У ЦЕНТРІ УВАГИ: ДОВЕРШЕНІ ОБРАЗИ З СУМКАМИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1132

З появою блогу ми розповідали про базу і тренди сумок, ключові параметри їх добору (PART I) і основні категорії, що представлені на сайті та в офлайн-магазинах FASHIONISTA (PART IІ). З того часу асортимент наших сумок дещо розширився, а з ним зросла і наша любов до них. Знайомтесь з сьогоднішньою добіркою образів, що натхненна цим важливим елементом стильного образу!

СУМКА-БАГЕТ З АСИМЕТРІЄЮ

Ненав’язлива асиметрія сумочки-багету by Fashionista – вишуканий штрих для будь-якого образу. З нею комплект наповнюється шармом, стає завершеним. Округлі лінії сумки прекрасно єднаються зі строгими маскулінними фасонами. Так, на тлі зеленого класичного костюму руда крихітка опиняється в центрі уваги, а світло-бежеве пальто на запах тільки відтіняє її красу. Форма півмісяця без компромісів приковує увагу до себе.

До слова, таку особливість асиметрії можна використовувати і як відтяжний маневр. Носіть її в зоні, що хочете виділити, і відводьте від частин тіла, де акценти небажані. Це правило справедливе не тільки для сумок нестандартної геометрії, а й речей загалом.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

Костюм з пісочного вкороченого піджака і штанів на високій посадці – ода сучасному офісному стилю. Гармонію його пропорцій доповнює сумка-багет з асиметрією, паралельно єднаючись з молочною подовженою курткоюБлакитна сорочка й бежеві челсі – завершальні пазли пастельного business casual аутфіту.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

Для контрастного луку доповнюємо білий костюм чорною сумкою, на його фоні її асиметрія стає ще більш виразною. А як щодо дрібки зухвалості? Не покидаючи чорний бік ахроматичного спектру, вдягаємо вкорочений топ з імітацією бюстьє і туфлі на підборах.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

У четвертому комплекті діловий ансамбль сірого двобортного пальтачорних штанів і дербі зійшлися з ніжною віскозною блузою. Асиметрична сумка наче ввібрала в себе настрій обох полюсів і стає ладним продовженням комплекту, ставить акцентну крапку в образі. Адже плавні лінії сумки втілені в структурованій жорсткій формі, – така ось квінтесенція багатогранності й стилю.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

Нетипову геометрію аксесуарів можна підкріпляти цікавим кроєм одягу. Наприклад, сорочка з анімалістичним візерунком має асиметричний заокруглений низ, що перегукується з формою сумки. Роздивитися таку перекличку вдасться, якщо вам не потрібен верхній шар. Тож зберігаємо ідею для теплої весни, а поки утепляємося подовженим кардиганом, рельєфний візерунок якого перегукується зі стьожками на черевиках.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

СУМКА-БАГЕТ BASIC

Асортимент онлайн-магазину FASHIONISTA багатий і на класичні форми сумок. Зокрема, сумка-багет BASIC є втіленням лаконічності й витонченості, а текстурована шкіра й ланцюжок тільки додають їй ненав’язливого шику. Ми обрали яскраво-синю модель для монохромного дуету з класичним синім костюмомБосоніжки на широких підборах та укорочений топ зливаються з тоном шкіри і не контрастують з рештою вбрання.

Ця сумочка представлена і в інших яскравих варіантах (жовтому, ліловому, смарагдовому), а також нейтральних пастельних тонах (темно-бежевому й фісташковому). Вибір на будь-який смак та гардероб!

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

СУМКА ПРЯМОКУТНОЇ ФОРМИ

Невелика, але містка прямокутна бежева сумка з широким ременем – базова модель для дівчат, котрим не потрібно носити з собою безліч речей, але які цінують можливість звільнити руки й надягти сумку на плече під час тривалих прогулянок. Наша команда стилізувала її з повсякденним, але цікавим луком. Беріть на замітку. Особливим його робить поєднання фактур і тканин: шкіряних чобіт і легінсівневагомої блузи з віскози та укороченого пальта з об’ємним ворсом.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

СУМКА З БОКОВИМИ ЗБОРКАМИ

Коли ж умістити в сумку потрібно дещо більше речей, придивіться до моделей у форматі MEDIUM. Зокрема, на сумку з боковими зборками й широкою шкіряною ручкою. Така варіація сумки TOP HANDLE має в комплекті додатковий довгий ремінець. Він згодиться для дівчат, що не проти додати об’єму в зоні стегон і носитимуть її через/на плече.

Особлива форма і декор цієї сумки чудово впишуться до мінімалістичних образів, як-от із блузою, джемперомджинсами скіні й чоботами на рельєфній підошві.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

СУМКА З ГЕОМЕТРИЧНИМ ТИСНЕННЯМ І ЛАНЦЮЖКОМ

Наостанок складемо два луки з дивовижною сумкою форми трапеції, що оздоблена геометричним тисненням і має декоративний ланцюжок. Самодостатній та акцентний, такий аксесуар прекрасно пасуватиме до аскетичного луку. Однак це не обов’язкове правило, а тільки один із варіантів розвитку подій. Якщо не боїтеся сміливих рішень, то придивіться до формули «романтична блузашкіряна міні + високі чоботи».

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

Сумка-багет легко змінює амплуа елегантної леді на зухвалу бунтарку. Потрібно тільки обрати компаньйонів. Джинсова курткашкіряна спідниця й ботфорти – ось ідеальні «partners in crime» нашої сумки-трапеції. Чорну блузу вільного крою з квітковим принтом та довгими об’ємними рукавами одягаємо для балансу.

BAGS BY FASHIONISTA

BAGS BY FASHIONISTA

Знаходити радощі в маленьких речах – запорука щастя. Пропонуємо, аби для вас поміж інших ними стали й сумки by FASHIONISTA. Сьогодні ми спробували нагадати, що це незамінний аксесуар, який здатен як непомітно сплестися з вбранням, так і вийти на передній план, опинившись у центрі уваги.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ