СТИЛЬНА ВАГІТНІСТЬ: ДОБІРКА ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1778

Вагітність – особливий період у житті жінки. Цей час потрібний не тільки для формування і зростання нового життя, а й для усвідомлення майбутніх змін у власному. Одним із важливих принципів, який варто засвоїти ще до пологів, є те, що турбота про малюка починається з турботи про себе. Одним із аспектів такого догляду є підбір зручного й актуального одягу, що вам пасує.

Немає змісту купувати багато речей виключно для цього періоду. Однак важливо створювати собі гарний настрій та підкреслювати красу свого стану з допомогою вбрання. Як це зробити, розповість FASHIONISTA на прикладі літнього гардеробу.

Якщо до вагітності ви надавали перевагу одягу вільного чи прямого крою, то після її настання зможете продовжувати його носити. Звісно, за умови, що розмір суттєво не змінюється, а найбільше округлюється животик.

Здійснюючи в першій половині вагітності нові покупки, обирайте улюблені моделі на розмір-другий більшими. Уникайте при цьому нееластичних тканин. Добре, коли річ має здатність «рости» разом із термінами вашого прекрасного стану. Разом з тим лук із мішкуватих речей, що помітно завеликі для вас, – невдала ідея. Чим більше ви намагатиметеся приховати вагітність таким одягом, тим більшою виглядатимете.

Легка сукня із натуральної тканини – чудовий вибір для дівчини при надії. А-силуетна, на запахсукня-сорочка чи трикотажна силуетна, від міні до максі, – кожна знайде свою. В образі 1 представлений рожевий сарафан з рюшами довжини міді, що не сковує рухів та дарує відчуття невагомості. Завищена талія дозволятиме тканині м’яко спадати на живіт, підкреслюючи зону під грудьми. Доповнюємо лук білими кедами та сумкою-портфелем з декоративним плетенням. Зверніть увагу, що до округлості постави чудово пасують аксесуари з чіткими кутами, що її балансують та роблять образ більш структурним.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Лілова футболка з принтом й світло-бежевий класичний піджак oversized, а також кремові еластичні велосипедки та білі кеди формують образ 2. Вільний крій зверху збалансований акцентом на ногах. Контраст об’ємів – хороший прийом. Створюючи простір для живота, ви підкреслюєте стрункість іншої частини тіла.

Велосипедки чи легінси – зручний вид «низу» для розслаблених аутфітів, особливо на третьому триместрі. Коли в джинсах, хай і зі спеціальним поясом, не настільки зручно.

Також зауважте, що оптимальна довжина футболки, піджака чи іншого «верху» – до середини чи навіть дещо нижче стегон, аби живіт не оголявся, а образ загалом удався.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Коли животик не встиг сильно вирости, зручними будуть шортиспідниці чи штани з еластичним поясом, що прийматиме потрібну форму. Компліментарне поєднання коротких шортів-спідниці лілового кольору з жовтою футболкою вільного крою в образі 3 не покликане замаскувати ваш стан. Воно, навпаки, підкреслює його красу. Біла структурована сумка-багет з геометричним тисненням та зручні кеди завершують композицію комплекту.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Трикотажна сукня в образі 4 також акцентує увагу на вашому особливому стані. При цьому розстібнутий класичний піджак вносить в образ дві довгі вертикальні лінії, що візуально витягують силует, роблять поставу стрункішою. А його крій додає потрібної геометричності. Піджак згодиться і в гардеробі молодої мами. Це універсальний «верх», що буде доречним і для прогулянок з малюком, і для святкових виходів.

На останніх місяцях дуже доречним буде взуття, що легко озути без нахиляння. До прикладу, лофери (як пропонуємо ми в четвертому луці), шльопанці тощо.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Образ 5 слугує прикладом стилізації ще однієї силуетної сукні, цього разу персикової. Джинсова куртка oversized виконує ті ж завдання, що і піджак з попереднього луку. Вона «збирає» силует, чудово поєднуючись з його обтічністю. Немає відчуття різкого поділу тіла на верх і низ, стегна візуально не збільшуються. І це завдяки кільком шарам та довгим вертикальним лініям. Прямокутна сумка-портфель і білі кеди довершують п’ятий образ.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Вагітність та розкішний, спокусливий вигляд не виключають одне одного. Свідчення цього – образ 6, ключовим елементом якого є кремова коротка сукня з розрізом та відкритими плечима. Якщо вам зручно на підборах, при нагоді на певний час дозвольте їх собі. Особливо якщо каблук стійкий, як у чорних босоніжках з ремінцем для регулювання на щиколотці від FASHIONISTA. Завершальний штрих – стильна сумка-багет чорного кольору.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Разом з тим, якщо на перших етапах вагітності ви не бажаєте надто її афішувати, обирайте речі, що не підкреслюють вашу талію. Так, в образі 7 біла сукня-сорочка зі зборками хоч і формує силует пісочного годинника, але за рахунок вільного крою ледь округлений животик важко помітити. В такій сукні акцент переноситься на ноги. Для створення кольорового контрасту пропонуємо обрати чорні лофери та сумку-багет.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Образ 8 складається з білої бавовняної сукні, що відповідає згаданим вище критерієм. Вона чудово поєднується і з підборами, і з низьким ходом. Квадратний мис взуття створює той самий ефект, що і структурована сумка, або піджак – кути збалансовують округлість. З цим завданням у восьмому луці добре справляються світло-бежеві босоніжки.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

До речі, на останніх місяцях вагітності, ваші улюблені короткі сукні можуть перетворитися на туніки. Потрібно тільки підібрати до них «низ».

Наостанок розглянемо надзвичайно важливу та часто недооцінену одиницю гардеробу вагітної жінки – подовжену сорочку oversized. Вона мінімалістична, святкова й офіційна водночас. Разом із класичними штанами-кльош її можна одягти на роботу, як показано в образі 9. Або стилізувати з чим завгодно ще. Так, влітку сорочка слугуватиме чудовою альтернативою піджаку.

PREGNANCY BY FASHIONISTA

PREGNANCY BY FASHIONISTA

Зазначимо, що у брюках із високою посадкою варто змінити звичайний пояс на еластичний, віднісши їх до ательє. Чи обирати моделі із заниженою посадкою, що допоможе уникнути дискомфортного здавлювання.

Монохромна, спокійна гама чи не надто об’ємний принт – безпечний вибір для майбутніх мам. Якщо ж ви й до вагітності були експериментаторкою зі стилем та кольорами, не зупиняйтесь. Ваш новий стан відкриє ще більше цікавих композицій та образів, недоступних досі.

Турбуйтеся про своє емоційне здоров’я, підкреслюйте природні зміни в зовнішності з допомогою одягу від FASHIONISTA та нехай цей особливий період дарує якомога більше радості.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ