БАЗОВА ЕКСПРЕС-КАПСУЛА ДЛЯ МІЖСЕЗОННЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 3063

Тисячі українок змушені були зненацька збирали речі й тікати. Вмістивши у валізку найнеобхідніше, рятувати найцінніше – життя. Розкидані по Україні і світу, багато з нас приймає нові виклики, адаптується до змін і нової рутини, і одним із базових стає питання гардеробу. З-поміж схопленого одягу може не вистачати кількох елементів, аби утворилася повноцінна капсула. Або ж доводиться все збирати з нуля.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

Команда FASHIONISTA створила дві демісезонні експрес-капсули, що легко відтворити. Нині розповімо про першу з них – БАЗОВУ.

Вона складається з нейтральних ахроматичних і синьо-блакитних кольорів, зокрема включаючи:

Зауважимо, що «перестановка» тільки у портретній зоні дасть враження цілком різних комплектів.

Тому радимо складати експрес-капсулу так, аби верхів все ж було більше, аніж низів.

ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І ЗРУЧНІСТЬ: ТРИКОТАЖНИЙ КОСТЮМ

Добираючи речі до експрес-капсули, ми тримали в голові два ключові принципи – функціональності й зручності. Синій трикотажний костюм від INSPO відповідає їм сповна. Часті прогулянки, довгі переїзди, щоденні клопоти – у цій «двійці» ви почуватиметеся не тільки комфортно, а й стильно. Зокрема, завдяки вільному крою і глибокому гарному тону костюма.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

Зручні кеди або кросівки завершать завдання. Аби спортивний комплект виглядав цікавіше, додаємо багатошаровості, вдягнувши зісподу футболку чи накинувши зверху шкіряний піджак. Якщо ви прихопили з собою кепку, – чудово. Вона також у рази підніме завершеність sport чи sport-chic аутфітів.

НЕЗАМІННІ ЛЕГІНСИ

Ще один синонім комфорту – наші чорні легінси зі штрипками, що застібаються на блискавку збоку. Замінюємо ними джогери з костюма, й образ виглядає по-іншому. Нині легінси можна носити і з укороченим верхом, не закриваючи зону паху. Однак краще, аби він був більш об’ємним і компенсував облягання знизу. Додайте високі білі шкарпетки, якщо надворі прохолодно і ви не хочете змерзнути в ніжки.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

Гра на контрастах – родзинка сучасних луків. Тож протиставимо спортивний низ елегантній асиметричній сумці та базовому піджаку зі штучної шкіри в актуальному образі від FASHIONISTA.

ДЖИНСИ

Базова експрес-капсула була б неповною без пари блакитних джинсів. Ми обрали модель МОМ з високою посадкою, без потертостей і подертостей, з цупкого деніму і мінімалістичною фурнітурою. Завдяки цим характеристикам пара джинсів стане чарівною паличкою-рятівницею для будь-якої нагоди: від прогулянки з дітьми в парку до співбесіди на нову роботу. Зверніть увагу, як відкрита щиколотка стає витонченим акцентом у практичних і лаконічних образах.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

Обираючи свої ідеальні джинси онлайн, зважайте, щоб лінія крою від стегон до талії нагадувала лінії вашого тіла.

БАЗОВА СОРОЧКА

Як по-різному розкривається одна річ в капсулі, показуємо на прикладі образів з базовою блакитною сорочкою. У кожному з трьох луків є свобода і розслабленість, але в першому відчувається більше хуліганства, у другому – любов до перевірених рішень, а в третьому – кокетство і бажання дивувати.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

ЖИЛЕТИ

Жилети різних формацій вже давно з нами і не збираються кудись зникати. З ними легко складати зручні комплекти, піднімати їх градус стилю. На голе тіло, як верхній чи проміжний шар – варіацій багато, особливо коли жилет вільного крою, як наш бестселер у смужку. За альтернативу пропонуємо іншу модель – чорний вкорочений жилет з коміром поло. Він більш силуетний і чудово слугуватиме за топ.

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

EXPRESS CAPSULA: BASIC BY FASHIONISTA

Ще одна перевага базової експрес-капсули – компактність. Її легко вмістити у невелику валізу, що не сковуватиме вашої мобільності в переїздах. Беріть її за взірець, якщо тільки плануєте виїжджати або ж просто формуєте кістяк гардеробу, залишаючись вдома. Мінімум речей – максимум поєднань. Зберігайте раціональний підхід разом із FASHIONISTA. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ