ДОБІРКА ОБРАЗІВ ДЛЯ ТЕПЛОЇ ОСЕНІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 869

Асортимент магазину FASHIONISTA поповнився довгоочікуваними осінніми новинками. Об’єднують їх дві характеристики: актуальність і універсальність. Перша дає змогу приміряти до себе модні віяння, обираючи своє, а друга – вибудовувати різноманітні образи з тим самим предметом гардеробу. Наша команда підготувала добірку з десяти розслаблених луків для осінньої пори. Маємо надію, вони потішать і зігріють вас так само, як і нас під час їх створення.

OUTFIT 1

Знайома всім формула «об’ємний верх + низ по фігурі» в OUTFIT 1 втілена з урахуванням останніх модних тенденцій. Першим привертає увагу ліловий відтінок гольфа. Драпірування на ньому перегукується з боковими зборами світло-бежевої сумки. У нижній частині луку декоративні шви та замок-змійка пісочних штанів гармонійно продовжуються блискавкою та декоративними швами світло-бежевих черевиків на масивній підошві. До того ж укорочений верх і висока посадка низу сходяться разом, як дві частини одного цілого. А широка трикотажна гумка створює додатковий акцент на талії.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 2

Популярність жилетів серед модниць не вщухає й цього сезону. Йдеться не тільки про об’ємні «дідусеві» моделі. В OUTFIT 2 білий укорочений жилет виконаний з тонкого трикотажу, що робить його ідеальним нижнім шаром. Такі деталі, як комір поло та широка трикотажна гумка, додають образу завершеності й чудово компонуються з джинсами і чорними кедами на білій масивній підошві. Для ролі верхнього одягу обрано героїню однієї з попередніх добірок – подовжену верхню сорочку, тут у темно-сірому кольорі. Для балансу із розслабленим настроєм комплекту – сумка, навпаки, структурована прямокутна.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 3

Як з молочною трикотажною сукнею, що мимоволі викликає думки про домашній теплий вечір, створити елегантний лук для виходів з різних нагод? OUTFIT 3 дає відповідь: підібрати правильне взуття й аксесуари. Темно-бежеві класичні туфлі на широких підборах додають потрібної геометрії й балансують рукава-кльош своїм гострим носом, а виконана у бежевій кольоровій гамі сумка-багет збагачує і завершує комплект своєю асиметричною каркасною формою.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 4

Ще один колір-мігрант з сезону в сезон – зелений. FASHIONISTA пропонує не тільки продовжувати носити його улюблені відтінки, а й створювати з ними total-образи. OUTFIT 4 цієї добірки є торжеством м’ятних барв. Вільного крою худі з опущеними плечовими швами, джогери на високій талії та вкорочений топ з драпіруванням утворюють костюм, який вдало доповнюють ахроматичні білі кеди. Обтічність і спортивний стиль такого вбрання ідеально пасуватиме для активного відпочинку та прогулянок.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 5

Вважаєте комплекти з білого верху та чорного низу плоскими й нецікавими? OUTFIT 5 (як і ахроматична палітра в другому образі добірки) позбавить вас таких упереджень. Силуетна сукня з текстурованої тканини та вкорочений джемпер утворюють звичне кольорове поєднання, але в оригінальному втіленні. Акцентна деталь – драпірування; необхідне і стильне завершення – чорні лофери на масивній підошві. У підсумку – лаконічний та ефектний образ.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 6

OUTFIT 6 виконаний у спокійних базових тонах. Трикотажний костюм зі вкороченого джемпера та короткої спідниці акцентує увагу на ногах. Для врівноваження довжини міні решта елементів позбавлені грайливості. Високі молочні черевики зі шнурівкою створюють необхідний баланс з кокетством, зокрема завдяки масивній комбінованій підошві. Шерстяний джемпер вносить фінальні штрихи до луку: геометричний принт робить комплект більш об’ємним, а теплий трикотаж – верхнім зігріваючим шаром.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 7

Синій – один із гостроактуальних кольорів цієї осені. Йому прогнозують ключові позиції і в 2022-му році. У OUTFIT 7 яскрава синя сатинова сорочка вільного крою малює в уяві вабливу морську гладь. Аби підсилити красу цього відтінку, додаємо до комплекту кольорів суші: пісочний джемпер, накинутий на плечі, руду асиметричну сумку та бежеві челсі. Білі класичні штани з прихованими замками-блискавками об’єднують компліментарні барви та скріплюють увесь образ.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 8

Якщо ви в пошуках розкішного вечірнього вбрання, команда FASHIONISTA наполегливо радить придивитися до маленької чорної сукні. З роками її вигляд трансформується, але незмінно саме вона залишається фавориткою святкових виходів. OUTFIT 8 пропонує вашій увазі чорну сатинову сукню міді, що гармонійно поєднує в собі об’ємні рукава зі збірками, прямокутний виріз та розріз на нозі. Завершують образ чорна сумка на тонкому ланцюжку та чорні туфлі на підборах із застібкою. Ви готові сяяти? Залишитися непомітною в такому вбранні точно не вдасться!

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 9

Палітра бежево-карамельних відтінків асоціюється з осінньою порою: вбранням природи, пряним зігріваючим какао та м’яким пледом. OUTFIT 9 відкриває приємне оку й серцю аналогове поєднання барв: кремової силуетної сукні, коричневого кардиганубежевих челсі та рудої асиметричної сумки-багет. Абстрактний візерунок верхнього шару схожий на вихор із осіннього листя, що знявся, викликаний сильним вітром. Загорнутися в теплий трикотаж – чудове рішення для мінливої погоди міжсезоння.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

OUTFIT 10

На продовження теми пастельної палітри розглянемо OUTFIT 10. Домінують у ньому відтінки, що нагадують кокосовий крем: світлі джинси прямого крою з подертостями на коліні, високі молочні черевики на шнурівці з круглим носиком, світло-бежева поясна сумка з переплетенням. Гармонійно доповнює цю нейтральну гаму ніжний персиковий светр. Візерунок «косичка» на об’ємному трикотажі, широкий комір і замок-блискавка спереду створюють особливий осінній шарм. А от гра фактури на контрасті зі шкірою вдало завершує композицію вбрання.

OUTFITS BY FASHIONISTA

Outfits by FASHIONISTA

Трикотаж і сатин, затишок і шарм, комфорт і стиль. А як би ви охарактеризували представлену колекцію комплектів? Хоч можна обійтися й без слів. Якщо котрийсь із образів відгукується вам теплими асоціаціями і усмішкою, – не зволікайте, а потіште себе подарунком. Певні, що його складові легко «потоваришують» й з іншими елементами вашого гардеробу.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ