ОБРАЗИ З УКОРОЧЕНИМ ДЖЕМПЕРОМ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 564

Укорочений джемпер з комбінованою структурою – одна з новинок by FASHIONISTA. Певні, у розмаїтті його відтінків зачаївся і ваш. Чорний, білий, рожевий, зелений чи яскраво-синій – вибір для різних контрастностей і настрою. Аби обрати було легше, пропонуємо вашій увазі чотири варіанти стилізації цього силуетного топу з прямокутним вирізом і довгими рукавами.

ОБРАЗ ІЗ ДЖИНСАМИ

Зелений джемпер компонуємо з блакитними джинсами-кльош. Їх висока посадка прекрасно узгоджується з довжиною топу. Ця моделювальна пара з ґудзиками-застібками, як і джемпер, підкреслює поставу, а об’єми збалансовує світло-бежева стьобана куртка. Утеплені черевики зі шнурівкоюсумка-багет зі структурованої шкіри і шапка з об’ємною в’язкою – завершальні штрихи цього casual-аутфіту.

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

ОБРАЗ ЗІ СПІДНИЦЕЮ-ПЛІСЕ

Яскраво-синій джемпер вписуємо в ахроматичний сіро-чорний лук зі спідниці-плісевисоких чобіт й асиметричної сумки. Комплект доповнимо темно-сірим пальтом з накладними кишенями. Обираючи такий верхній одяг, не бійтеся взяти на розмір більшу модель. Так, аби зісподу можна було вдягти не тільки силуетний топ, а й оверсайз-светр грубої в’язки.

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

ОБРАЗИ ЗІ ШКІРЯНИМИ ШТАНАМИ

Трикотаж – досконалий партнер для шкіри. Разом ці полярні фактури одразу роблять лук більш завершеним. Тому два останні комплекти – зі шкіряними низамиЧорний джемпер з чорними прямими штанами і чоботами витягують силует і стають каркасом для блакитного піджака BASIC, з-під якого ефектно визирають рукава джемпера.

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Для дівчат, яким подобається виділятися, – світлий зимовий аутфіт з рожевим джемпером, що смачно вписується в ніжну молочно-кремову гаму. Її інгредієнти: однобортне класичне пальто, силуетні шкіряні штаничеревики-челсі та сумка LACONIC. Їх тони перетікають один в інший, а топ – завершальний неповторний елемент.

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Укорочений джемпер by FASHIONISTA

Укорочений джемпер з прямокутним вирізом by FASHIONISTA – невибагливий у стилізації трикотажний топ. Універсальний і базовий, він згодиться не тільки для кежуальних, а й для більш строгих аутфітів (з низами на високій талії). Залишається обрати колір і творити свої образи. І нехай кожен з них передає ваш характер і стиль.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ