СТИЛЬНІ ОБРАЗИ В ЧОРНИХ ТОНАХ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 694

Ів Сен-Лоран казав: «Нема чорного кольору – є чорні кольори». Їх насиченість коливається від глибоко сажового до припорошеного чорного, що перетікає в сірий, нагадуючи мокрий асфальт. Дівчатам з контрастною зовнішністю радимо триматися першого полюсу, з м’якою – другого. Про це й інші правила створення total black образів FASHIONISTA розповідає далі.

КРІЙ І ГРА ФАКТУР

Брак кольору, а саме так мозок сприймає чорний, концентрує всю увагу на крої і фактурі речей. Тому важливо дбати, аби форма чорних речей мала якусь цікавинку, за яку чіплятиметься погляд. Не обмежуйтеся базовими силуетами: коли нема кольору, грайте з об’ємами.

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

Ви можете зіграти на контрасті форм так, як у третьому аутфіті: поєднати закритий оверсайзовий верх з силуетною мідісукнею Texture, що відкриває ногу. Або додати ще й контраст фактур через укорочений светр з довгими рукавами і прямі шкіряні штани з декоративними швами.

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

МАКІЯЖ

Якщо у вас виражена контрастна зовнішність, вдягаючи чорний до обличчя, можете обійтися й без макіяжу. Якщо ж ні, обов’язково виділіть риси лиця: підведіть олівцем брови, нафарбуйте вії, нанесіть трошки помади на губи. Так чорний «не з’їсть» ваших рис обличчя.

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

Цей ахромат підсилює синій підтон і тіні на обличчі. Тому важливо вирівнювати колір свого обличчя, згладжуючи такі «нюанси» з допомогою макіяжу. Світлошкірим дівчатам з рожевим відтінком чорний безпечний і без цього етапу. Але про туш, олівець для брів і блиск / помаду не забуваємо!

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

АКЦЕНТИ

Образи all black вимагають не тільки макіяжу, а й бодай мінімальних акцентів. У зоні лиця й декольте – оригінальний головний убір чи підвіску, в нижній частині комплекту – пряжку ременя чи акцентне взуття. Оберіть одну-дві «точки фокусу».

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

Ще один спосіб залучити акценти – добирати речі з помітною фурнітурою. Наприклад, такою, як у твідової новинки INSPO, – костюму з жакету й мініспідниці. Її ґудзики легко стануть потрібним акцентом.

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

ДОГЛЯД ЗА ЧОРНИМ

Чорний повинен виглядати дорого, наче ви щойно придбали речі цього кольору. Сорочки, штанитрикотаж втрачають яскраву свіжість після прання, на них інколи з’являються розводи. Тому обов’язково користуйтеся пральними засобами з ефектом відновлення кольору, аби в чорному виглядати розкішно.

All black by FASHIONISTA

All black by FASHIONISTA

Здатність чорного робити нас стрункішими, має і зворотний бік. Візуально маскуючи кілька сантиметрів об’єму, такий одяг здатен приховати і прояви нашої індивідуальності. Сім образів і поради by FASHIONISTA вбережуть від цієї пастки. Тож від теорії – мерщій до практики!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ