БЕЖЕВА ДОБІРКА BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 624

Бежевих відтінків у палітрах Pantone для цієї осені було чимало: Arctic Wolf (арктичний вовк), Autumn Blonde (осінній блонд), Iced Coffee (кава з льодом), Tapioca (крохмаль). Така увага до цих благородних відтінків не випадкова: образи з базовими речами у світлих тонах стають складнішими й цікавішими. При цьому між собою вони легко поєднуються і складаються в луки. FASHIONISTA підготувала сім бежевих аутфітів на щодень, аби ви змогли оцінити красу нейтральних відтінків і черпати в них натхнення для себе.

ОБРАЗ 1

Ніжні бежеві тони ідеальні для таких матеріалів, як шкіра. Вони розбавляють її експресивність своєю м’якістю і дарують баланс спокусливості, впевненості й легкості. У молочному відтінку легко наважитись навіть на total leather look: штани прямого крою і тренч зі штучної шкіри, мінімалістичні челсі й світло-бежева сумка-багет з текстурованої шкіри. Розбавляє гладкість фактур пуловер: залежно від погоди й кількості шарів обрайте або грубий трикотажний, або тонкий силуетний.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 1

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 1

ОБРАЗ 2

Побутує стереотип, що світлі відтінки повнять, але монохромні луки завжди утворюють кольорову вертикаль, що витягує силует і «не ріже» його. У другому образі добірки ми обрали дві прості речі – вільний світло-бежевий светр з високою горловиною і кремові джинси SKINNI. Глибини аутфіту додали через ненав’язливу гру відтінків: бежевої стьобаної куртки на запах, світло-бежевих утеплених стьобаних черевиків на шнурівці, молочної сумки-багету. На бежевому тлі чарівно виглядає її золотиста фурнітура.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 2

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 2

ОБРАЗ 3

Бежеві штани з поясом-гумкою – чудовий приклад стилю спорт-шик. Упізнаваний прямий крій зі стрілками спереду, що властивий діловому вбранню, поєднується з відверто спортивною деталлю на поясі. Ми можемо приховати її з допомогою кардигану або відкрити, розстібнувши його.

Прийом, який прекрасно розкривається в монохромі – використання різноманітних візерунків і плетінь на трикотажі. Завдяки ньому бежевий кардиган INSPO додає образу ноту затишку і тепла.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 3

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 3

Взуття також підігрує нам: білі шкіряні кеди з масивною підошвою все ще посилаються на спортивний стиль, але підкорюють своєю стриманістю і лаконічністю. Світла сумка-шопер вмістить у собі все: від ділових блокнотів і паперів до форми для тренувань.

ОБРАЗ 4

У четвертому луці переплелися одразу три довготривалих тренди: у центрі образу – коротка картата спідниця-кльош, яку ми поєднали з молочним джемпером, що має декоративні вирізи спереду. Такий дует просить до себе об’ємного верху. Ним стала бежева стьобана куртка на запах з суцільним відкладним коміром. У приміщені його легко замінить піджак, худі, світшот чи об’ємний светр.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 4

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 4

Мініспідниці у 2022-му носимо з різним взуттям: грубими чоботами, челсі, жокейськими чоботами, кросівками чи лоферами (+ шкарпетки), козаками тощо. Зі свого асортименту FASHIONISTA підібрала світло-бежеві високі чоботи зі шнурівкою і масивною підошвою. І додала контрасту об’ємів через світло-бежеву сумочку Laconic.

ОБРАЗ 5

Довжину міні можемо носити і з підборами. Наприклад, узувши до молочної мінісукні з геометричним візерунком ботильйони на зручних стійких каблуках (або туфлі чи чоботи). Молочне однобортне пальто INSPO прямого крою легко балансує аутфіт своїм об’ємом та довжиною. І, що найбільш важливо, не дасть змерзнути прохолодними днями. Підтримує елегантний настрій образу бежева сумка-багет.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 5

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 5

ОБРАЗ 6

Передостанній комплект добірки показує, як стилізувати в осінньому casual-образі легінси. Наша модель добре поєднається з челсі або лоферами, а декоративні шви і розрізи спереду зроблять ніжки ще стрункішими. Продовжуємо тему силуетності (але вже не такої очевидної) – через молочний двобортний піджак з твіду. Прекрасний матеріал, аби врівноважити низ образу. Молочна сумка-багет – вишукане завершення комплекту.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 6

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 6

ОБРАЗ 7

Ми розпочинали з total leather look, ним сьогоднішню добірку і завершимо. Хорошою інвестицією у гардероб стане костюм INSPO зі штучної шкіри, що включає вкорочений жакет і мініспідницю. Дотримуємося тих же правил, що й вище. Об’ємний верхній одяг, правильне взуття. Цього разу – світло-бежеві високі чоботи із замшевою вставкою. Завершальний штрих в образі зробить мінімалістична структурована сумка-багет.

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 7

Бежева добірка від FASHIONISTA: Образ 7

Бежевий відтінок доречний і для роботи, і для дозвілля, і для святкових подій. Підібравши свій тон і його насиченість (для портретної зони), ви виглядатимете неперевершено і чарівно. Холодний чи теплий варіант напряму залежить від теплоти вашого колориту, а найкращий спосіб зрозуміти, чи це ваш беж, – приміряти його. Певні, ви знайдете його разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ