ТРЕНДОВІ КОЛЬОРИ СЕЗОНУ «ОСІНЬ-ЗИМА ’ 2022/2023» ЗА ВЕРСІЄЮ PANTONE: ЛОНДОНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МОДИ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 6879

Кольори сезону «осінь-зима ’ 2022/2023» за версією Pantone суперечливі, як саме життя. Вони відображають нашу потребу в гармонії і спокої, але й дають змогу виявляти свою індивідуальність без обмежень. Виконавча директорка Інституту кольору Pantone Леатріс Айземан відзначила, що Лондонська палітра – це два різні, але пов’язані шляхи самовираження: стриманий і нейтральний та сміливий і яскравий. Вони працюють у парі!

Багато барв Лондонської палітри перегукуються із нью-йоркськими: вогненно-червона Molten Lava (розплавлена лава) і оранжево-червона Lava Falls (cходження лави); колір молодого листя Abundant Green (рясна зелень) і яскраво-зелена Amazon (Амазонка) та ін. Сьогодні FASHIONISTA зупиниться на тих барвах, які вирізняються на тлі своїх «американських колег»: п’ятьох модних і двох базових відтінках.

PANTONE_2022_London від FASHIONISTA

MEADOW VIOLET

MEADOW VIOLET (лугова фіалка) – цей квітковий відтінок зачаровує та інтригує. Дещо припилена й таємнича фіолетова барва поєднує в собі пристрасть червоного і холод синього кольорів. Вона близька родичка кольору ’ 2022 – Very Peri (барвінкового), про який ми докладно розповідали наприкінці минулого року. Для простих і ефектних образів єднайте Meadow Violet з ахроматами, благородних і статусних – з коричневим, цікавих колірних експериментів – з жовтим в помаранчевим, а для продовження флористичних мотивів – із зеленим.

PANTONE_2022_LONDON MEADOW VIOLET від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON MEADOW VIOLET від FASHIONISTA

SPICY MUSTARD

SPICY MUSTARD (гостра гірчиця) – пряний екзотичний відтінок жовтого, що зігріватиме прохолодними днями. У ньому більше темного пігменту, аніж в Samoan Sun (самоанське сонце) з Нью-Йоркської палітри. Spicy Mustard ближча до горіхового й медового, аніж лимонно-жовтого. Цей теплий приглушений тон ідеально пасуватиме власницям ніжного персикового рум’янцю і теплого відтінку шкіри. Напрочуд органічно такий жовтий поєднується з шоколадним, що розкривається завдяки спеціям.

PANTONE_2022_LONDON SPICY MUSTARD від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON SPICY MUSTARD від FASHIONISTA

LICHEN BLUE

LICHEN BLUE (синій лишайник) – натхненний природою синій, що занурить у споглядання і спокій. Цей нетривіальний колір навіює відчуття цілющої тиші, умиротворення. Він сприяє розслабленню, відновленню душевних і тілесних сил. Його прекрасно доповнять інші неяскраві відтінки синього, пастельні, а також темніші зелені тони, наприклад, нью-йоркський Loden Frost.

Якщо тон шкіри вашого обличчя світло-бежевий, його благородно відтінятиме цей приглушений відтінок синього. Він найкраще доповнить м’який природний колорит вашої зовнішності.

PANTONE_2022_LONDON LICHEN BLUE від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON LICHEN BLUE від FASHIONISTA

CHICORY COFFEE

CHICORY COFFEE (кава з цикорію) – землистий коричневий колір. Як темний відтінок жовтого-помаранчевого, максимально наближений до зовнішніх країв кольорового кола, Chicory Coffee виглядає статусно й невимушено. Він про зручність і комфорт. Однак від змішування у луках коричневого з яскравішими кольорами, наприклад червоним, жовтим або помаранчевим, підвищуватиметься його інтенсивність і проникність. Він не тільки ставатиме тлом для акцентних барв, а й цікаво проявлятиметься сам.

PANTONE_2022_LONDON CHICORY COFFEE від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON CHICORY COFFEE від FASHIONISTA

CARDAMOM SEED

CARDAMOM SEED (насіння кардамону) – ще один «запашний» відтінок, але вже зеленого кольору. Спецію кардамон називають царицею серед інших спецій, а її барва символізує благородство і витонченість. Cardamom Seed не легковажний, але в ньому причаїлися ноти спонтанності й оптимізму. Цей природний колір про довговічність і надійність.

Якщо ваше обличчя має сіруватий підтон, не використовуйте такий зелений у портретній зоні, опускайте нижче. Вам личитимуть чисті світло-зелені відтінки, з якими можна скласти зелений монохром.

PANTONE_2022_LONDON CARDAMOM SEED від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON CARDAMOM SEED від FASHIONISTA

ICED COFFEE

ICED COFFEE (кава з льодом) – знову ароматна кава, але цього разу з льодом. Це одна з базових барв Лондонської палітри. Вона дещо вибілена й має кремово-коричневий колір, однак цей смачний відтінок не втратив свого тепла й невимушеності.

Такий варіант коричневого пасуватиме тим, у кого шкіра холодного відтінку, волосся і брови світлі. Делікатний Iced Coffee вигідно відтінятиме красу такого лиця, тоді як яскраві варіанти жовтого надто інтенсивні для такої зовнішності.

PANTONE_2022_LONDON ICED COFFEE від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON ICED COFFEE від FASHIONISTA

PEACH CARAMEL

PEACH CARAMEL (персикова карамель) – теплий солодкий приглушений варіант помаранчевого. Чуттєвий і м’який, легкий і елегантний. Peach Caramel представник бежевої, більш насиченої гами. Він проявить себе на повну в кашемірі, вовні, твіді та шкірі, вишукано поєднуватиметься з сірим, червоним, коричневим, блакитним і хижим леопардовим принтом.

PANTONE_2022_LONDON PEACH CARAMEL від FASHIONISTA

PANTONE_2022_LONDON PEACH CARAMEL від FASHIONISTA

Здебільшого тепла, приглушена, смачна і ніжна – таку палітру модних і базових відтінків підібрав для нас Інститут кольору Pantone на сезон «осінь-зима ’ 2022/2023». Надихайтеся й обирайте своїх фаворитів разом із FASHIONISTA. А ще більше відтінків, зокрема й більш прохолодних, знайдете у Нью-Йоркський палітрі тут.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ