ДОБІРКА ОБРАЗІВ ДЛЯ ОСІННІХ ПРОГУЛЯНОК BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 473

Попереду вихідні – час для відпочинку, спілкування з близькими та друзями. Чудово, коли випаде можливість провести їх на свіжому повітрі, під ніжним осіннім промінням. Для вашого натхнення FASHIONISTA створила добірку з п’яти стильних образів, кожен із яких – про комфорт і розслабленість. Адже вони так потрібні після напружених буднів.

Розпочнемо з універсальної й актуальної формули осінніх аутфітів: шкіряні штанисветр (або його трикотажний аналог) + черевики на масивній підошві. На практиці образ від FASHIONISTA формують пісочні штани зі штучної шкіри, базовий пісочний гольф та світло-бежеві черевики з блискавкою.

Цьогоріч осінь тішить нас сонячними днями, тому не варто забувати про сонцезахисні окуляри. Вони вбережуть очі від яскравих променів і стильно завершуватимуть образ. Якщо ж небо заполонять хмари і стане прохолодніше, підбір верхнього одягу – не проблема. Тут пасуватиме як піджак вільного крою, так і більш теплі варіанти.

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

Спортивний костюм – прекрасний вибір не тільки для відпочинку на природі. У міських образах для його стилізації пропонуємо відмовитися від кросівок на користь черевиків. Другий аутфіт наша команда скомпонувала із м’ятних текстурованих худі та джогерів, доповнивши їх молочними челсі та стьобаною курткою.

Поєднуйте спортивні штани з різними видами толстовок, навіть якщо вони відрізнятимуться барвами. Головне, дотримуватись правил кольорової гармонії. А вже зовсім скоро асортимент інтернет-магазину FASHIONISTA поповниться бездоганними новинками із флісу від бренду INSPO. Їх відтінки зачаровують. Дочекайтеся!

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

На сторінках цього блогу ми часто говоримо про комбінацію стилів. Написати легко, а як реалізовувати? Ловіть ідею, втілену в третьому образі. Тут стиль casual (сірі штани з декоративними швами) та спортивний елемент (білі кеди на масивній підошві) об’єдналися із класичним сірим двобортним пальтом. Останнє – фаворит холодного сезону, бо здатне задовольнити найрізноманітніші гардеробні потреби.

Вкорочений джемпер з драпіруванням спереду – трендова деталь комплекту. Для більш прохолодної погоди замініть його довшим трикотажним верхом. Білим – для підтримання спокійної ахроматичної гами, яскравим – для створення кольорового акценту.

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

Коли робочий дрес-код не дає змоги носити довжину міні, надолужуйте таку можливість у вільний час. Коротка силуетна сукня із теплого трикотажу чудово виглядатиме разом із блакитною стьобаною курткою оверсайз та чоботами на шнурівці.

Важливим моментом є підбір колготок. Цієї осені один із трендів – білі чи наближені до них (молочні) моделі. Останні чудово впишуться у кольорову гаму четвертого комплекту, з’єднають взуття і плаття, не розрізаючи силует. Однак майте на увазі, що такі колготки дещо повнять ноги. Якщо ви остерігаєтеся подібного ефекту, придивіться до тілесних моделей в горошок або з лого. Ще один варіант – ажурні колготки в тон взуттю. Їхня фактурність добре поєднуватиметься із трикотажем.

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

Мабуть, ви помітили, що найактуальнішими джинсами сьогодні є вільні моделі: мішкуваті, розкльошені, прямого крою. Однак це не причина відмовлятися від SKINNY, якщо вони вам пасують і стали базою гардеробу. Часто важливо не те, ЩО ви одягаєте, а те, З ЧИМ ви це одягаєте. П’ятий комплект добірки демонструє сучасну стилізацію улюблених джинсів: з об’ємним коричневим светромвільною джинсовою курткою та високими чоботами на рельєфній підошві у чорному кольорі.

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

OUTFIT OUTDOOR BY FASHIONISTA

Так виглядає добірка образів для осінньої прогулянки від команди FASHIONISTA. Бажаємо вам сповнених теплом активних вихідних, наші любі читачки. І хоч який образ ви оберете, нехай з вами будуть найкращі прикраси – усмішка і гарний настрій.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ