ОСКАР ’2024: НАЙСТИЛЬНІШІ ОБРАЗИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 899

Не встигли ми насолодитися жіночими образами у світі кіно, як відгриміла 96-а церемонія вручення нагород Американської кіноакадемії. Щороку «Оскар» опиняється під пильним поглядом не тільки кіноманок, а й фанаток моди. FASHIONISTA не стояла осторонь і зібрала своїх фавориток червоної доріжки.

ПАСТЕЛЬНІ ТОНИ

Емма Стоун піднімалася на сцену вже за другим у своїй кар’єрі «Оскаром» у сукні без бретелей м’ятного відтінку з баскою. Її було виготовлено на замовлення Louis Vuitton. З одного боку, вбрання продовжило фантазійну естетику кінострічки, з іншого – підкреслило красу своєї власниці.

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

Люпіта Ніонго завжди сяє на червоних доріжках, і церемонія вручення «Оскар» 2024-го не стала винятком. Акторка обрала мерехтливу блакитну сукню Armani Privé з пір’ям і прикраси De Beers. Ніжні тони в осяйному виконанні, направду, мають неземний вигляд! Нижче їх ще побачимо.

ЧОРНО-БІЛА ПАЛІТРА

Чорно-біла гама чи ахроматичний total look стали візитівкою червоної доріжки ’2024. Грет Лі для церемонії вручення обрала монохромний убір від модного будинку Loewe з елегантною деталлю – шарфом. Завершальним штрихом стали прикраси Tiffany & Co.

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

Кері Малліган, натхненна образом своєї героїні з фільму «Маестро», убрала сукню з колекції Крістобаля Баленсіаги 1951 року. Відтворена для «Оскару» чорна сукня Balenciaga без бретелей мала витончений силует 50-х і білий поділ з тюлем у вигляді риб’ячого хвоста. Як доповнення – високі оперні рукавички і прикраси Fred Leighton. Що ж, Старий Голлівуд повертається!

Кірстен Данст стала взірцем мінімалізму на червоній доріжці. Актриса одягла просту білу сукню Gucci на вузьких лямках і з квадратним вирізом, а довершили образ червона помада на губах і волосся, укладене набік.

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

Престур «Барбі» добіг кінця на церемонії вручення «Оскар»: цього разу виконавиця головної ролі Марґо Роббі обрала не чергове вбрання з гардеробу Mattel, як на попередніх виходах, а блискучу сукню без бретелей із колекції ready-to-wear осінь-зима ’2024 від Versace.

ЛЕЛІТКИ І СЯЙВО

Лелітки і сяйво – модний тренд 2024-го, створений для урочистих нагод. Зокрема, на Емілі Блант сяяла сукня Schiaparelli Haute Couture весни ’2024. Підняті лямки додали образу архітектурності й гри з реалізмом, а короткі чоловічі боксерки, викладені контрастними сріблястими блискітками, стали нагадуванням: в акторки все гаразд з почуттям гумору і самоіронією. Діамантове кольє, сережки та каблучка від Tiffany & Co завершили її образ.

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

Барбі-момент для Америки Феррери стався на церемонії «Оскара». Акторка одягла рожеву сукню з мерехтливими лелітками від Versace, яку доповнила масивним кольє-чокером від Pomellato.

МЕТАЛІК

Приковували до себе увагу й металізовані покриття. Помітний акцент на витонченому вбранні – ставка, яку зробила не одна акторка. Неперевершена Зендея на цьогорічному врученні премій «Оскар» з’явилася в корсетній сукні на одне плече з квітковими деталями від Armani Prive, яку доповнила прикрасами Bulgari і укладкою з великих хвиль у стилі Старого Голлівуду.

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

The Oscars` 24: The 10 Best Dressed

Аня Тейлор-Джой для церемонії обрала класику: сучасну версію культової сукні «Юнона» 1949 року від Dior. Юнона вважалася царицею всіх богів у римській міфології, і цей образ, беззаперечно, личить акторці.

Мода і кіно – чудесний тандем! Та передусім «Оскар ’2024» став особливим для нас завдяки перемозі у своїй категорії документального фільму «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова. Відпочиваючи і відновлюючись у моді й красі, пам’ятаймо, хто ми такі й за що боремося. Як виголосив режисер стрічки: «…кіно формує памʼять, а памʼять формує історію…».

Все буде Україна!.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ