П’ЯТЬ ПРАКТИЧНИХ ТРЕНДІВ, ЯКІ ЗНАЙДЕШ У FASHIONISTA ЦІЄЇ ОСЕНІ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 497

Як завжди, fashion-індустрія пропонує нам чимало захопливих трендів, однак не всі з них для повсякдення. Поговорімо сьогодні про практичні модні рішення by FASHIONISTA, які зроблять ваше життя більш зручним і комфортним. З ними ви поратиметеся зі щоденними викликами не тільки легко, а й стильно.

BUSINESSCORE

До сore-трендів 2023-го року можемо плюсувати business, або officecore. Його естетика об’єднує класичні костюми , пальта і тренчі , вільний і прямий силует, «активні» плечі, приглушену кольорову гаму, місткі геометричні сумки , краватки та інше. Тут відчувається вплив 80-х, мода яких, зокрема, закріплювала образ могутньої жінки, що не боїться конкуренції та викликів, і готова грати за правилами чоловічого світу.

BUSINESSCORE BY FASHIONISTA

BUSINESSCORE BY FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНА МАКСІСУКНЯ

Для фемінного образу обирайте наші трикотажні максісукні Texture. Мінімалістичний, приголомшливо гарний і теплий аутфіт ви можете скласти зі світло-бежевим, чорним і рожевим платтям від INSPO. Чаруючий і вельми практичний дует складеться у нього з ботфортами, ковбойками, жокейськими чи іншими високими чоботами.

KNIT MAXI DRESS BY FASHIONISTA

KNIT MAXI DRESS BY FASHIONISTA

TOTAL LEATHER

Шкіряні тотал образи в шоколадних, карамельних, кремових, чорних тонах заворожують глибиною і багатством. Споглядати їх – саме задоволення! Тому ми створили тренчі, спідниціштани й сукні зі штучної шкіри. Сумок і взуття теж чимало! Поєднуйте їх між собою або ж обирайте одну шкіряну річ, а решту комплекту підбирайте їй у тон. Інша фактура підкреслить красу шкіри, а монохромність комплекту створить ефект тотал луку.

TOTAL LEATHER BY FASHIONISTA

TOTAL LEATHER BY FASHIONISTA

ДЖИНСОВА СОРОЧКА

Для вересня зручним варіантом верхнього одягу є джинсова сорочка. Її ж носимо єдиним шаром як топ. Double denim – незмінний осінній тренд, що нині вийшов на новий виток популярності. Граючи з ним, стежте, щоб температура джинсових елементів збігалася. Згодом денімова сорочка прекрасно впорається з роллю проміжного шару. До прикладу, між лонґслівом і курткою.

DENIM SHIRT BY FASHIONISTA

DENIM SHIRT BY FASHIONISTA

КЛІТИНКА

Картатого візерунку в нашому асортименті чимало: спідниці, сорочки, піджаки, костюми. Вводьте клітинку до свого гардеробу, якщо хочете додати до образів вишуканості, класики й трохи бунту. Смачний мікс виходить, чи не так?

CELL BY FASHIONISTA

CELL BY FASHIONISTA

Осінь – пора змін, коли природа вбирається в теплу колірну палітру, а наш гардероб поповнюється теплими й затишними речами. П’ять трендових, але практичних позицій/естетик від FASHIONISTA підкажуть, у якому напрямку рухатися. Теплих доторків осені вам, дівчатка!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ