ТРЕНДОВІ СУКНІ НА ЗИМУ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 430

Шукаєте сукню, що розбавить ваш базовий гардероб чимось цікавим? Попереду особлива подія, де мрієте почуватися впевнено й розкішно, а тому полюєте на особливу обновку? Приїлися повсякденні комплекти, а часу на офлайн-шопінг не знайти? Якщо ви відповіли «так» бодай на одне з цих питань, нинішня добірка стане вам у пригоді! Ми писали про трендові сукні холодного сезону’ 2022-2023 тут. А тепер переходимо до практики: розглянемо актуальні плаття цієї зими від FASHIONISTA.

СУКНІ-СВЕТРИ

М’якенькі, теплі, пошиті із комфортного трикотажу сукні-светри – зірки холодної пори. З ними насолоджуєшся силою мінімалізму, що захована в простому дизайні. Коротка сукня-світшот – прекрасний вибір на щодень, який гармонійно єднається з високими чоботи на масивній підошві. Чудовий тандем спортивного стилю і фемінності.

Сукні-светри by FASHIONISTA

Сукні-светри by FASHIONISTA

Трикотажна чорна сукня з вирізами на плечах – модель від INSPO, що об’єднала в собі одразу кілька трендів. Вільний крій доповнений чуттєвими акцентами – придивіться, можливо, вам потрібен саме такий дует? Якщо ж бажаєте плаття силуетного крою, заходьте в підрозділ каталогу СУКНІ ТРИКОТАЖНІ. Там знайдете ще більше варіантів трендових обновок.

ШКІРА

Сукні зі штучної шкіри від FASHIONISTA – це statement-речі, над стилізацією яких не треба довго думати. Матеріал і крій роблять наші шкіряні сукні-сорочки самодостатніми й акцентними. Залишиться дібрати до них високе взуття й довгий верхній одяг. Палітра відтінків цих суконь немала: чорний, пісочний, молочний, хакі. Обираючи барву, зважте на колір ваших чобіт. Ефектно виглядатиме лук в одній колірній гамі.

Шкіряні сукні by FASHIONISTA

Шкіряні сукні by FASHIONISTA

ВИРІЗИ І РОЗРІЗИ

Хаотичні у розміщенні та постійні у створенні wow-ефекту – вирізи і розрізи не збавляють обертів на своєму шляху. Цей довготривалий тренд винаходить нові способи зачаровувати й захоплювати увагу. Грайливі міні в рубчик чи більш елегантні міді з єдиним вирізом на животі – силуетні сукні різних довжин і кольорів дають широке поле для вибору.

Сукні з вирізами by FASHIONISTA

Сукні з вирізами by FASHIONISTA

Оскільки вирізи – це не швидкоминуча тенденція, подбайте про свої літні образи. Тепер на нашому сайті є плаття для спекотних днів зі знижками понад 50%. Зробіть подарунок собі майбутній, не пожалкуєте!

Сукні з вирізами by FASHIONISTA

Сукні з вирізами by FASHIONISTA

ВІДКРИТІ ПЛЕЧІ

Модифікація попереднього тренду, яку FASHIONISTA вирішила виокремити. На подіумах увагу дизайнерів до тендітних жіночих пліч важко було не помітити. Асиметричні чи парні вирізи – не суттєво. Важливо знайти сукню, у якій ви почуватиметеся неперевершено. Еластична з асиметричним вирізом на плечі або ж яскрава міні з довгими рукавами, що мають вирізи спереду, – можливо, це одна з цих ефектних крихіток?

Сукні з акцентом на плечах by FASHIONISTA

Сукні з акцентом на плечах by FASHIONISTA

БЛИСК І СЯЙВО

Коли є настрій вражати і зачаровувати, на допомогу приходять осяйні сукні від INSPO. Вони додаватимуть блиску і сяйва до традиційних зимових барв у гардеробі. Помічними в цій справі стануть різні матеріали: сатин блакитної мінісукні зі спідницею на запах або ж текстурована тканина силуетної максі.

Осяйні сукні by FASHIONISTA

Осяйні сукні by FASHIONISTA

ПРИНТОВАНІ СУКНІ

Наостанок про принтовані сукні. Серед найбільш запитуваних візерунків цієї пори – анімалістичні патерни. Якщо ви не готові віддати звіриному принту велику площу у своєму образі, ми маємо для вас альтернативу. Невагома сукня-сорочка з абстрактним принтом дуже нагадує котячий візерунок, але в поєднанні з довжиною міні не викликає небажаних асоціацій.

Принтовані сукні з вирізами by FASHIONISTA

Принтовані сукні з вирізами by FASHIONISTA

Також можна звернутися до вічної класики – геометріїМідісукня з принтом polka dot створить чарівливо-елегантний образ завдяки своїм деталям: імітації корсету, V-подібному вирізу, декоративним ґудзикам і розрізу спереду, довгим рукавам з широкими манжетами на ґудзиках.

Обирайте модну сукню кількома кліками мишки, заощаджуючи час на нашому сайті. Та й не тільки час! У магазині триває розпродаж із шаленими знижками. Окрім описаних трендів, на сайті багато інших актуальних суконь – кокетливих квітчастих, стриманих класичних, витончених сатинових, зручних кежуальних чи іскристих вечірніх. Не проґавте можливість приємно поповнити свій гардероб новинками by FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ