КАННИ ’2024: МОДНІ ПІДСУМКИ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Розділи Дата публікації: favorite Вподобання: 2887

Цьогоріч Каннський кінофестиваль тривав з 14 до 25 травня. Як і годиться, 77-ма кінематографічна феєрія потішила модними виходами зірок, що прибули на південь Франції. Захід відзначав найкращі зразки міжнародного кіно, а FASHIONISTA запрошує насолодитися образами з Канн, що нам запам’яталися найбільше.

РЕТРОНАСТРІЙ

Лазурове узбережжя неминуче асоціюється з літом, сонцем і морським бризом. Цьому настрою пасує струменисте вбрання з невагомих тканин у ретростилі. Мабуть, тому Ель Фаннінг обрала сукню Gucci з колекції Cruise ’2025 – з плісированої квітчастої тканини, глибоким декольте, довгими вільними рукавами й рюшами на талії. Макіяж і зачіска підкреслили теплий образ акторки у дусі 70-х.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_ELLE FANNING IN GUCCI

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_SIENNA MILLER IN CHLOÉ

Британська акторка і модель Сієнна Міллер теж уподобала рюші – в ефірній багатоярусній сукні Chloé, що відтворює богемну естетику й занурює нас у не такі далекі 2010-ті.

БЛИСКІТКИ

Аби довколишня краса Канн не затьмарювала їх вихід, чимало зірок обрало яскраві сукні з блискітками. Емма Стоун з’явилася у вбранні від Louis Vuitton, що було оздоблене 800 000 леліток. А Белла Хадід одягла архівну сукню Versace з весняної колекції 2001 року, ліф якої був виготовлений із прозорого багатошарового тюлю, а довга спідниця чергувалася смужками вишитих чорних блискіток і чорного бісеру. Вбрання доповнив прозорий чорний шарф.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_EMMA STONE IN LOUIS VUITTON

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_BELLA HADID IN VERSACE

ЩЕ БІЛЬШЕ СЯЙВА

Осяйного образу знаменитості досягали й іншими шляхами. Британська супермодель і акторка Роузі Гантінгтон-Вайтлі з’явилася перед публікою в елегантному комбінезоні від Victoria Beckham. Його корсет був прикрашений довгими срібними ланцюжками, що бахромою спадали донизу, сягаючи землі. Водночас американська акторка і модель Гантер Шафер одягла сукню від Armani з трендового блискучого шовку. Ви знали, що блакитний – гіт прийдешнього літа?

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY IN VICTORIA BECKHAM

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_HUNTER SCHAFER IN ARMANI PRIVE

ЦІКАВІ КОЛІРНІ РІШЕННЯ

Однотонні вбрання розбавлялися цікавими колорблоками. Австралійська акторка Кейт Бланшетт приковувала погляди у чарівному вбрання від Jean Paul Gaultier. Чорна сукня була доповнена глибоким зеленим кольором, який струменів з-за спини, біло-рожевою підкладкою на спині і перлами, що прикрашали плечі.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_CATE BLANCHETT IN JEAN PAUL GAULTIER

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_ZOE SALDANA IN SAINT LAURENT

Американська кіноакторка Зої Салдана вперше за десять років повернулася на червону доріжку Каннського кінофестивалю у сукні Saint Laurent, навіяній моделлю весняної колекції 1986 року. Чорна сукня-колона була підкреслена контрастною верхньою спідницею з шовкової тафти і бантами.

ЧОРНО-БІЛА ГАМА

Перед камерами з’явилося багато шанувальниць чорно-білої гами. Шведська модель Ельза Госк у сукні від Prabal Gurung розкішно представила це класичне поєднання барв. Сукня без бретелей мала А-силуетну спідницю, а біла структурована тканина спускалася від грудей, каскадом переходячи у шлейф, що розвівається.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_ELSA HOSK IN PRABAL GURUNG

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_DEMI MOORE IN CELINE

Акторці Демі Мур модними виданнями було надано титул «Королева Каннського кінофестивалю ’2024». Її останній вихід – у чорній сукні без бретелей від Celine з великим атласним білим бантом.

БІЛА СУКНЯ

Біла сукня – безпрограшний варіант не тільки для наших літніх аутфітів, а й для святкових виходів зірок. Як носити такі сукні й не виглядати нареченими? Вчимося у Меріл Стріп й Обрі Пласа. Перша обрала Dior з його простотою й елегантністю, друга – Loewe з його лаконічністю і неочікуваними деталями.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_MERYL STREEP IN DIOR

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_AUBREY PLAZA IN LOEWE

ФАНТАЗІЙНІ ФОРМИ

Насамкінець потішимося фантазійними формами вбрання канадської супермоделі Коко Роша від Cheney Chan. Коли розглядаєш плісировану тканину із зеленою облямівкою, що квіткою калою огортає тонкий стан Коко, пригадується цьогорічне Met Gala. Ще один мрійливий вихід – у Гайді Клум, що обрала сукню українського бренду Lever Couture. Асиметрична лялькова сукня виконана в головному кольорі 2024 року від Pantone – Peach Fuzz.

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_COCO ROCHA IN CHENEY CHAN

CANNES FILM FESTIVAL` 2024_HEIDI KLUM IN LEVER COUTURE

77-й Каннський кінофестиваль побалував нас порцією естетичної насолоди і натхнення, до того ж став посібником з обігравання модних трендів. FASHIONISTA й надалі триматиме вас у курсі гітів світу моди. Досліджуватимемо цей світ через власний стиль і відчуття прекрасного разом.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ