РОМАНТИЧНІ СУКНІ В PRE-FALL COLLECTION ’2023 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 740

Романтичний стиль зародився ще кілька століть тому, але його ключові характеристики (як-от ніжність і відчуття легкості) переосмислюються і сучасною модою. Чи не найкраще естетику цього стилю передають сукні з особливими деталями. Якими? Роздивімося уважніше на наших платтях-новинках колекції PRE-FALL ’2023 від FASHIONISTA.

СУКНЯ MONOCHROME BOUQUET

В AUTUMN BREATH COLLECTION ми відвели особливе місце рослинним візерункамСукня Monochrome Bouquet пошита з натуральної тканини й прикрашатиме всілякі постави. Носити її ви можете вже тепер (з сандалями чи босоніжками), а коли похолодає – стилізувати з туфельками чи балетками Mary Jane, ковбойками, лоферами або ж високими чоботами.

Dress Monochrome Bouquet by FASHIONISTA

Dress Monochrome Bouquet by FASHIONISTA

Відкриті плечі, висока талія, об’ємні рукава й оздоба з мережки підсилюють романтичний настрій сукні. Якщо шукаєте більшої контрастності, обирайте модель із чорними квітами, меншої – з коричневими.

СУКНЯ INFLORESCENCE

Ще одна квіткова натуральна сукня – Inflorescence. Вона має гумку на талії, зав’язку на горловині та рукава-волани – впізнавані деталі романтичного стилю. Бежева або в кольорі хакі сукня Inflorescence підкреслюватиме граційність вашої ходи, її плавність, створить чуттєвий і дещо мрійливий образ.

Dress Inflorescence by FASHIONISTA

Dress Inflorescence by FASHIONISTA

СУКНЯ POLKA DOT

Поряд з флористичними мотивами в межах романтичного стилю добре почувається й принт polka dot. Дві новенькі сукенки в горошок, прикрашені рюшами, мають ще одну жіночну деталь – запа́х, що вишукано підкреслює лінію талії і в тандемі з короткими рукавами-ліхтариками створює силует «пісочного годинника». Придивіться уважніше, і якщо це ваш фасон, не зволікайте! Переконані: в ній ви почуватиметеся й виглядатиме розкішно!

Dress Polka Dot by FASHIONISTA

Dress Polka Dot by FASHIONISTA

СУКНЯ MONOCHROME FLOWERS

Сукня Monochrome Flowers з’явилася ще в нашій літній колекції, але, певні, пасуватиме й до образів перехідної пори. Трендова довжина максі й невагомість тканини добре єднатимуться з структурованими піджаками або ж м’якими теплими кардиганами. Розріз збоку витягуватиме ваші ніжки і зріст загалом. Поєднати її можна з будь-яким взуттям: від кедів до високих чобіт.

Dress Monochrome Bouquet by FASHIONISTA

Dress Monochrome Bouquet by FASHIONISTA

Плавні лінії силуетів, струменисті тканини, ніжні принти й багато романтичних деталей наповнюють осінню лінійку by FASHIONISTA. Обирайте котрусь із наших новеньких суконь і піднімайте собі настрій, підкреслюючи власну вроду. Про аксесуари, взуття і верхній шар ми також подбаємо. Стежте за оновленнями колекції AUTUMN BREATH!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ