НОВИНКИ ВЕРХНЬОГО ОДЯГУ НА ТЕПЛУ ОСІНЬ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 397

Початок вересня балує нас теплими днями, однак часу відкладати пошуки  верхнього одягу обмаль. Якщо ваш осінній гардероб потребує поповнення, FASHIONISTA знає, що запропонувати. Зустрічайте п’ять трендових новинок у сегменті верхнього одягу. З ними осінь буде не тільки теплою, а й стильною!

БОМБЕР

Куртки-бомбери повернулися до списку актуального верхнього одягу вже кілька сезонів тому. Сьогодні мода не визначає, яким саме повинен бути крій і посадка куртки, що починала своє існування як одяг для військових льотчиків. Бомбер Stylish від FASHIONISTA створений у більш витонченому й жіночному ключі, що гарно вписуватиметься в стиль препі чи естетику old money.

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

ТРЕНЧ ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ

Хотіли б відчути себе Трініті з кінотрилогії «Матриця»? Рішучою, впевненою і загадковою! Тоді втілюйте образ культової героїні, який так точно відображає ці риси. Створить потрібний настрій чорний тренч зі штучної шкіри. Носіть його з базовими речами, бо такий плащ сам по собі активний. Не варто перенасичувати образ.

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

УКОРОЧЕНИЙ ТРЕНЧ ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ

Мода поєднує полюси: на противагу довгому верхньому одягу нині в тренді й укорочені моделі. Новий погляд на класичний тренч – довжина трохи нижче від тазових кісточок, втілена в штучній шкірі. Якщо косухи й піджаки вам дещо приїлися, а шкіряна фактура до вподоби у міжсезонні, обирайте вкорочений тренч від INSPO.

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

КУРТКА З ДЕКОРАТИВНИМИ ШВАМИ

Чорна і світло-бежева куртка оверсайз – практична і зручна річ для вересня-жовтня, якщо ви тяжієте до стилю casual чи шукаєте верхній одяг, що балансуватиме силуетні / відкриті частини вбрання. У нашій куртці з декоративними швами нема відверто спортивних деталей, тому вона без проблем єднається з сукнями чи спідницями.

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

УКОРОЧЕНИЙ ЖАКЕТ

Вкорочений жакет Minimalism – альтернатива пальтам, які ми активно носитимемо за місяць-два. Його довжина контрастує з об’ємом, створеним рукавами. Деталі підтримують класичний настрій – відкотистий комір, клапани – імітації кишень, манжети, непомітна фурнітура. Молочний і сірий жакети впишуться як в елегантний образ, так і в більш кежуальний.

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

OUTERWEAR BY FASHIONISTA

AUTUMN BREATH – осіння колекція by FASHIONISTA, що дарує не тільки комфорт, а й поліпшує настрій. Обирайте позиції, що відображають ваш стиль і спосіб життя, та насолоджуйтеся вересневими днями разом з нами!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ