НОВЕНЬКІ СОРОЧКИ НА ЛІТО BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 225

Коли мовиться про одяг у спеку, не завжди очевидно, що прекрасним вибором стане сорочка. Виконана з натуральних тканин, вона не паритиме, а, навпаки, захищатиме від прямих сонячних променів. Тож ловіть ідеї образів із новенькими сорочками by FASHIONISTA на літо. Насолодіться його другою половиною сповна!

ЛЛЯНА СОРОЧКА З НАКЛАДНИМИ КИШЕНЯМИ

Як ми вже згадали, запорукою того, що сорочка надійно служитиме у найспекотніші дні, є натуральні матеріали. І стовідсотковий льон – один із них. Він дозволить повітрю циркулювати поміж тканиною і шкірою, а вам – почуватися комфортно. Молочна і блакитна сорочки з накладними кишенями не притягуватимуть до себе багато сонця, тоді як чорну відкладайте на випадки без опівденних прогулянок.

Лляна сорочка з накладними кишенями by FASHIONISTA

Лляна сорочка з накладними кишенями by FASHIONISTA

КАРТАТІ СОРОЧКИ: BLUE CELL & TRENDY

Картаті сорочки – один із трендових елементів літньої моди ’2023. Тому наші новинки поповнилися одразу двома моделями з цим геометричним візерунком:

Blue Cell – біла сорочка прямого крою у неконтрастну клітинку;

Trendy – синя сорочка вільного крою з контрастним принтом.

Картата сорочки BLUE CELL by FASHIONISTA

Картата сорочки BLUE CELL by FASHIONISTA

Такі сорочки відсилають нас до естетики панку і гранжу, а отже, криють у собі дух протесту, бажання ламати шаблони і звичні порядки. Додавайте їх до образів, коли прагнете більшої невимушеності, розслабленості й навіть зухвалості.

Картата сорочки TRENDY by FASHIONISTA

Картата сорочки TRENDY by FASHIONISTA

СОРОЧКА STRIPES З КИШЕНЕЮ

Інший геометричний принт, вже більш стриманий і класичний, – смужка. Біла сорочка у блакитну смужку – наша новинка в діловому стилі. Так уже склалося, що вона викликає асоціації з професіоналізмом, а тому є доречною для офісних луків чи бізнес-зустрічей. До прикладу, у тандемі з класичними штанами і зручними підборами. А змінивши компаньйонів, сорочку Stripes легко вписати у гардероб для відпустки.

Смучаста сорочка STRIPES з кишенею by FASHIONISTA

Смучаста сорочка STRIPES з кишенею by FASHIONISTA

УКОРОЧЕНА СОРОЧКА LACONIC

Ще один важливий аспект при виборі літньої сорочки – її силует. Для нинішньої пори ні до чого обтискання! Наші біла і рожева сорочки Laconic відповідають усім ключовим вимогам одягу для спеки: світлі тони, вільний крій і натуральний бавовняний склад. Носіть їх і в ділових луках (з класичними штанами з високою талією), і в розслаблених кежуальних (поверх топу-бра з мініспідницею).

Укорочена сорочка LACONIC by FASHIONISTA

Укорочена сорочка LACONIC by FASHIONISTA

ШИФОНОВА СОРОЧКА З КОМІРОМ-СТІЙКОЮ

Насамкінець ми приберегли для вас розкішну новинкупудрову шифонову сорочку. Так бренд INSPO переосмислює тренд на прозорість. Вільний крій і спадна тканина урівноважуються класичним коміром-стійкою і манжетами. Варіантів її стилізації чимало: як з денімом, так і в більш витончених тандемах (з підборами й асиметричною міні).

Звісно ж, плануючи з нею образ, подбайте про спідню білизну. Як варіант, без видимих швів і декоративних елементів, з гладенькою чашкою, у тілесних тонах.

Шифонома сорочка з коміром-стійкою by FASHIONISTA

Укорочена сорочка з коміром-стійкою by FASHIONISTA

Літо – пора простих рішень без довгих зборів. Не купуйте зайвого, а доповнюйте те, що у вас уже є. Накинувши поверх звичного комплекту сорочку by FASHIONISTA або замінивши нею звичний топ, насолоджуйтеся універсальністю свого літнього гардеробу. Наші сорочки-новинки такі різні за стилем і настроєм, що ви обов’язково знайдете свою. Не вірте нам на слово, перевірте самі!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ