ЕСТЕТИКА ТИХОЇ РОЗКОШІ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 360

Ентузіастки класичного стилю на сучасний лад з сезону в сезон транслюють світу естетику quiet luxury. Вона про особливий витончений смак в одязі й аксесуарах і виводить на перший план якість, індивідуальність та вишуканість без показовості чи гламуру. Частина колекції PRE-FALL ’24 від FASHIONISTA присвячена цьому розкішному підходу й зачарує прихильниць простоти й ненав’язливої елегантності.

БЕЗ НАДМІРНОСТІ

Філософія quiet luxury: справжній розкоші не потрібна показовість. Вся краса комплекту закодована в якісних матеріалах без помітних лоґо, в ідеальному крої й простих лінях, добротній фурнітурі. На перший план виходять комфорт і те задоволення, яке він дарує. Формула від FASHIONISTA: застібнутий на всі ґудзики кардиганштани палацосумка тоут + балетки Mary Jane.

Quiet luxury by FASHIONISTA

Quiet luxury by FASHIONISTA

НЕЙТРАЛЬНА ПАЛІТРА

Колірна палітра тихої розкоші переважно нейтральна. Це царина монохромних комбінацій, що розкриваються через гру фактур і фінішів. Така стриманість у барвах аж ніяк не про нудьгу, а радше про благородність і шик. Другий образ з чорним кардиганоммініспідницею і високоми чоботами вкотре в цьому переконує.

Quiet luxury by FASHIONISTA

Quiet luxury by FASHIONISTA

БАЗОВІ РЕЧІ + СУЧАСНІ ДЕТАЛІ

Прихильниці тихої розкоші обирають силуети й речі поза часом, що не підвладні модним хитанням, а отже, носитимете їх не рік, і не два. Водночас такі речі не позбавлені сучасних деталей. Як приклад, темно-сині джинси Straight. Добре знайомий фасон доповнений делікатними швами і широкими манжетами. За компаньйона слугує базова майка і картата сорочка.

Quiet luxury by FASHIONISTA

Quiet luxury by FASHIONISTA

АКСЕСУАРИ

Делікатні прикраси, класичні годинники й паски, елегантні форми окулярів, шовкові хустинки, шкіряні сумочки й зручне якісне взуття – у цій естетиці аксесуари не менш важливі за одяг. Вони повноправні учасники «картини». Останній комплект з сатинової блузи і класичних брюків ми доповнили слінґбеками, структурованою сумкою глибокого червоного кольору й доречними прикрасами.

Quiet luxury by FASHIONISTA

Quiet luxury by FASHIONISTA

Естетика quiet luxury має багато спільного з естетикою old money, але між ними є ключова відмінність. Остання з’явилася як прикметна ознака аристократичних сімей, які володіють своїми багатствами протягом поколінь. А quiet luxury фокусується на сучасній елегантності й мінімалізмі й не означає багатства у спадку. Її секрет в поміркованості, ставці на позачасові речі й уміння обіграти їх на сучасний лад. Відгукується? Втілюйте розкішні комбінації разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ