ЛЛЯНА СУКНЯ – ІДЕАЛЬНИЙ ВИБІР НА ЛІТО ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 2352

Продовжуючи тему лляного одягу, FASHIONISTA нагадує про свої сукні й сарафани. Натуральна тканина, вільний крій, жіночні фасони і сучасні стилізації – ми подбаємо про ваші зручні й стильні аутфіти влітку 2024-го. Залишилося зробити вибір!

СУКНЯ NATUREL З V-ВИРІЗОМ

Одним із трендів прийдешнього літа будуть білі сукні. Різних стилів, довжин і силуетів. Без прив’язки до підтону: від крижаних до теплих, майже масляних варіантів. І тут, коли ми відмовляємося від яскравих кольорів, за справу беруться цікаві форми чи деталі, фактури, гра з напівпрозорістю, вишивка чи незвичний крій. Як приклад, мінісукня Naturel з V-вирізом, довгими рукавами і поясом-зав’язкою.

LINEN DRESS by FASHIONISTA

LINEN DRESS by FASHIONISTA

СУКНЯ LACONIC

Інший варіант цього тренду – максісукня Laconic з відкритими плечима, драпірованим корсетом і довгими рукавами. Вона стане чудовим тлом для улюблених літніх аксесуарів – хустинок, що з категорії весняних трендів легко й невимушено перейдуть у літні. Оберіть свій відтінок і пов’яжіть його на голову, шию чи вплетіть у волосся. Варіантів носити косинку ще чимало.

LINEN DRESS by FASHIONISTA

LINEN DRESS by FASHIONISTA

СУКНЯ NATUREL З ДРАПІРУВАННЯМ

Сукня Naturel з драпіруванням є в трьох кольорах: універсальному молочному, глибокому ліловому і благородному чорному. Якщо попереду особлива нагода, а ви шукаєте своє маленьке чорне плаття – ось варіант для літа. Довершать ваш лук невисокі підбориструктурована сумка й акцентні сережки.

LINEN DRESS by FASHIONISTA

LINEN DRESS by FASHIONISTA

САРАФАН NATUREL З РЮШЕМ

Не хочете відмовлятися від барв? Маємо пропозицію 3 в 1: лляна тканина, рожева барва, виконання – сарафан. Вільний крій і довжина максі – це прекрасне рішення для спекотних днів, коли доводиться покидати межі дому. Сарафан Naturel з рюшем створений для комфортних романтичних образів влітку.

LINEN DRESS by FASHIONISTA

LINEN DRESS by FASHIONISTA

Літо підкрадається непомітно. Аби не бути заскоченою зненацька, подбайте про гардероб на спекотний день уже сьогодні. Лляні сукні – то ідеальний вибір і з практичних, і з естетичних причин. Якщо вам близький романтичний настрій в літніх стилізаціях – ласкаво просимо до FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ