WINTER FAIRYTALE BY FASHIONISTA. PART I

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 580

Настає час магії та загадування бажань, і FASHIONISTA має чарівну силу для створення казки. Люрексною ниткою вона пронизує наш новорічний дроп: сукні й верхи лінійки Shiny блищать ззовні, а, одягнувши їх, зсередини сяєте ви. Хай дощові пейзажі не збивають з пантелику: ваш настрій – у ваших руках!

СУКНІ SHINY

Сукня Shiny від FASHIONISTA – це єднання витонченості, грайливості й променистої впевненості. Ми створили її в довгому й короткому варіантах. Металізована максі ніжно огортає стан, повторюючи його лінії. Її спідниця з боковим розрізом плавно спадає донизу, V-подібний виріз відкриває спину, а виріз човником малює делікатний портрет.

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

Відступивши від стриманої елегантності в бік кокетства і пустотливості, натрапляємо на мінісукню Shiny, що відкриває одну з найбільш жіночних частин тіла – плечі й ключиці. Суцільне драпірування і довгі рукава балансують довжину плаття, а його мерехтіння дивує і заворожує не лише всіх довкола, а й свою власницю.

ТОП SHINY

Вам подобаються драпірування й акцент вгорі образу, але хочеться розбавити сріблястість аутфіту? Маємо для вас ще один варіант – топ Shiny. Цього молодшого брата сяйливої мінісукні допасовуйте ледь розкльошеними штанами Stylish, підборами і паском-шнурком. З інших аксесуарів – на ваш вибір. Будуть доречними або акцентне кольє, або сережки в срібному фініші.

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

ЛОНҐСЛІВ І БОДІ SHINY

Осяйні текстури гарно комбінуються з мінімалістичними і класичними речамиШтани-палацо чи максіспідниця добре єднатимуться з лонґслівом і боді Shiny. Перший – більш закритий, другий – з глибоким декольте. Якщо вагаєтеся, зважте на риси свого обличчя. Витягнутий виріз балансуватиме округлість обличчя, робитиме його візуально більш овальним. Потрібен такий ефект? Обирайте боді. У вас і так видовжене обличчя? Тоді лонґслів.

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

Відчуйте себе героїнею казки через блиск і сяйво новорічних новинок від FASHIONISTA. Обирайте суцільний мерехтливий лук разом із нашими сукнями або ж розбавляйте його старою доброю класикою, поєднуючи топ, лонґслів і боді із лаконічними брюками й спідницями. Нехай ваша зимова історія стане реальністю і заповітні мрії здійсняться. Одну на всіх ми точно маємо!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ