ДОБІРКА ОБРАЗІВ ІЗ ВЕРХНЬОЮ СОРОЧКОЮ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 895

У перехідний період між теплою й холодною порою ми часто опиняємося перед дилемою. Адже погода змінюється так швидко, що буває важко підлаштовуватися. Вранці хочеться закутатися в теплу ковдру, а вдень знову одягти укорочений топ чи звичайну футболку. Команда FASHIONISTA підготувала для вас добірку образів з верхньою сорочкою, яка дуже доречна для початку осені. Нею легко утеплити лук, який ще вчора ви вбирали без верхнього одягу. А якщо сонечко знову нагадає про себе, то відкладайте сорочку і ловіть проміння початку осені.

ОБРАЗ 1

У перших двох образах добірки пропонуємо поєднати сьогоднішню героїню з джинсами SKINNY. Хоч прямі і розкльошені моделі лідирують на модних подіумах, силует по фігурі є базовим і нікуди не зникне. Сучасні моделі таких джинсів залишаються трохи простору між тканиною та гомілкою і вдало виглядають разом із об’ємним верхнім одягом. Так, в Outfit 1 рожева верхня сорочка скомбінована з блакитними скіні, білою футболкою оверсайзкросівками та білою прямокутною сумкою.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 2

Елементами, які також вказують на актуальність джинсів, є невеликі розрізи. Дещо відкриваючи найвужчу частину ноги, вони роблять вдалі акценти. В Outfit 2 білі джинси SKINNY з боковими розрізами утворюють комплект з пісочним топом, блакитною верхньою сорочкою та білими кедами. Структурована сумка з квадратним тисненням завершує casual лук. Універсальний та невимушений, він пригодиться для різних нагод.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 3

У найближчі сезони не здаватимуть позицій монохромні образи. Виконані в зелених кольорах, вони будуть особливо актуальними. Адже, як прогнозують модні видання, «весняно-літні» барви залишаться з нами й надалі. Аби в осінню прохолоду додати настрою теплої пори, команда FASHIONISTA скомпонувала для вас Outfit 3 у м’ятно-фісташкових відтінках зеленого. Тут верхня сорочка, бодіджинси-кльош з цупкого деніму, прямокутна сумка й шкіряні кеди виглядають разом гармонійно, спокійно та сучасно.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 4

Продовжуючи тему монохрому, зауважимо, що не варто забувати і про базові класичні поєднання. Зокрема, чудово комбінуються найрізноманітніші відтінки бежевого, карамельного й коричневого кольорів. Перестаратися з кількістю споріднених відтінків практично неможливо. Аби зробити образ ще більш довершеним, зіграйте на грі фактур. До прикладу, в Outfit 4 прекрасно сходяться глянець верхньої сорочки, комбінована текстура вкороченого топуденім та поєднанням натуральної шкіри й замші в кросівках.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 5

Коли осінній день видався не надто щедрим на сонячне проміння, пропонуємо дати відсіч сірим барвам й меланхолійному настрою, убравшись у світлі речі. Молочна верхня сорочка, білий вкорочений пуловер із зав’язкою, блакитні джинси SKINNY з декоративними швами й світло-бежеві замшеві кеди утворюють Outfit 5. Сумка МАХІ з переплетеннями чудово доповнює комплект. Загалом радимо придивитися до об’ємних моделей сумок, у яких поміститься все найпотрібніше і навіть більше. Саме вони обіцяють бути трендом у цьому сегменті.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 6

Якщо ж ви прагнете виглядати ефектно й упевнено, а чорний колір – ваш фаворит, обирайте Outfit 6. Правильно дібрані елементи дозволяють втримати баланс між стриманістю й зухвалістю. Трикотажна спідниця міні з розрізом, укорочений топ і шкіряні черевики-козаки з тисненням «рептилія» врівноважені темно-сірою об’ємною верхньою сорочкою. Гра об’ємів – класичне правило стилізації, про яке завжди варто пам’ятати.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 7

Розслабленим і водночас елегантним виглядає в сьогоднішній добірці Outfit 7. У ньому вільний крій світло-бежевого верхнього шару та виварених дещо розкльошених джинсів вдало контрастує зі стриманістю класичної білої сорочки та структурованої сумки МАХІ. Обираючи взуття до такого комплекту, зверніть увагу на моделі зі стійким широким каблуком. Вони допоможуть візуально витягнути образ. У поєднанні ж із високими черевиками на шнурівці спробуйте заправити передню частину джинсів у таке взуття. Це створить цікавий стилістичний акцент.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

ОБРАЗ 8

На завершення пропонуємо надати монохромному пісочному образу більшої виразності, включивши до нього чорний колір. На відміну від комбінації з білим чи сірим, які дозволяють бежевим відтінкам залишатися м’якими та нейтральними, з чорним створюється графічний і більш динамічний тандем. Цього ефекту досягнуто у Outfit 8 через поєднання пісочних сорочки та класичних ледь розкльошених штанів з чорними футболкоюлоферами та місткою сумкою-шопер.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

Початок осені – чудова пора для незвичних в інший час стильних комбінацій. Саме тепер уже доволі теплий одяг поєднується з відкритими ділянками шкіри й не виглядає дивно. Варіацій може бути безліч, включаючи ті, які ми запропонували в сьогоднішній добірці. Сподіваємося, образи від FASHIONISTA даруватимуть вам тепло і гарний настрій у будь-яку пору.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ