МОЛОЧНИЙ КОЛІР BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1859

Якщо замислитися, то чистий білий – найяскравіший тон, бо в ньому найбільше світла. Він заявляє про себе і створює ефектний тандем із засмаглою шкірою. Та не завжди чистий ахромат – ідеальний вибір. Якщо у вашій зовнішності переважає теплий підтон, вона неконтрастна, зверніть увагу на total white look у молочному втіленні. FASHIONISTA пропонує три варіанти молочних комплектів, якщо вам більше личать теплі барви.

ТРИКОТАЖНА СУКНЯ CUTE

Для простого і водночас вишуканого образу обирайте трикотажну сукню Cute! Її непрозорий теплий відтінок, що нагадує молоко, відбиватиме сонячне проміння, і вам буде не так спекотно. Довжина міні, висока горловина й відкриті плечі відсилають до бунтівної естетики 60-х, а сам тон символізує оновлення і спокій. Якщо одягом можна програмувати свій настрій, сукня Cute – прекрасний спосіб самонавіювання.

Milk color by FASHIONISTA

Milk color by FASHIONISTA

ШИФОНОВА СУКНЯ-СОРОЧКА

Ще один інструмент для створення м’якого чистого луку – шифонова сукня-сорочка. Її молочний відтінок у єднанні зі струменистою тканиною створюють ніжний настрій, викликають відчуття свіжості й легкості. Для особливих подій поєднуйте її зі зручними підборами й маленькою структурованою сумочкою, для повсякденних справ – із сандалями на низькому ходу й солом’яною сумкою.

Milk color by FASHIONISTA

Milk color by FASHIONISTA

ДЖИНСИ SKINNY STRAIGHT CROPPED

Випадають влітку не надто спекотні дні й вечори, коли хочеться вигуляти свої базові джинси. Якщо ви в пошуках зручної літньої пари, придивіться до молочних джинсів Skinny Straight Cropped. Базовий крій і універсальний колір не додаватимуть мороки в стилізації. З’єднавши їх із майкою в тон, дістанете ідеальне тло для акцентних деталей – хустки у волоссі, довгої акцентної підвіски або ж трендового взуття.

Milk color by FASHIONISTA

Milk color by FASHIONISTA

Вдало дібраний білий відтінок вигідно підсвічує й освіжає обличчя, розкриває вроду власниці, як сонячне проміння – бутони квітів. Молочний відтінок у FASHIONISTA більш теплий, нерізкий, тому якнайкраще підкреслюватиме красу дівчат із теплим колоритом. Він не загострюватиме особливостей зовнішності, які не хочеться акцентувати, а навпаки – згладжуватиме їх. І все завдяки тому, що він – ваш. Пізнавайте себе й використовуйте ці знання з користю для себе!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ