ТРИКОТАЖНІ НОВИНКИ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1319

Початок року наштовхує на думки про те, що важливо: наші плани, сподівання, бажання. І в усіх нас є дещо спільне – потреба в турботі й любові. Якщо вашою мовою кохання є дарунки, а захопленням – гарний одяг, м’якенька обновка від FASHIONISTA припаде вам до серця. Розгляньте наші трикотажні новинки, можливо, в цю холоднечу вам потрібно саме це?

СУКНЯ TEXTURE

Велику вагу в створенні актуального стильного луку мають фасони. Так, дізнавшись про тренд на сукні-светри, легко помилитися, обравши варіант із застарілим плетінням чи дизайном. Але тільки не з FASHIONISTA! Наша сукня Texture має комір поло й вільним кроєм спадає по тілу. Для ефектного тотал-луку обирайте відтінок плаття в тон свого зимового взуття (модний шоколадно-коричневий чи базовий світло-бежевий і чорний). Будьте певні у красі такого образу і своїй неперевершеності в ньому!

Texture dress by FASHIONISTA

Texture dress by FASHIONISTA

СУКНЯ МІНІ KNIT

Сіра, молочна або чорна мінісукня Knit з широким виложистим коміром і відкритими плечима підкреслить ваш стан, виділить тендітність тіла. Погляньте, як чарівливо виглядає монохромна стилізація з теплими колготками. А якщо вам захочеться додати трендових кольорів – підгляньте на сайті образ із червоною барвою, натиснувши на фото знизу.

Knit mini dress by FASHIONISTA

Knit mini dress by FASHIONISTA

СУКНЯ МАКСІ BASIC

Силуетна бавовняна максі в трьох базових тонах (чорному, сірому й світло-бежевому) сторицею виправдає свою присутність у вашій шафі. Ця базова модель має округлий виріз і розріз ззаду – все лаконічно і зрозуміло. Ідеальний вибір для дівчат-мінімалісток, які надають перевагу чіткості ліній, стриманості форм і нейтральним барвам.

Maxi dress basic by FASHIONISTA

Maxi dress basic by FASHIONISTA

Прихильниці мінімалістичної філософії знають: важливі деталі. Аби простий крій, брак декору не провокували сприйняття речі як нудної, обов’язково подбайте про цікаві аксесуари, гру кольорів (нехай і нейтральних), цікаві стилістичні ходи. Як-от на нашій моделі! Масивні сережки чи пов’язаний на стегнах молочний лонґслів на сірій сукні, доповнені коричневими чоботами.

Maxi dress basic by FASHIONISTA

Maxi dress basic by FASHIONISTA

КОСТЮМ KNIT

Розбавляє товариство трикотажних суконь костюм-двійка Knit з силуетної міні й прямого светру з горловиною. Оцініть універсальність цього сasual костюму: на роботу з нестрогим дрес-кодом чи посиденьки з подругами – у цій двійці ви насолодитеся єднанням зручності і стилю. Вписуйте його до своїх аутфітів і за елементами: окремо низ, окремо верх. Капсульний гардероб без костюму багато втрачає.

Knitted suit by FASHIONISTA

Knitted suit by FASHIONISTA

Нехай тішити себе чимось гарним і затишним стане звичкою 2024-го року. FASHIONISTA вірить: вчитися насолоди від дрібниць дуже важливо. Черпайте натхнення і сили у простих речах, аби знаходити сили на важливі справи. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ