ДОБІРКА ОСІННІХ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 951

Осінь – чудова пора для експериментів. Вже легко складаються багатошарові луки, але ми ще не нагадуємо капустини. Цієї пори ми із задоволенням носимо і флісові костюми, і трикотаж, і мініспідниці. FASHIONISTA підготувала нинішню добірку, втілюючи одну ідею різними шляхами. Так, аби жінки будь-якого віку, з різними інтересами і потребами обов’язково знайшли щось для себе.

СВІТЛИЙ ВЕРХ – ТЕМНИЙ НИЗ

Формула «світлий верх – темний низ» не робить образ прісним. Адже форм її втілення дуже багато. Від чорної спідниці-трапеції зі штучної шкіри і ботфортів на масивній підошві аж ніяк не віє нудьгою. Разом це гримуча суміш, яку заспокоює затишний молочний светр з об’ємним плетенням і лаконічна сумка-конверт.

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

Більш прості луки (чорні джинси MOM STRAIGHT + молочний силуетний джемпер) притягуватимуть увагу за допомогою різноманітних вирізів і розрізів. При цьому акцентуватиметься та частина тіла, на яку лягає трендова деталь. У нашому випадку – зона ключиць. Декоративні вирізи на джемпері стануть і методом корекції, якщо хочете трохи звузити широкі плечі. А розрізи на джинсах знизу – ще одним стильним штрихом. Чорні черевики-челсі й прямокутна сумка з китицею – базові рішення для мінімалістичного аутфіту.

БОДІ + СПІДНИЦЯ

Ми звикли до футболок і лонґслівів, але незаслужено забуваємо про боді. А дарма! Воно легко складе їм конкуренцію, особливо коли хочеться створити смачний багатошаровий лук. Це не тільки зручно (бо нічого не витягується і не складається гармошкою), а й так по-жіночному. Одразу відчуваєш свою грацію, рухи стають більш плавними, магнетичними.

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

FASHIONISTA пропонує носити їх зі шкіряними низами, класичними брючними костюмамиштанами> і джинсами вільного крою, а також спідницями. З останніми ми й склали два образи. Перший – більш виважений і статусний, з блакитним боді, спідницею-олівцем, молочними лоферами і пальто. Другий – більш зухвалий і бунтарський, з молочним боді на блискавці, мініспідницею, світлими високими чоботами і вкороченою курткою-бомбером.

SPORT CASUAL

Хочеться більше розслабленості і спорту? Врятують спортивні костюми від INSPO. Нещодавно їх асортимент розширився кількома новинками. Вони утеплені флісом, а отже, можете бути спокійними за свій комфорт прохолодними осінніми днями.

Якщо подобається акцент на талії, обирайте спортивну двійку з укороченого худі й прямих штанів. Вона представлена в чотирьох відтінках (двох нейтральних і двох яскравіших). Для добірки ми зупинилися на чорному варіанті. Додали до нього чорні черевики зі шнурівкою, бежеву стьобану куртку і чорну сумку з китицею – екіпірування для міських буднів готове!

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

Якщо ж вам до душі базові моделі худі, то зверніть увагу на спортивні костюми з лампасами. Ця деталь додаватиме цікавинки образу, який завершують світлі утеплені кросівки, чорна стьобана куртка і шкіряний рюкзак.

ЧОРНИЙ + БЕЖ

Інтелігентний чорний поєднуємо з розкішними карамельно-бежевими тонами, аби скласти «дорогий» образ. Збити градус статусності зможе настрій речей, але підтекст буде зчитуватися підсвідомо. Якщо ваше обличчя на фоні чорного тону стає ще виразнішим і яскравішим, одягайте його зверху, а низ зробіть бежевим. Як варіант, трикотажний верх + класичні штани-палацо. Аби пограти фактурами і насолодитися грою світла, додаємо чорні шкіряні черевики-челсі й маленьку асиметричну сумочку.

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

Якщо ж вам чорний у портретній зоні додає зайвих років, опускайте його донизу. Мініспідниця з декоративними ґудзиками, ботильйони Elegance і прямокутна сумочка Laconic довершено єднаються з білим лонґслівом і бежевим піджаком.

НЕБЕСНА БЛАКИТЬ

Наостанок додаємо трохи небесної свіжості. Блакитний і пастельні відтінки синього, з одного боку, стримані, аристократичні й елегантні, а з іншого, – асоціюються з юністю і безтурботністю. Їх дуже легко використовувати в повсякденні, на відпочинку, адже блакитний налаштовує нас на дружелюбність і спокій. Восени і взимку він ідеально підходить для трикотажу, деніму.

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

ОБРАЗИ by FASHIONISTA

Легке для відтворення поєднання: базовий  джемпер + сині джинси MOM STRAIGHT. Блакитний благородно поєднується з іншими нейтральними тонами. Наприклад, білим, молочним, світло-бежевим. Допрацьовуємо формулу: зісподу вдягаємо сорочку, взуваємо черевики-челсі й додаємо сумку-шопер у тон взуттю.

Ще один варіант: до блакитних джинсів SLIM Cropped і вкороченого светру добираємо молочні  черевики зі шнурівкою і світло-бежеву сумку-конверт. Варіантів верхнього шару на нашому сайті ви знайдете чимало: від  стьобаних жилетів до класичних  пальт.

Жіночні силуети, гра об’ємів і фактур, останні тренди, цікаві акценти і зручність – FASHIONISTA намагається використовувати якомога більший арсенал прийомів, створюючи луки для вас, наші любі читачки. Сподіваємося, вони надихнуть вас на власні образи. А якщо для них не вистачатиме якихось деталей, ви знаєте, де їх шукати.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ