного плаща (відлітну кокетку, погони, відкладний комір, пати на манжетах, кишені спереду, розріз ззаду, пояс-зав’язку), а сучасного звучання йому надає матеріал. Він прекрасно захистить вас від осінніх поривів вітру і довершить безліч комплектів. Як-от наш, із молочного джемпера, білих прямих штанів і лоферів, а також чорної сумки Laconic.

У приміщенні, коли доведеться зняти верхній одяг, роль трендової речі перейме на себе джемпер. Його декоративні вирізи спереду стануть акцентною деталлю аутфіту.

В’ЯЗАНІ РЕЧІ

Від в’язаних фактур віє затишком. Вони зігрівають нас у негоду і нічим їх не замінити в прохолодні осінньо-зимові дні.

Такі речі повинні бути об’ємними, не силуетними, такими, що без проблем сховають під собою кілька нижніх шарів. Адже багатошаровість – запорука не тільки стильних, а й теплих комплектів.

У приміщенні, коли доведеться зняти верхній одяг, роль трендової речі перейме на себе джемпер. Його декоративні вирізи спереду стануть акцентною деталлю аутфіту.

Команда FASHIONISTA вирішила утеплити звичний тандем з білої сорочки і джинсів SKINNY блакитним вкороченим светром.

Його вільний крій, опущена лінія пліч, довгі рукава, широкі трикотажні резинки і звуження донизу одразу піднімають градус стилю базового комплекту. Його розслабленість продовжується у шкіряній світлій сумці-шопері, а структури додають лаконічні зручні черевики.

Осінні тренди від FASHIONISTA: В'язані речі

ТРИКОТАЖНІ СУКНІ

У продовження теми приємних затишних фактур – сукні з трикотажу. Під брендом INSPO ви знайдете варіанти різних фасонів, кольорів і довжин – для найрізноманітніших уподобань, нагод і подій. До прикладу, ми створили для вас два образи з трикотажними сукнями на перехідний період. Погожими вересневими днями можна обійтися без верхнього шару, який згодом все ж доведеться додати.

Головна героїня першого образутрикотажна сукня-кльош. Добираємо до неї зручну пару взуття: черевики-козаки, високі чоботи або черевики на зав’язках. Якщо для вас важливо не створювати горизонтальних ліній і не зменшувати зріст, обирайте взуття в тон сукні. Якщо це низькі кеди, можна додати високі шкарпетки. Розстібнутий блакитний піджак в образі не надто контрастує з рештою ансамблю, але водночас формує потрібну вертикаль.

Осінні тренди від FASHIONISTA: Трикотажні сукні

Осінні тренди від FASHIONISTA: Трикотажні сукні

Другий образ – із силуетною трикотажною мідісукнею в рубчик. Вона має цікаву деталь – переплетення і виріз на спині. Такі елементи, а також яскравий відтінок фуксії, роблять її самодостатньою акцентною одиницею. Тільки додаємо світло-бежеву мінісумку Laconic, високе взуття зі шнурівкою і молочний смугастий светр на плечі.

ДОВЖИНА МІНІ

Ох, уже ця міні! Скільки про неї написано, образів складено, а все ніяк не насититися стильними луками з мініспідницями й мінісукнями. FASHIONISTA також серед фанаток цієї довжини і має в арсеналі чимало речей міні. Наприклад, наша шкіряна молочна спідниця-трапеція. Така довжина – це чудовий коригувальний інструмент для дівчат, у яких тулуб більший за ноги. Завищена талія спідниці зміщує пропорції, а довжина закріплює результат.

Компаньйони спідниці – молочна футболка в зелену смужку, світло-бежева сумка-шопер, бежеві високі текстильні кеди і фісташковий світшот.

Осінні тренди від FASHIONISTA: Міні

Осінні тренди від FASHIONISTA: Міні

Ще один варіант носити міні: поверх жовтої квітчастої мінісукні одягаємо яскраво-синій вкорочений светр. Високі чорні чоботи, чорна сумка-багет і образ готовий. Коли стане холодніше – додамо довге пальто прямого чи вільного крою.

Такою є трендова осіння добірка образів by FASHIONISTA. Багато наших комплектів поєднують кілька модних тенденцій: як-от колір з матеріалом / довжиною. Передивляйтеся наші публікації з трендами і складайте свої луки або ж надихайтеся нашими. Нехай ваша осінь буде спокійною і стильною. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ