ЧОТИРИ ІДЕЇ ЛУКІВ НА ЧЕРВЕНЬ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 2445

Літо – пора легких тканин і зручних фасонів, які даруватимуть порятунок від спеки і комфорт. Як водночас виглядати стильно і впевнено, знає FASHIONISTA. Ловіть чотири ідеї образів на червень: в них ви почуватиметеся на всі сто, вирушаючи з дому у справах.

ЧЕРВОНА ФУТБОЛКА + ДЖИНСОВА МІНІ

Червоний – колірний гіт цього року. І в яскравих, і в приглушених варіантах він жваво вписується в літні гардероби: невеличким вкрапленням (через взуття й аксесуари) чи драйвовим total look. У першій ідеї поєднань для червня FASHIONISTA тримається середини: червону футболку комбінує з джинсовою міні, на ногах – взуття в тон спідниці.

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

МАЙКА + БАВОВНЯНА СПІДНИЦЯ

Майка – універсальний верх, що поєднується з будь-яким низом. Її вайб 90-х поєднує маскулінність з жіночністю і дає балансувати то одне, то інше. Цього разу ми пограли з tennis core, з’єднавши майку Texture з невагомою бавовняною спідницею-кльош. Особливий «динамічний» ефект створює двошаровість з підкладкою. За взуття обирайте улюблені білі кросівки або трендові балетки.

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

РОМАНТИЧНА БЛУЗА + СВІТЛІ ШОРТИ

Рукава-волани, зав’язки, рюші й смугастий принт – за цими прикметами легко вгадати трендову літню блузу, від якої в захваті всі цінувальниці романтичних образів чи деталей. Якщо в прохолодні дні її легко допасовувати з джинсами і кедами, то в погожі – з короткими світлими шортами і босоніжками/балетками.

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

НЕВАГОМА СУКНЯ + САНДАЛІ

Сукні на затин з шифону неймовірно ніжні, немов навіяні атмосферою «Бріджертонів». Якщо хочете перевтілитися в героїню улюбленого серіалу або вам загалом близька така естетика, обирайте молочну чи рожеву модель. Носіть її на щодень зі зручними сандалями і не забудьте про літню сумку, ідеально – солом’яну.

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

Outfit ideas for June by FASHIONISTA

Денім продовжуємо носити і влітку, романтичні деталі освіжають образ, невагома сукня не тільки для свят, а tennis core дуже піддатливий до інтерпретацій – дізнавайтеся нове про себе і свої вподобання разом з FASHIONISTA. І хай червень радує яскравими митями.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ