ОДНІ ДЖИНСИ – ЧОТИРИ ОБРАЗИ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1329

Якщо ви досі вважаєте, що, аби мати повноцінний гардероб, потрібно багато-багато одягу, FASHIONISTA розвінчає цей міф. Продумані покупки базових речей – запорука різноманітних образів на всяку нагоду без зайвих витрат і забитих до відвалу шаф. Щоб не бути голослівними, складаємо чотири абсолютно різні за настроєм образи з улюбленою парою джинсів!

НА РОБОТУ

Нікого не здивуєш фразою: у шафі кожної дівчини повинна бути актуальна пара джинсів. Але важливо, аби ця пара таки була «актуальною». Темно-сірий колір, цупкий денім, довжина «до підлоги», без декору, подертостей і потертостей – ось вони, ідеальні джинси, котрі легко стилізувати навіть для роботи. Якщо дрес-код умовний – то зі світшотом, коли формальніший – з класичною сорочкою.

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

НА ЗУСТРІЧ З ПОДРУЖКАМИ

Джинси + затишний светр – безпрограшний варіант на всі часи. Наприклад, коли поспішаєш на зустріч із друзями. Ми поєднали гладенькі джинси з геометричним плетенням яскравого светра Geometry. Червоний колір не втрачатиме трендових позицій і в 2024-му, поступово зміщуючись до більш насичених варіацій, як-от бордо.

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

НА СВЯТКУВАННЯ

Обираючи базові елементи, зважайте на невеличкі нюанси, котрі зможете вільно то приховувати, то відкривати. Якщо в попередніх луках лінія талії була закритою, то для більш урочистих нагод акцентуємо увагу на асиметричній застібці, котра раніше ховалася під трикотажними верхами. Для святкового образу допасуємо до джинсів укорочений піджак, одягнений на голе тіло. Відкриту шию і лінію декольте прикрасимо чокером Heart.

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

НА РОМАНТИЧНУ ЗУСТРІЧ

Коли збираєшся на побачення, мрієш, аби він не зводив з тебе очей. Тому осяйний лук без надміру – ідеальний варіант для романтичного вечора. Сріблястість напівпрозорого джемпера Shiny довершено відтінятиме темно-сірий денім. Взуття й аксесуари теж добираємо відповідно до нагоди: зручні підбори й елегантна сумочка, на шию – лаконічне кольє.

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

1 JEANS - 4 OUTFITS BY FASHIONISTA

Багатогранність у стилізаціях, простота, універсальність, зручність і комфорт – ось за що ми так любимо джинси. Хоч яким буде привід, гарно дібрана до постави денімова пара миттю закриватиме питання щодо низів. Знаходьте свою в розділі ДЖИНСИ. А як бути далі, ви вже знаєте. Вдалих і гармонійних аутфітів вам!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ