ДОБІРКА З ТРИКОТАЖНОЮ СУКНЕЮ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 773

В останні роки переважна частина модних добірок не обходиться без трикотажу. Зручне й універсальне вбрання витісняє хитромудрі комплекти, підкорює простотою, стаючи характерною ознакою сучасності. До того ж літо – це пора розслаблених образів і жіночних силуетів, у цей час особливо актуальна трикотажна сукня. Вона підкорює плавністю ліній, м’якістю доторку й різноманіттям нагод, для яких є доречною.

У сезоні «весна-літо» ’2021 трендовими деталями зокрема є тонкі бретелі й імітація бюстьє. Вони надають особливого шарму трикотажній сукні довжини міді, при цьому зберігається її мінімалізм і великий спектр можливих комбінацій. Аби продемонструвати її універсальність, команда FASHIONISTA створила для вас добірку образів з використанням трикотажної сукні, змінюючи тільки її колір.

Зелений і його відтінки – фаворити цього сезону. Якщо ви прихильниця ненасиченого, ніби трохи запилюженого хакі, то зверніть увагу на перший лук із нашої добірки. У поєднанні з білою вкороченою сорочкоюсандалями на підборах і сумкою з переплетеннями, котру носимо як клатч, ви створите довершений романтичний образ для вечірнього виходу чи зустрічі з друзями.

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

Просте, але цікаве рішення на щодень: базовий білий колір і класичний крій сукні поєднуємо з лоферами на масивній підошві та джинсовою комбінованою курткою з бахромою. Дістаємо такий собі total-white образ. Аби зробити його завершеним, додаємо сумку-портфель з декоративним плетенням – і вперед у справах.

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

FASHIONISTA вже почала висвітлювати тему гармонійного поєднання кольорів у минулих публікаціях. Сьогодні пропонуємо до вашої уваги серед інших два образи, виконані в барвах протилежних сегментів кольорового кола з різною температурою.

Сукня з піджаком вільного крою й сандалями з діагональними ремінцями утворюють монохромний образ у теплій кремово-жовтій гамі. Завдяки «низькому ходу» ви залишатиметеся мобільною і легко вирушите ладнати справи чи на обідній ланч. Для підсилення барв луку пропонуємо взяти сумку контрастного лілового відтінку.

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

Аналогову гармонію поєднання барв демонструє четвертий образ добірки. Лілова сукня і сумка зі зборками чудово комбінуються з блакитним піджаком і мюлями на підборах. Як бачите, трикотажна сукня, обрана за основу образів, має здатність підкреслювати красу і жіночність постави й водночас залишатися в рамках нестрогого робочого дрес-коду. Важливо тільки правильно підібрати для неї компаньйонів.

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

Завдяки мінімалізму героїня сьогоднішньої добірки легко поєднується з більш вигадливими аксесуарами чи взуттям. Якщо ви шукали для себе ідеальну чорну сукню для святкової нагоди, то придивіться до п’ятого фінального луку. Помірно відкрита спина допомагає сукні залишатися елегантним рішенням. Сумка-багет і туфлі з переплетенням – й образ заграв по-новому.

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

LOOKBOOK BY FASHIONISTA

Гадаємо, ви пересвідчилися, що з будь-яким із запропонованих відтінків легко створювати гармонійні поєднання, а трикотаж чудово комбінується з іншими тканинами. Приталений силует трикотажної сукні підкреслює обриси постави. Водночас вона здатна об’єднати навколо себе безліч інших предметів гардеробу. Тож рекомендація від FASHIONISTA: обирайте оптимальний для себе й свого гардеробу відтінок і створюйте власні цікаві комбінації з трикотажною сукнею.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ