ЛІТНІ О́БРАЗИ ДЛЯ БУДЬ-ЯКОЇ НАГОДИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 410

Літо минуло свій екватор, і хочеться взяти від нього максимум тепла, сил і енергії. Сім літніх образів для різних нагод команда FASHIONISTA склала, аби ви змогли знайти для себе потрібний аутфіт. Можливо, у вашій шафі вже є потрібні речі, а ви про них забули. Якщо ж ні, то багато позицій із добірки нині зі знижками. Нехай літо ’ 2022 запам’ятається і прийнятими та пройденими викликами, і особливими душевними моментами.

ВІДПОЧИНОК

Комір-стійка, пояс з акцентною пряжкою, накладні кишені й клапани на них – все це примітні деталі стилю сафарі, яким надихався бренд INSPO, створюючи свою лляну бежеву сукню. У ній хочеться вирушати на пошуки пригод, на полювання за новими враженнями.

Вона стане чудовим рішенням для активного відпочинку. Особливо, якщо взути зручну пару черевиків без підборів. До прикладу, бежеві високі кеди з рельєфною підошвою. Сафарі і спорт органічні разом.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

ПІКНІК

Звертайте увагу також на костюми, якщо шукаєте вбрання для активного відпочинку за містом, на пікніку. Блакитний лляний комплект з укороченого піджака і шортів-бермудів від INSPO – це розслаблена естетика, зручний вільний крій, легкість поєднань та універсальність. Не бійтеся доповнювати льон контрастними фактурами – текстурованим трикотажем бежевого топу-бра й гладенькою шкірою молочних сандалів зі стьобаними ремінцями. На такому протиставленні сповна розкривається краса літнього матеріалу.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

ПРОГУЛЯНКА

Грати на відмінності фактур радимо й через поєднання льону (білого топу із зав’язкою й рукавами воланами) з денімом (блакитними короткими шортами з діагональною застібкою). Додаємо білі кеди й блакитний шкіряний рюкзак, – ви спорядженні для довгих прогулянок містом і його околицями. Аби захиститися від сонця, подбайте про головний убір.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

ВЕЧІРКА ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ

А от у продовження теми костюмів маємо згадати про білий мусліновий тандем, що об’єднує топ із зав’язкою й короткі шорти. Такий ефектний літній аутфіт ви легко можете одягти на святкування Дня народження, свого або близької людини. Продовжать total white look білі босоніжками з широкими паралельними ремінцями і сумка.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

ФОТОСЕСІЯ

Якщо попереду фотосесія, спробуйте себе в розкішному мінімалізмі з нотами маскулінності. Він не відвертатиме увагу на себе, а, навпаки, виведе вас на перший план. Навіть якщо в повсякденні ви звикли до романтичного чи етнічного стилю, приміряйте чорні штани із защипами й класичний піджак оверсайз. На дівчатах і жінках такі речі підкреслюють тендітність їх постави, а надто як доповнити комплект пісочним топом-бандо і чорними босоніжками-в’єтнамками на підборах. Геометричність комплекту підсилить чорна сумка-трапеція з текстурованої шкіри.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

РОЗПИС

Традиційно українці й українки обирали за весільне вбрання вишиті сорочки. Вишиванку наділяли важливими функціями – захисту від злих сил, приваблення у молоду сім’ю усіляких гараздів. Для такої нагоди наші предки обирали світлі сорочки з багатою вишивкою.

Нині ми в різний спосіб віднаходимо зв’язок з минулими поколіннями і рідною землею через відродження стародавніх традицій. Вінчання чи розпис у вишиванці може стати однією з них. Образ для особливої нагоди від FASHIONISTAлляна вишиванка з червоними квітамибілі джинси скіні + білі босоніжки-в’єтнамки.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

РОМАНТИЧНА ЗУСТРІЧ

Якщо про весілля не йдеться, а вам хочеться створити ніжний дівочий образ для романтичної зустрічі з коханим, обирайте одну із суконь INSPO. Наприклад, синю з квітковим принтом і зав’язкою спереду. Вона створена для вас, якщо ви шукаєте грайливі елементи: довжину міні, силуетний крій, відкриті плечі. Добираємо до неї структуровану білу сумку і взуття – яскраво-сині сандалі з перехресними тонкими ремінцями. Образ готовий.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

Радісна й енергійна, розслаблена і мрійлива, впевнена і спокійна, наполеглива й заповзята – fashionista-girl така різна, але завжди вірна своїм почуттям і цінностям. Прислуха́йтеся до них і залишайтеся собою разом із FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ