ОСІННЯ КАПСУЛА 2021 BY FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 1675

На початку осені ми розглядали поняття й структуру капсульного гардеробу, а також запропонували покроковий алгоритм його створення. Пригадуючи вислів «Теорія без практики мертва, практика без теорії сліпа», сьогодні ми втілюємо в життя описані раніше рекомендації та пропонуємо вашій увазі готову капсулу для перехідної пори.

Наша осіння капсула – про функціональність і комфорт, а також актуальність матеріалів, крою, деталей і барв. У ній ви почуватиметеся затишно і стильно. Левову частку її структури становить вбрання нашого бренду INSPO. Така капсула буде доречною для життя сучасної дівчини й жінки в місті, вона чудово впишеться в такі його сфери, як робота/навчання, вільний час і відпочинок.

AUTUMN CAPSULE BY FASHIONISTA

Стиль капсули by FASHIONISTA можна охарактеризувати як мінімалістичний casual, smart та chic casual. Вона об’єднує 18 взаємозамінних (у межах однієї категорії) предметів гардеробу, а саме:

  • - 6 низів, у т. ч. 2 сукні: джинси, класичні штани, сатинова спідниця міді, спідниця міні зі штучної шкіри, сукня-комбінація та довга трикотажна сукня;

  • - 6 верхів, у т. ч. 2 додаткові шари: кремовий і чорний гольф, кремова і біла базова сорочка, базовий піджак та светр із блискавкою;

  • - 2 елементи верхнього одягу: пальто і стьобана куртка;

  • - 2 пари взуття: черевики-челсі та черевики з блискавкою;

  • - 2 сумки: сумка OVAL та прямокутна сумка з боковими зборками.

Ви можете скорочувати, розширювати чи коригувати структуру запропонованих речей, спираючись на особисті потреби й побажання, зокрема на відповідність поставі. Водночас відмітимо, що фасони речей від FASHIONISTA є сучасними, різноплановими та зручними.

Основна палітра капсулинейтральна бежева, що закономірно для мінімалістичного стилю. Бежевий асоціюється із безпекою, природою та натуральністю. Про цей базовий, але не такий простий колір ви можете дізнатися більше з публікації, цілком присвяченій багатогранному бежевому. Додатковими барвами до нього є чорний, білий, коричневий, а також синій (денім).

Акцентом у капсулі слугують різні фактури, гра на їх поєднанні, а також тваринний принт. Якщо бажаєте, самостійно додайте яскравий колір у вигляді головного убору, шарфа, іншого аксесуара чи предмета гардеробу. Базові тони основної палітри дарують тут повний карт-бланш: від фуксії до яскравого синього чи смарагдового.

Здавалося б, у капсулі обмежений перелік речей, а вона відкриває свободу вибору. За яким із «низів» і «верхів» не потяглася б ваша рука, в отриманому аутфіті ви сміливо можете вирушати у справах, так само легко додавши елементи з решти категорій. Залишається тільки звіритися з нагодою.

ОБРАЗ 1/2

Припустимо, що вибір упав на сині базові джинси з високою посадкою. У поєднанні з молочним светром і такого ж відтінку стьобаною курткою вільного крою, світло-бежевими черевиками й сумкою вони чудово пасуватимуть для розслаблених прогулянок із друзями чи дітьми. Увівши в образ такі додаткові шари, як біла сорочка й бежевий піджак, отримуємо лук у стилі smart casual. Такий вигляд згодиться для неформальних зустрічей чи нестрогого дрес-коду. Допоки дає змогу погода, верхнім шаром нехай слугує накинутий на плечі светр. Згодом його замінить пальто чи куртка.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 3/4

Неймовірно стильно виглядає піджак, одягнений поверх гольфу. Чорний колір останнього надає комплекту графіки і може підтримуватися чорними черевиками-челсі й сумкою OVAL. Для більшого утеплення спробуйте одягнути його під об’ємний светр, додавши зверху бежеве двобортне пальто прямого крою. Додатковий шарм створить перегукування чорної горловини, що виглядає з-під низу, з аксесуарами.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

Об’єм одягу – дуже важлива характеристика для багатошарових образів. Верхній і проміжний шар (піджак, светр) радимо обирати дещо більшими, ніж ви носите зазвичай. Це важливо, аби не відчувати скутості та дискомфорту. У застібнутому піджаку, пальті чи куртці ви маєте могти вільно піднімати і зводити руки.

ОБРАЗ 5/6

Нижче представлено ще два луки з синіми джинсами, цього разу з кремовим гольфом прямого крою з мінізаклепками. Разом вони добре ладнають із обома видами верхнього одягу, а також взуттям і сумками.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 7/8

Ділова зустріч, необхідність виглядати більш офіційно і зібрано потребують заміни розслаблених джинсів на щось більш класичне, а саме бежеві штани від INSPO із запрасованими стрілками спереду. Звертаємо увагу на те, що такі брюки максимально наближені тоном до капсульного піджака. Удвох вони утворюють костюм, що особливо актуальний для робочих цілей. У колег і партнерів монохромні бежеві комплекти підсвідомо викликають відчуття довіри та захищеності. Доповнити його ви можете на свій вибір як кремовою сорочкою у тон комплекту, так і ахроматичною білою. Тут важливо зважати на колорит своєї зовнішності, відсутність чи наявність макіяжу.

Autumn by FASHIONISTA

Autumn by FASHIONISTA

ОБРАЗ 9/10

Як і в прикладі з джинсами, добираючи до комплекту із піджака та штанів чорний гольфвзуття і сумка можуть підтримувати ахроматичний нижній шар. Або ж залишатися в монохромному тандемі з костюмом.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

Як уже написано вище, бежева витончена сукня-комбінація з принтом у нашій мінімалістичній капсулі слугує акцентною окрасою. Її дрібний орнамент пасуватиме для різних пропорцій постави, оскільки, на відміну від великого, візуально не додає об’єму зонам, що ми б прагнули скоректувати. Така сукня єднається з будь-якими верхами, у т. ч. чорним гольфом, що перегукується із її тваринним візерунком.

ОБРАЗ 11/12

Також сатинова красуня від INSPO здатна сяяти соло у вечірніх виходах. Верхнім шаром для них радимо обрати піджак. Водночас FASHIONISTA пропонує носити таку сукню і як спідницю. До прикладу, з одягненою зверху кремовою сорочкою або светром. Таким чином кількість модних поєднань стрімко зросте. А взуття на масивній підошві додатково інтегрує її в повсякдення. Низький хід, зручна масивна підошва – те, що потрібно, аби залишатися мобільною та йти в ногу з часом.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 13/14

Тактильна насолода – це про тканини, використані в осінній капсулі by FASHIONISTA. На окрему увагу в цьому ракурсі заслуговує бежева трикотажна сукня міді від INSPO. Жіночна й витончена, вона чудово поєднується і з елементами повсякденного стилю (светром із теплого трикотажу, курткою вільного крою), і з вічною класикою (базовим піджаком, пальтом).

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 15/16

Між іншим, бежеве двобортне пальто прямого крою, як і бежевий піджак, найкращим чином поєднується зі світлим взуттям. Якщо ж бажаєте їх скомпонувати з чорними черевиками-челсі, додайте ще темного ахромату до композиції вбрання у вигляді чорної сумки OVAL.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 17/18

Наостанок розглянемо кілька комбінацій зі спідницями від INSPOКоротка модель зі штучної шкіри в коричневому кольорі – це гримуче тріо, що сьогодні на піку популярності. Водночас такий низ залишається базовою моделлю, провокаційний настрій якого легко компенсує класичний верхній шар, зручне взуття та затишний трикотаж. Радимо її носити із напівпрозорими чорними чи кольору моко колготками, при бажанні – одягати знизу високі шкарпетки для візуального об’єднання образу та додаткового акценту.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

ОБРАЗ 19/20

Елегантна й ефектна чорна сатинова мідіспідниця разом із розслабленими та маскулінними речами грає на контрасті. Саме він дарує цікаві нетривіальні образи у стилі chic casual.

Autumn capsule by FASHIONISTA

Autumn capsule by FASHIONISTA

У рамках сьогоднішньої капсули ми прагнули продемонструвати максимальну кількість комбінацій, проте складені образи не вичерпують усіх їх потенційних варіантів. Залишаємо можливість дальшої творчості за вами. Зазначимо тільки, що міжсезоння – найбільш тривалий період протягом року, а осіння капсула чудово підходить і для весняної пори. Тож якщо ви прагнете заощадити свої ресурси (фінансові, часові, емоційні), якщо вам близька стилістика бренду INSPO  та асортимент FASHIONISTA загалом, запрошуємо створювати капсульний гардероб разом. Широкий вибір одягу, взуття та сумок нашого інтернет-магазину сформований таким чином, що ви легко складете свою капсулу, не покидаючи його.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ