ТРЕНЧ ЯК ВІН Є: ДОБІРКА ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 1478

Тренч – універсальна база поза часом і модними коливаннями. Його можна стилізувати з будь-чим, а догляд за таким верхнім одягом не потребує багато зусиль. Історія появи тренчкоту зашифрована в назві, що дослівно означає «траншейне пальто». Томас Барбері, котрий ще 1879 року винайшов волого- та жаростійкий габардин, створив з цієї тканини верхній одяг для солдатів англійської армії часів Першої світової.

Ці легкі, теплі й зручні плащі настільки припали до душі військовим, що вони продовжили носити їх і вдома. А після того, як спершу кінодіва Грета Гарбо, а згодом Марлен Дітріх і Одрі Гепберн з’явилися в тренчі на екрані, він став незмінним улюбленцем не тільки чоловіків, а й жінок.

OUTFITS WITH TRENCH COAT BY FASHIONISTA

TRENCH COAT BY FASHIONISTA

Переосмисливши класичну модель плаща Burberry, в тренчі INSPO ми зберегли її ключові впізнавані деталі:

  • високий комір – захищав від вітру й непогоди;

  • манжети із затяжками (патами) теж давали змогу втеплитися, затягнувши рукава, якщо ставало холодно й вітряно;

  • еполети (або погони) – використовувалися для нашивок відповідно до рангу, а нині стали незамінним декоративним елементом й пам’яткою історії;

  • кокетка – захищала спину від поривів вітру й допомагала дощовим краплям стікати з плечей;

  • шліц – розріз ззаду, що перейшов у спадок від класичного чоловічого пальта й дарував свободу руху;

  • пояс-зав’язка;

  • 10 ґудзиків у два ряди;

  • дві прорізні кишені спереду.

Наша команда підготувала добірку образів із тренчем by FASHIONISTA. Його молочний відтінок допоможе вписати плащ у більшість гардеробів. Якщо ви плануєте перше придбання тренчу, таке колірне рішення стане ідеальним для бази.

ПАРИЗЬКИЙ ШИК

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

Для початку два образи-варіації на тему паризького шику, адже асоціації з ним мимоволі зринають в уяві, коли згадуєш про тренч. Зокрема, ми доповнили ним класичне поєднання джинсівсорочки і балеток, що його обожнюють француженки. Комплект стає ще цікавішим завдяки сатину, з якого виконана сорочка, і рельєфності бежевої сумки, її фурнітурі. Другий комплект у цьому стилі утворює молочна смугаста футболка, зелені легінси з розрізамибежеві лофери й лаконічна руда сумка-багет.

РОМАНТИЧНА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

OUTFITS WITH TRENCH COAT BY FASHIONISTA

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

Попередня публікація в блозі присвячена романтичному стилю. Нагадаємо тільки, що його обтічні силуети й грайливі елементи важливо балансувати чимось зібраним і лаконічним. Класичний тренч чудово згодиться для цього. Його структура й цупкість урівноважать рожеву сукню міні з імітацією запа́ху або ж сукню-сорочку з еластичною ґумкою на талії. Доповнити комплекти можуть як босоніжки на підборах, так і високі чоботи. Все залежатиме від нагоди.

ДОДАЄМО ДРАМАТИЗМУ

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

Шкіра – один з ключових матеріалів драматичного стилю. Шкіряний total look з піджакамініспідниці й чобіт – його яскраве втілення. Для спокійнішої динаміки додаємо базовий джемпер і класичний плащ. Або ж зміщаємо фокус на один елемент – топ-корсет з тонкими бретелями. Він стане перчинкою у кежуальному аутфіті.

Зауважимо, що вільний крій та довжина нижче колін робить тренч INSPO актуальним. Водночас з допомогою поясу легко змінювати силует, підлаштовуючи його під себе: акцентувати талію, зав’язавши пояс; зробити вузол за спиною і створити прямі вертикальні лінії.

ТРЕНДИ СЕЗОНУ

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

OUTFITS WITH TRENCH BY FASHIONISTA

Серед трендів прийдешньої весни виокремлюються, зокрема, яскраві барви й образи в стилі спорт-шик. Вводьте їх і поодинці, і разом, а щоб вони впліталися органічно, починайте з бази. У звичних комплектах змінюйте один-два елементи на більш яскраві. Лілові штани з декоративними швами, балетки кольору фуксіїсалатовий укорочений гольф і багато інших позицій з нашого сайту виглядатимуть довершено в тандемі з тренчем.

Тренч – ідеальний верхній одяг для міжсезоння і прохолодних літніх днів. Він легкий, але прекрасно захищає від поривів вітру, ранкової прохолоди. FASHIONISTA певна: «інвестиція» в тренч окупиться сповна. Адже служитиме він не один сезон і гарантовано не вийде з моди.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ