BUSINESS CASUAL BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1510

Сучасний діловий стиль тяжіє до більш розслабленого підходу, який давно має свою назву – business casual. У робочій атмосфері мода відходить від традиційних приписів, тримаючи баланс з образом професіоналки – рішучої, зібраної, цілеспрямованої. Сьогодні FASHIONISTA показує п’ять луків для виходу в офіс: помірно строгих, комфортних і, як завжди, актуальних.

TOTAL GRAY

Сірий від FASHIONISTA – не про нудьгу й одноманіття, а про свіжий погляд на звичні речі. Тандемом з класичних брюк і трикотажного верху нікого не здивуєш, але якщо пограти з фактурами, то комплект «оживає». Еластична текстурована тканина джемпера Trendy вміло розбавить стриманість штанів-бананів з виточками. Для зручності чорні балетки доречно змінять ваше зимове взуття в офісі.

Business casual by FASHIONISTA

Business casual by FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНА МАКСІ

Холод узимку ніхто не скасовував, тож теплий трикотаж теперішньої пори – очевидна потреба. Аби зробити її цікавою, обирайте трендову максісукню Texture у чорному, коричневому чи світло-бежевому відтінку. Допасуйте її місткою сумкою і цікавими аксесуарами. А коли шукаєте спосіб засвідчити свою обізнаність у трендах, поєднайте зі штанами вільного крою. Так виглядає комбінація нульових «сукня + брюки» у 2024-му!

Business casual by FASHIONISTA

Business casual by FASHIONISTA

СУКНЯ З ВІДКРИТИМИ ПЛЕЧИМА

Коли маєте натхнення і можливість поекспериментувати з міні, ми знаємо, як їх втілити в офісному стиліСукня міні Knit з відкритими плечима до ваших послуг! Вона представлена у нейтральному колірному виконанні: чорну можна залишити і для вечірнього виходу, а от молочну чи сіру – для більш м’якої денної естетики. Напівпрозорі гольфи і Мері Джейн підтримають заданий курс.

Business casual by FASHIONISTA

Business casual by FASHIONISTA

АКТУАЛЬНИЙ КАРДИГАН

Ще одна довга модель, більш незвична, але не менш сучасна, – однотонний кардиган Fluffy. Цей пухнастий верх, заручившись підтримкою високих чобіт, робить дива: перетворює дует з лонґсліва і велосипедок на довершений аутфіт у стилі business casual.

Business casual by FASHIONISTA

Business casual by FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНИЙ КОСТЮМ

Завершує добірку костюм Knit. Про його темну варіацію ми вже згадували у ТРИКОТАЖНИХ НОВИНКАХ, а тепер дісталися до світлої. Добирайте барву до свого лиця, зісподу вдягаючи лонґслів, футболку, тонку водолазку чи джемпер. Тоді зможете втілити трендову стилізацію: пов’язати светр від костюму на плечі.

Business casual by FASHIONISTA

Business casual by FASHIONISTA

Залишаються професії, у яких дотримання строгого дрес-коду – невід’ємна частина роботи. Для таких випадків теж знайдете чимало позицій у розділах Класичні костюми, Сорочки, Класичні штани, аби вписати сучасні ділові речі у свою професійну рутину. Та якщо ваші модні пориви не скуті строгими приписами від роботодавця – п’ять business casual образів від FASHIONISTA підуть на користь вашим будням.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ