ЧАС ДЛЯ МАГІЇ: ОСОБЛИВІ ОБРАЗИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 380

Грудень – особливий місяць. Затишні домашні вечори переплітаються в ньому з новорічними вечірками і корпоративами. Цьогоріч ця пора промайне в боротьбі за свободу, що примножує нашу снагу до життя. Додати дрібку натхнення пропонуємо разом із FASHIONISTA. Переконані, ваше відображення в дзеркалі матиме магічний вплив!

СУКНІ З ВИРІЗАМИ

Силуетні сукні з вирізами від INSPO – те, що потрібно для особливого настрою. Їх крій підтримуємо взуттям на підборах, що повторює контури ніг. Модель міді доповнюємо високими чоботами, що лягають по тілу як панчохи. Елегантний і чарівливий ефект створено!

Для більш спокусливих луків – варіант міні. Тут подбайте про колготки. Мінімалістичний дизайн сукні витримає найоригінальніші види. До прикладу, в сіточку й зі стразами.

Новорічні образи by FASHIONISTA

Новорічні образи by FASHIONISTA

САТИН

Сатин – дивовижна тканина, яку ми часто носимо на щодень. Та у всій красі вона розкривається у святкових комплектах. Для мінімалістичних і жіночних образів обирайте сатинові сукні INSPO. Їх напрочуд легко стилізувати, залишиться тільки додати туфлі чи босоніжки на підборах.

Якщо вам хочеться зробити акцент на плечах, спині й руках, для вас – чорна мідісукня з імітацією бюстьє; на ніжках і талії – сукня-сорочка з виточками.

Новорічні образи by FASHIONISTA

Новорічні образи by FASHIONISTA

Ще один варіант вплести сатин у свій лук – придбати топ з цієї тканини й поєднати його з улюбленими класичними штанами. Для більш стриманих комплектів відтворюйте формулу: сатинова сорочка оверсайз + штани-палацо. Для відвертіших: топ-корсет + штани прямого крою. В останню формулу спробуйте додати піджак, який зручно накинути перед заходом або коли захочеться більшої закритості.

Новорічні образи by FASHIONISTA

Новорічні образи by FASHIONISTA

КОСТЮМИ

Ну яка ж добірка святкових комплектів без костюму? Цього разу FASHIONISTA відібрала для неї два комплекти з силуетними піджаками і прямими штанами. Костюм-двійка у білому кольорі неймовірно виглядає по-сусідству з червоною помадою. А пастельно-синю трійку носимо так, аби жилет слугував за топ. І звісно ж, не забуваємо про акцентні аксесуари. Окрім макіяжу, саме вони перетворять класичний костюм на зірку вечора.

Новорічні образи by FASHIONISTA

Новорічні образи by FASHIONISTA

ЩЕ ТРОХИ СЯЙВА

Кожна з нас знаходить свій підхід, добираючи вечірнє вбрання. Якщо вам близька утилітарність, то складайте лук з речей, які вже є у вашому гардеробі або котрі ви зможете багато куди одягти. Тільки неодмінно додайте до такого луку масивну statement-прикрасу.

Якщо ж ви шукаєте ефектну вечірню річ, придивіться до нашої мінісукні на одне плече зі стразовими ланцюжками. Ця крихітка створить wow-ефект, перевірте!

Новорічні образи by FASHIONISTA

Новорічні образи by FASHIONISTA

У розділі TIME FOR MAGIC ви знайдете всі образи, представлені вище. Та навіть більше! Компонуйте їх на власний смак або відтворюйте вподобані комплекти від наших стилістів. FASHIONISTA бажає вам особливого настрою, магічних вечорів і чарівних луків. Ви варті цього!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ