КАННИ ’2023: ТРЕНДИ ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ У ВЕЧІРНІХ СУКНЯХ ЗНАМЕНИТОСТЕЙ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 452

Добігає кінця Каннський кінофестиваль ’2023. Франція знову створила одну з найяскравіших червоних доріжок на рівні з «Оскаром» і «Met Gala». Всесвітньовідомі зірки з’їжджаються сюди, аби піднятися червоними сходами і показатися у вбранні от-кутюр чи щойно забраних з подіуму сукнях. FASHIONISTA уважно розглянула найцікавіші виходи і виокремила шість трендів у вечірніх платтях. Використовуйте їх і для своїх святкових образів, якщо такі є у планах.

ДЕМОНСТРАЦІЯ БІЛИЗНИ

Перший тренд, про який поговоримо, – бра, що зумисно виглядають з-під сукні. Це може бути окремий ліф, одягнений під плаття без бретелей, або вже вшитий у сукню елемент. Помилуватися такими образами ми мали змогу на розкішних жінках: супермоделі Роузі Гантінгтон-Вайтлі в от-кутюрній сукні від Fendi та акторці Скарлетт Йоганссон в рожевій сукні Prada, спеціально створеній для прем’єри фільму «Місто астероїдів».

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

МЕТАЛІК

Блиск і срібло активно тримаються в трендах останні сезони, тож не дивно, що на Каннській червоній доріжці було багато осяйних суконь найрізноманітніших кроїв і довжин. Так, супермодель і співачка Карла Бруні відвідала прем’єру фільму «Зона інтересу» у металевій мінісукні Celine, а супермодель Наомі Кемпбелл переливалася у сріблястій сукні Celine.

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

ДРАПІРУВАННЯ

Чуттєво підкреслює плавність ліній жіночого тіла драпірування. Ця ніжна деталь дещо додає об’єму тим ділянкам постави, на які лягає. Використовуйте цю здатність обачно і на свою користь. Так, як це зробили моделі Лора Геррієр і Карла Бруні у вбраннях від Saint Laurent.

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

ЧЕРВОНИЙ

Червоногарячий (Fire red) ми добре пам’ятаємо із Нью-Йоркської палетки трендових кольорів. Він заволодіває увагою завдяки своїй інтенсивності й енергетиці, а чи не цього прагнуть гості світських заходів? Акторка Дженніфер Лоуренс одягла червону сукню з креп-шовку от-кутюр Dior на прем’єру фільму «Анатомія осені». У більш лаконічному й мінімалістичному комплекті від цього ж модного дому ми бачили актрису Наталі Портман.

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

ВИРІЗИ І РОЗРІЗИ

Про вирізи й розрізи ми писали ще два роки тому, коли починався наш блог, а вони все ще з нами і, здається, нікуди не поспішають. На урочистій доріжці новозеландська модель Стелла Максвелл мала водночас елегантний і спокусливий вигляд у сукні Genny. А данська модель Жозефін Скрівер у Alberta Ferretti засвідчила, що вагітним такий тренд також дуже личитиме.

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

БІЛИЗНЯНИЙ СТИЛЬ

Про будуарну естетику як тренд сезону «весна-літо ’2023» ви можете більше почитати тут. Речі в білизняному стилі, мереживо, напівпрозорість – це все про неї. А як втілюється в життя цей тренд бачимо на моделях Айріс Лоу в мереживній сукні від Saint Laurent і Стеллі Максвелл в сукні-комбінації від Roberto Cavalli.

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

CANNES FILM FESTIVAL’ 2023

Влітку часто випадає нагода вдягти вечірню сукню – на весілля, випускний чи інший особливий вечір. Чом би не черпнути трохи натхнення з образів знаменитостей? Їх старанно продумали кращі стилісти індустрії. Якщо ж ви не плануєте вражати своїм вечірнім виходом, все одно придивіться до трендів. Білизняні речі, металік, вирізи й решта деталей доречні й у повсякденних образах. Піднімайте собі настрій, створюючи цікаві аутфіти разом із FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ