КОЛЕКЦІЯ ДЖИНСІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 468

Денім – найдемократичніший і найутилітарніший матеріал на повсякдення. Мода весь час хитається від одного полюсу до іншого, але ідеальна пара джинсів, що добре сидить на поставі, – потреба кожної з нас. Укорочені й довгі, силуетні й вільні, світлі й темні – колекція джинсів by FASHIONISTA тішить своїм різноманіттям. У КАТАЛОЗІ нашого сайту всі моделі розділені на п’ять категорій, якими пропонуємо пройтися разом.

MOM-ДЖИНСИ

Джинси MOM зазвичай мають завищену талію, злегка вільну посадку на стегнах і незначне звуження штанин. Ця модель набула популярності в 90-х. Як багато інших трендів, що носили наші мами, вона були в моді останні кілька років. Total denim, або канадський смокінг, також не втрачає актуальності. Добирайте до улюбленої MOM-пари джинсову сорочку чи блузу і насолоджуйтеся класичним денімовим аутфітом.

MOM-джинси by FASHIONISTA

MOM-джинси by FASHIONISTA

РОЗКЛЬОШЕНІ МОДЕЛІ

Джинси bootcut (розширюються від колін донизу) стануть вдалим вибором, якщо ви хочете візуально звузити стегна чи окреслити талію. Цупкий чорний, сірий чи синій денім і висока посадка будуть тут у пріоритеті. Вони допоможуть створити бажаний силует, підкреслити плавність переходів тіла.

Розкльошені джинси by FASHIONISTA

Розкльошені джинси by FASHIONISTA

Широкі FLARED-моделі носимо з бодіводолазками й іншими варіантами силуетного верху. Аби дещо витягнути поставу, додайте каблук або зупиніться на варіанті з вертикальними швами на штанинах.

ПРЯМИЙ СИЛУЕТ

Прямі джинси – вічна класика. Проста і сучасна формула їх стилізації: з силуетним нижнім шаром та об’ємним піджаком або укороченим жакетом чи светром. STRAIGHT-джинси дуже універсальні, адже допомагають коригувати поставу дівчатам з різними пропорціями. Зокрема володаркам широких плечей і вузьких стегон.

Прямі джинси by FASHIONISTA

Прямі джинси by FASHIONISTA

Світлі відтінки й моделі з потертостями створюватимуть потрібні акценти і додаватимуть об’єму ногам. Підкочений низ штанин і масивний ремінь також допоможуть з цим завданням.

ВУЗЬКІ ДЖИНСИ

Джинси SKINNY напрочуд універсальні. Вдень з білими кедами чи високими чоботами, увечері з підборами – вони пасуватимуть до різних образів. Головне – подбати про компенсаційний верх: об’ємний кардиган чи світшот, піджак оверсайз, довгу сорочку на випуск, пальто маскулінного крою тощо.

Джинси SKINNY by FASHIONISTA

Джинси SKINNY by FASHIONISTA

Якщо у вашому гардеробі переважають нейтральні базові відтінки, обирайте сірі джинси. Вони легко переплітатимуться з такою гамою, а також анімалістичними принтами чи акцентними яскравими вкрапленнями. В останньому випадку світло-сірі варіанти поєднуйте з пастельною гамою, а темні – з більш насиченою.

МІШКУВАТІ ДЖИНСИ

Мішкуваті моделі джинсів або джинси SLOUCHY допоможуть візуально розширити вузькі стегна. Носимо їх з укороченим або maxi верхнім одягом. Взимку доповнюємо силуетними ботильйонами чи чоботами, що ховатимуться за штанинами. Не уникайте світлих джинсів, взимку їх легко адаптувати під потреби гардеробу. Наприклад, додавши темний верхній одяг і взуття або світлі черевики і строкатий трикотажний светр.

Мішкуваті джинси by FASHIONISTA

Мішкуваті джинси by FASHIONISTA

Джинси були винайдені в 1873 році завдяки Леві Штраусу і Джейкобу Девісу. Відтоді мода бачила безліч інтерпретацій цього практичного низу. Вибір сучaсних моделей також вельми широкий. Обирайте, яку ідеальну пару придбати цього року, і насолоджуйтеся стильними та зручними комплектами разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ