НАСТРІЙ СВЯТА: СКЛАДАЄМО ОБРАЗИ ДЛЯ КОРПОРАТИВІВ І НОВОРІЧНИХ ВЕЧІРОК РАЗОМ ІЗ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1538

Свято наближається, а ви досі не знаєте, в чому його зустрічати? Попереду корпоратив або вечірка з друзями, а купувати річ, яку вдягнете від сили раз чи двічі, – не у ваших планах? Зберігайте спокій, насолоджуйтеся приємною передноворічною атмосферою і довіртеся нам. FASHIONISTA подбала про ідеї образів для святкування, залишилося тільки обрати свою.

TOTAL BLACK

Розпочнемо добірку новорічних образів з магнетичного і спокусливого total black. Втілити в життя його може сукнякостюм чи штани з топом. Як приклад, дві чорні сукні міді від INSPO: класична з прямокутним вирізом та сатинова з імітацією корсету.

NY BY FASHIONISTA

NY BY FASHIONISTA

Другу, окрім декоративних ґудзиків та широких манжетів, прикрашає візерунок polka dot. Ненав’язливий і дрібний горошок тільки підсилює розкішно-магічний настрій вбрання.

Чорний у портретній зоні особливо пасуватиме власницям контрастної зовнішності (світла шкіра – темне волосся, світле волосся – темні виразні очі). Якщо переходи між тоном шкіри, волосся, кольором очей і брів більш плавні, подбайте про акцентний макіяж.

Підтримайте настрій свята прикрасами з металу: авангардними сережками з м’ятою фактурою, пузатенькими сережками-кільцями, об’ємним кольє тощо. З допомогою золотого чи срібного фінішу вони не тільки ефектно завершатимуть образ, а й підсвітять (освіжать) обличчя.

МІНІМАЛІСТИЧНІ СУКНІ НА БРЕТЕЛЯХ

Наша класична сукня з розрізом на тонких бретелях створена, аби підкреслювати вроду своєї власниці й дарувати їй піднесений настрій. Певні: це невід’ємні складові вдалого свята. Лаконічна красуня від INSPO відкриває зону ключиць, плечей і спини, а перчинки в образ додає високий розріз на лівій нозі.

Як і чорний, базовим для різноманітних вечірніх виходів та урочистих подій є білий колір, тому передусім пропонуємо до вашої уваги лук із білою сукнею. Водночас яскраво-синій – хіт 2021-го та один із фаворитів 2022-го року. Він буде чудовим вибором для вечірки, присвяченій тому хорошому, що трапилося за рік, і зустрічі нового.

NY BY FASHIONISTA

NY BY FASHIONISTA

Не забувайте про прикраси й зручні підбори. Моделі туфель з блискучою пряжкою або застібкою від FASHIONISTA – ідеальний вибір для завершення не менш осяйного вбрання.

САТИНОВІ СУКНІ

NY BY FASHIONISTA

NY BY FASHIONISTA

І на продовження теми сяяння – незрівнянні невагомі сатинові сукні INSPO. В одній із них почуваєшся зіркою вечора! Погляд у дзеркало переконує в цьому за мить. До того ж ми підготували стільки варіацій. Зокрема, сукню-сорочку міні з імітацією запаху та мідісукню з V-вирізом. Їх довгі об’ємні рукава підкреслюють особливість суконь, а кольори – чарівливий синій і глибокий чорний – підкріплюють асоціації з вечірнім і нічним небом.

Компаньйонкою для такої сукні стане сумка з вертикальними мінізборами й тонким ланцюжком у чорному, молочному або синьому кольорі. Інший варіант – наша асиметрична крихітка-багет.

ПІДЖАКИ ТА ЖАКЕТИ В СТИЛІЗАЦІЯХ

Ідея стилізувати улюблений піджак або жакет для вечірки лежить на поверхні, але часто ми нею нехтуємо. А дарма! Елементи ділового стилю легко трансформувати й зробити частиною вишуканого вечірнього аутфіту. Вони заспокоюють і врівноважують більш відверті й провокаційні речі в комплекті. Так, двобортний жакет і штани з внутрішніми розрізами від INSPO загра́ють зовсім по-іншому, якщо додати до них корсет або цікаву блузу. Жакет слугуватиме за верхній шар, який згодом можна зняти.

NY BY FASHIONISTA

NY BY FASHIONISTA

Якщо не хочете змінювати вбрання з брюк, сорочки, жилета й піджака, додайте до нього statement-прикрасу (масивне й акцентне кольє, браслет, моносережку, ремінь з акцентною пряжкою). Вона створить wow-ефект і прикує до себе увагу. Або ж спробуйте вдягнути жилет як топ, без сорочки. Це сміливе, але актуальне рішення для вечора.

Неодноразово FASHIONISTA писала про те, що важко переоцінити функціональність костюму в жіночому гардеробі, а наш асортимент багатий на «двійки» різних форматів. Серед них є й костюм з короткою спідницею. Світло-бежевий, пісочний, синій, кольору пудри або фуксії – котрийсь із них неодмінно припаде вам до смаку, якщо міні – ваша слабкість.

NY BY FASHIONISTA

NY BY FASHIONISTA

Ми вже згадували, що базовим кольором для святкування є білий. Костюм INSPO цього кольору (вкорочений піджак, штани прямого крою), молочні лофери й сумка з мінізборками утворять стильний монохромний світлий лук. Безпрограшний вибір для особливої нагоди.

З одягом, який носимо щодень, можна творити чарівні й доречні для свята комплекти. Інколи достатньо додати чи забрати один елемент, змінити взуття й підібрати прикраси. Про актуальні варіанти останніх читайте в нашій публікації про тренди прикрас ’ осінь-зима 2021/2022. Також для наших клієнтів ми підготували приємний подарунок – 15 % знижки на весь асортимент магазину. Створюйте святковий настрій разом із FASHIONISTA!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ