ЧОРНИЙ КОЛІР У КОЛЕКЦІЇ FW ’2023/24 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 382

Відомий факт: чорний поглинає більше світла і тепла, аніж решта барв. І коли влітку ми зайвий раз подумаємо, загорнутися в чорний чи ні, восени і взимку популярність цього ахромату різко зростає. Про п’ять новинок у чорному розповідаємо в тиждень «чорних» знижок, які ширяться на весь асортимент FASHIONISTA. Без прив’язки до барв.

ДУБЛЯНКА ПОДОВЖЕНА

Появу дублянок пов’язують з авіаторами, які в них захищалися від холоду, вилітаючи на завдання. Модним трендом серед цивільних такий одяг став уже згодом, десь у 30–40-х. А у 80–90-х до дублянок повернулася популярність: вони стали символом вуличної моди і гранжу.

Black by FASHIONISTA

Black by FASHIONISTA

Нині дублянки – база верхнього одягу. Наша варіація на цей сезон – подовжена модель зі вставками з екохутра. Виложистий комір, пояс-зав’язка, ґудзики спереду дарують ефект комфорту й упевненості.

ПАЛЬТО CLASSIC

Хоч скільки б ми віднаходили «нових чорних», цей ахромат однаково посідатиме чільне місце в наших гардеробах. Його графічність якнайкраще передає архітектуру вбрання, стриманість чорного дає розкритися крою. Як свідчення цього – довге пальто Classic з акцентованою талією і цільно скроєними рукавами.

Black by FASHIONISTA

Black by FASHIONISTA

СУКНЯ KNIT ЗІ ШНУРІВКОЮ

Мінімалізм з родзинкою – так би ми описали чорну сукню Knit з глибоким вирізом і шнурівкою ззаду. Підкреслені лінії постави, подовжені рукави, відкрита спина – аби почуватися розкішно, не треба надзусиль. Довершать образ лаконічні щодо дизайну, але масивні сережки / яскрава сумочка в сріблястому фініші (гляньте стилізацію рожевої моделі на нашому сайті) / браслет поверх рукава тощо. Обирайте одне рішення, аби не перевантажити лук.

Black by FASHIONISTA

Black by FASHIONISTA

ТВІДОВИЙ ЖАКЕТ

Чорний колір асоціюється з елегантністю і класикою. Він завжди виглядає «дорого», тому є універсальним вибором для різних подій. Формула рішучої елегантності від FASHIONISTA: укорочений твідовий жакетштани з екошкіри + ботильйони Elegance.

Black by FASHIONISTA

Black by FASHIONISTA

Та будьте обачними: чорний стає «вигідним» тлом для волосин, пилу, ниток, інших дрібних частинок. Робить їх ще помітнішими. Особливо уважно доглядайте за чорними речами, аби через неохайність не звести нанівець wow-ефект від комплекту.

ШКІРЯНА МІДІСПІДНИЦЯ

Чорний колір добре комбінується з іншими відтінками. Особливо зі своїми колегами по цеху темних тонів: глибоким синім, шоколадним, зеленим. Так ви уникнете різкого контрасту, але зробите аутфіт ще цікавішим і більш завершеним.

Black by FASHIONISTA

Black by FASHIONISTA

А от що варто протиставляти одна одній, то це фактури. Як-от гладкість і цупкість екошкіри (мідіспідниця з фігурним вирізом) – ворсистості, м’якості й напівпрозорості трикотажу ( джемпер Soft). Це незмінне правило!

Black week by FASHIONISTA у розпалі. На весь асортимент діють реальні знижки до –70 %! Символічно – сьогодні говорили про п’ятірку новинок у чорному кольорі! Дотримуючись простих правил догляду і підлаштовуючи до себе чорний, виглядатиме елегантно і стильно. Багато новинок знайдете на сайті, а до кінця тижня – ще й знижену ціну. Не проґавте часу!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ